Hotel Het Wapen van Delden*** in Delden - Ambt Delden Nederland beoordelingen 8.3 | Zoover

Beoordelingen Hotel Het Wapen van Delden***

Hotel Het Wapen van Delden*** Delden - Ambt Delden

Beoordelingen Hotel Het Wapen van Delden***

Langestraat 242, 7491 AN, Delden - Ambt Delden
Hotel Het Wapen van Delden scoort een 8,3 uit 10, op basis van 57 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Het Wapen van Delden***? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Het Wapen van Delden*** in Delden - Ambt Delden, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 24 vakantiefoto's van Hotel Het Wapen van Delden*** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Nederland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Overijssel. Vergelijk Hotel Het Wapen van Delden*** met andere accommodaties in Delden - Ambt Delden.

1 2 3 4 5 6 volgende

57 beoordelingen over Het Wapen van Delden***

met vrienden, 2012
"Geweldig vriendelijk personeel"
Erik van Haperen
27-3-2012 Wat een geweldig hotel. We waren met zes vriendenstellen. We mochten de bibliotheek gebruiken voor het diner, een bonte avond en het ontbijt. Geweldig, wat een service. Het personeel was super aardig. Echt om nog eens terug te gaan. Ook het zembad erbij was leuk en mooie slaapkamers. Netjes en ruim. Een top hotel!

met partner, Okt. 2011
"Sfeervol hotel"
michel en denise
30-10-2011 Sfeervol hotel. We hadden een ruime kamer met een mooie nieuwe badkamer. heerlijk bad met bubbels. Het ontbijt was lekker en uitgebreid genoeg. Ze hebben een nieuwe bowlingbaan en je kan div. spelletjes doen met de WII. Het zwembad is wel heel klein, dan zie ik liever een lekker warm bubbelbad of zo. Het restaurant gedeelte is sfeervol en het voelt knus aan. De rookkamer is ook leuk aangelegd (en als er geen rokers zijn, kan je daar ook leuk zitten).

met oudere kinderen, 2011
"Hier komen we terug"
Frans
12-8-2011 De ontvangst was allerhartelijkst en mijn kinderen waren vonden de beddden fantastisch; veel beter als in de 5 sterren resort in Turkije. Het eten was prima in orde en na jet eten wilden we bowlem. De kelner heeft onze namen in de computer gezet zodat we na het eten direct konden gaan gooien. Daarna nog even zwemmen en dan naar bed.
Na een prima nachtrust en een heerlijk ontbijt (nogmaals sorry voor de tosti) zijn we vertrokken. Dit is echt een prima hotel voor enkele overnachtingen als je in de buurt moet zijn.

"Ruime kamers, prima eten, superservice!"
El met moeder
26-7-2011 Bij boeking via TO kamer met balkon gevraagd, zodat ik een sigaretje kon roken. het hotel bleek 1 kamer met balkon (soort terrasje) te hebben, die hebben wij ook gekregen (kamer 125). Heerlijk samen buiten kunnen zitten met krantje, wijntje en sigaretje! Kamers zijn nogal gedateerd en bij ons lekte de badkamerkraan, waar niets aan gedaan werd toen wij het meldden. Badkamer (lees: doucheruimte) niet echt fris, schimmel hier en daar en douchekop met kalk. Rest schoon, ook onder het bed! Service is perfect, allemaal vriendelijke medewerkers. Eten was prima, zeker voor deze prijs (150 euro pp voor 3 nachten incl. ontbijt en diner), mocht je iets niet lusten kun je iets anders krijgen, geen probleem. Centrum Delden ongeveer 25 minuten lopen, geen bus- of treinverbinding vlak in de buurt. Delden is leuk, landgoed Twickel prachtig! Normaal word ik niet gestoken door muggen, maar hier hebben ze me flink te pakken gehad, ramen dicht dus!! Herenkamer=rookruimte, super!!

"Prima verblijf, leuk voor kinderen"
Familie Dalhuisen
21-7-2011 Keurig geregeld , 2 hotelkamers met tussendeur voor de kinderen.
Leuk om te verblijven, bowlen en zwemmen en een speelkamer (voor grote en kleine kinderen)
Eten was prima, veel verse producten!
Echt een aanrader als je voor een paar nachtjes met je kids naar een hotel wilt!!

"Geweldig hotel"
natascha en ed
15-7-2011 we hebben in dit hotel een paar nachten overnacht,eten en service was heel erg goed,bediening heel erg goed en ondanks dat het heel erg druk was hadden ze alles onder controle. bij deze willen we de fam.poppe en mark heel hartelijk bedanken en we komen zeker nog een keer bij jullie logeren. top !!!!!!!!

"Leuk hotel, is zeker 3 sterren waard"
Ellen van Dasselaar
7-7-2011 We zijn net terug van 4 dagen midweek. diner en ontbijt vielen goed in de smaak. De kamer was groot maar we hadden wel wat herrie van de verkeersweg. ook veel muggen gehad. Zwembad was erg klein maar ik was de enige zwemmer dus heb me vermaakt. bowling pas geopend maar niet gedaan. Bij landgoed Twickel is het mooi wandelen. zie info bij NS wandelingen de Deldenwandeling, ongeveer anderhalf uur. Met de auto: zet hem bij de Twickel of bij restaurant Hoogspel. Of doe de grote met UW borden aangeduide rondwandeling van 9 km.

"O.K. om een paar dagen te verbijven."
Echtpaar
10-7-2011 Het hotel is plezierig om een paar nachten te verblijven. Niet meer en ook niet minder. Iets negatiefs weten we eigenlijk niet te noemen of het moeten de muggen zijn. Het is zijn drie sterren waard denken we. Zwembad is klein maar o.k. omdat er niet zoveel mensen zwemmen is het geen probleem.

met partner, Mrt. 2011
"Een echte aanrader."
Johan en Lia
9-3-2011 Vriendelijk personeel , verzorgde en leuke sfeer in restaurant en bar, goed ontbijt en een heerlijk 3 gangen dinee.
Zwembad niet groot maar wel erg lekker (29 gr.)
Prijs kwaliteit helemaal goed.
Wij hebben er van genoten.

met partner, Feb. 2011
"Heerlijk hotel"
Henk en Nel
25-2-2011 Fijn hotel met een bijzonder rustige sfeer. Kamer groot met prima bed op de begane grond vlakbij zwembad. Zwembad was heerlijk warm, hoewel niet groot.
Bij aankomst moesten we iemand zoeken om in te boeken. Onze kamer was bij aankomst helaas nog niet klaar, maar we konden wel zo het zwembad in, dus verder geen probleem. Alles was schoon en het ontbijt was ook prima.
Zeker een hotel om nog eens een keer naar terug te gaan. Leuke plaatsen in de buurt en Delden is een mooi stadje.

1 2 3 4 5 6 volgende