Bed and Breakfast Dubbelinks Havezathe in Delden - Ambt Delden Nederland beoordelingen 8.5 | Zoover

Beoordelingen Bed and Breakfast Dubbelinks Havezathe

De locatie Delden

Beoordelingen Bed and Breakfast Dubbelinks Havezathe

Meijerinkveldkampsweg 10a, 7495 VB, Delden - Ambt Delden
Bed and Breakfast Dubbelinks Havezathe scoort een 8,5 uit 10, op basis van 6 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Bed and Breakfast Dubbelinks Havezathe? Bekijk hier dan de beoordelingen van Bed and Breakfast Dubbelinks Havezathe in Delden - Ambt Delden, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 5 vakantiefoto's van Bed and Breakfast Dubbelinks Havezathe vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Nederland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Overijssel. Vergelijk Bed and Breakfast Dubbelinks Havezathe met andere accommodaties in Delden - Ambt Delden.

6 beoordelingen over Dubbelinks Havezathe

met jonge kinderen, Mei 2012
"Mooi!"
Familie Hogenboom
16-5-2012 We waren op zoek naar een mooie locatie in Nederland waar we met ons jonge gezin (jongens van 2, 5 en 7 jaar) en onze pup (14 weken) een lekker weekje konden vertoeven. Omdat de hond nog veel uit moet laten zochten we een locatie waar we goede uitlaatmogelijkheden hadden. Via Google op deze unieke plek terecht gekomen. Een kind- en hondvriendelijke plek, we waren meteen enthousiast en hebben geboekt. Helaas bleek bij aankomst dat de hond zowel op de boerderij, het huis (want openslaande deuren) en zelfs in het bos aangelijnd moest zijn. Wat een domper... speciaal voor deze locatie gekozen voor de hond. 's Avonds de hond op laten halen door mijn ouders in Amersfoort en we hebben de week doorgebracht zonder onze viervoeter. Ondanks deze teleurstelling (want als we zonder hond op vakantie konden hadden we zeker weten naar het buitenland gegaan en de zon opgezocht) hebben we een heerlijk week gehad! Wat een mooie en stylische accomodatie. Onder de indruk, echt waar.

met jonge kinderen, 2012
"Midden in de natuur en vol luxe"
mzwaan
3-5-2012 Een hoogwaardig en luxe afgewerkte lodge, midden in de natuur. 's Ochtends een heerlijk vers ontbijten met mooie producten uit de streek, warme broodjes en verse eieren. Landgoed Twickel biedt veel mogelijkheden voor wandelplezier. Maar de kinderen wilden de boerderij niet eens verlaten. Het helpen van de boer bij het voeren van de dieren, de skelters en speeltoestellen om te ravotten, een rondje in de kruiwagen en ook nog een uitnodiging voor het Paasvuur bij de lokale school.
En daarna binnen lekker genieten bij de houtkachel of in het bubbelbad. We hebben een top weekend gehad.

met oudere kinderen, 2012
"Uitstekende plek"
Dick Bavelaar
27-4-2012 Uitstekende plek in een fraai gebied met een prima beheerder.

met jonge kinderen, Apr. 2012
"Heerlijk familie uitje met kinderen"
f. kuiper
24-4-2012 We hebben ontzettend genoten op de boerderij.Het is een fantastisch appartement,van alle gemakken voorzien. Een schitterende keuken,goede bedden stijlvolle aankleding en bovenal schoon!! Onze meiden (6 en 10 jaar)hebben zich prima vermaakt , wilde nog niet naar huis.....
Fijne omgeving waar je heerlijk kan wandelen. Echt een relaxt weekend gehad!!

met partner, Aug. 2010
"Totaal ontspannen in Twente"
Heleen
17-10-2010 De boerderijlodges in de omgebouwde varkensstal zijn echt een aanrader. Ontzettend mooi (design) ingericht. Alleen al in de keuken wil je dag en nacht borrelen en eten. Het tweepersoonsbad (op de vide) is heerlijk romantisch (beneden is er trouwens ook nog een grote douche) en het bed slaapt fantastisch. Het boerenontbijt is verrukkelijk en voorzien van allemaal lekkere streekproducten. Huur vooral fietsen want de omgeving is schitterend. De familie die de boederijlodges verhuurt is gastvrij en geeft graag tips over de bezienswaardigheden in de omgeving.

Onze navigatie stuurde ons een heel klein blubberig kiezelweggetje (zo smal als een fietspad) op (het was 's avonds en stikkedonker) en we vertrouwden het voor geen meter. Toch bleek het wel te kloppen want na een paar honderd meter stonden we bij de boerderij. (Er is overigens een normale weg die je er brengt, maar die kon onze navigatie in ieder geval niet vinden.)

met partner, Juni 2010
"Heerlijk om tot rust te komen!"
Elisabeth van Munst...
30-10-2010 Op een prachtige plek liggen deze boerderijlodges. De inrichting is super, lekker luxe. Ook de bedstede met stapelbed is leuk, maar deze is beneden dus de kinderen liggen niet echt rustig (of dus tegelijk naar bed allemaal). Op het terrein lopen wat beesten en er zijn wat speeltoestellen voor kinderen. Vriendelijk en gastvrij ontvangst, heel relaxed. Op één avond zijn we uit eten gegaan bij Droste's in Tubbergen, een aanrader!