Vakantiehuis De Mors in Delden - Ambt Delden Nederland beoordelingen 8.0 | Zoover

Beoordelingen Vakantiehuis De Mors

Vakantiehuis De Mors Delden - Ambt Delden
1 beoordeling

Beoordelingen Vakantiehuis De Mors

De Dennen 7, 7491 HH, Delden - Ambt Delden
Vakantiehuis De Mors scoort een 8,0 uit 10, op basis van 1 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Vakantiehuis De Mors? Bekijk hier dan de beoordelingen van Vakantiehuis De Mors in Delden - Ambt Delden, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 2 vakantiefoto's van Vakantiehuis De Mors vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Nederland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Overijssel. Vergelijk Vakantiehuis De Mors met andere accommodaties in Delden - Ambt Delden.

1 beoordeling van De Mors

1 beoordeling
met vrienden, Apr. 2011
"Heerlijke Plek. Super Rustig"
Fam Geerdink
2-5-2011 Vakantie Huis de Mors in Delden is zeker aan te raden wij komen hier nu al voor de 3e keer. en raden het onze vrienden ook zeker aan. De eigenaar van het huis is erg vriendelijk en hebben erg veel tips mogen ontvangen van de heerlijke omgeving. Het huis is erg mooi ingericht en de tuin is fantastisch aan alles is gedacht een hottub,heerlijke ligbedden en voor de kits staan er voldoende leuke speeltjes in de tuin. En wat wij erg fijn vinden is dat onze hond ook welkom is.