Vakantie Beoordelingen Delden - Ambt Delden Overijssel vakantie, hotels, last minutes | Zoover

Beoordelingen Delden - Ambt Delden

Delden - Ambt Delden

Beoordelingen Delden - Ambt Delden

Ben je benieuwd wat anderen vonden van hun vakantie in Delden - Ambt Delden. Check op deze pagina dan de beoordelingen van andere reizigers over Delden - Ambt Delden. Ben je zelf op vakantie geweest naar Delden - Ambt Delden? Vul dan direct ook jouw beoordeling in.
Delden - Ambt Delden scoort een 8,8 uit 10, op basis van 9 beoordelingen
Je kunt hier beoordelingen vinden van 1 Appartement, 1 Aparthotel, 3 Bed and Breakfasts, 3 Campings, 4 Vakantiehuizen en 6 Hotels in Delden - Ambt Delden. Op Zoover vind je bovendien 5 vakantiefoto's van Delden - Ambt Delden. Je kunt 1 video van Delden - Ambt Delden bekijken. Op deze pagina vind je alle accommodaties in Delden - Ambt Delden. Bekijk ook andere accommodaties in Nederland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Overijssel.

9 beoordelingen over Delden - Ambt Delden

met partner, Apr. 2012
"Sfeervol Delden"
Aren, Marleen en La...
Sfeer
2-5-2012 Hou je van mooie huizen kijken? Shoppen in aparte winkeltjes?
Terrasje pakken of een museum?
Dan ben je in Delden van harte welkom!

met vrienden, 2012
"Een prachtig stadje met veel leuke horeca"
Erik van Haperen
Sfeer
27-3-2012 We hebben ons geweldig vermaakt bij o.a. het Zoutmuseum en leuke horeca. Een mooie omgeving.

met partner, Feb. 2012
"Heerlijk rustig"
Eva016
Sfeer
2-3-2012 Vele goede wandelgebieden.

met jonge kinderen, Okt. 2011
"Echt Twents"
N. Heijman
Sfeer
8-11-2011 Uitstekende bestemming voor natuurliefhebbers en golfers.

met vrienden, Feb. 2007
Rick
Omgeving
6-3-2007 Het is hier in delden zo rustig, zo vriendelijk, zo gastvrij, en zo vrijheid.

Ik stapte uit de trein in leiden en ik miste het meteen al. Je komt meteen in het drukke ongeinteresserde leven van de westers. En Ik ga heel snel weer terug want de natuur, rust, vriendelijke mesnen. Die kom je daar tegen. Het is een voorbeeld voor iedereen.

Als je gebakje eet op een bankje komen er mensen langs die over het gebakje gaan prate. Zo vreemd als je zoals ik uit Noordwijk komt maar daar is het zo normaal en zo lief. En ik ga er weer snel terug en later wonen want delden, delden, daar geniet je toch echt het meest.

met partner, Juli 2006
Ktmk
Omgeving
8-8-2006 Delden is een gezellige plaats, met veel cultuur, o.a. kasteel twickel, museumboederij Wendezoelle, veel mooie bossen.

met vrienden, Mei 2006
Marc
Omgeving
20-8-2006 Voor de tweede keer overnacht , nu na de verbouwing , in hotel de zwaan. Kwaliteit zo mogelijk nog beter geworden. Personeel perfect gebleven zoals het was , gemoedelijk en uiterst vriendelijk en behulpzaam. Ligging natuurlijk nog steeds ideaal op loopafstand van de fantastische bossen en tuinen van landgoed Twickel. Delden is een aanrader en dan indien mogelijk Hotel de Zwaan!! Maar dat is natuurlijk persoonlijk.

Frits Hartgerink
Omgeving
11-4-2006 Een ontzettend pittoresk en leuk plaatsje met leuke gallerietjes en kneuterwinkeltjes. Er zijn 2 supermarkten en een bank en om het plaatje heen vind je geweldige natuur. Vlakbij is een kasteel en er zijn voldoende mogelijkheden om een lekker kopje koffie te drinken, of een hapje te eten! Absoluut een bezoekje waard!

H.van Vaalen
13-11-2005
Ik denk dat de beoordeling wel voor
zichzelf spreekt, Wel moet ik zeggen
dat de winkels meer dan voldoende
zijn, postkantoor en banken prima.