Hotel Landhuishotel De Bloemenbeek**** in De Lutte Nederland beoordelingen 8.9 | Zoover

Beoordelingen Hotel Landhuishotel De Bloemenbeek****

Landhuishotel De Bloemenbeek

Beoordelingen Hotel Landhuishotel De Bloemenbeek****

Beuningerstraat 6, 7587 ZG, De Lutte
Hotel Landhuishotel De Bloemenbeek scoort een 8,9 uit 10, op basis van 88 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Landhuishotel De Bloemenbeek****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Landhuishotel De Bloemenbeek**** in De Lutte, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 31 vakantiefoto's van Hotel Landhuishotel De Bloemenbeek**** vinden. Je kunt 2 video's van Hotel Landhuishotel De Bloemenbeek**** bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Nederland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Overijssel. Vergelijk Hotel Landhuishotel De Bloemenbeek**** met andere accommodaties in De Lutte.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 volgende

83 beoordelingen over Landhuishotel De Bloemenbeek****

met partner, Mei 2012
"Een ruim verdiende 10!"
Dhr. A. Simons
29-5-2012 Het is niet mijn gewoonte om een Hotel kritisch te beoordelen. Deze keer doe ik het in het voordeel van dit landhuishotel Bloemenbeek ; in een woord fantastisch. Ik heb bij de balie gezegd jullie verdienen een 10! In en om het landhuis ziet het er perfect uit. Tot in de kleinste details is er nagedacht en aandacht gegeven aan planten, verzorging, omgeving en natuurlijk ook het verblijf in het Hotel zelf. Ga zo door. Fam. A.Simons

zakelijk, Mei 2012
"Gastvrijheid tot kunst verheven"
C. Dudink
12-5-2012 Vanaf het eerste moment voel je je thuis. De faciliteiten zijn natuurlijk goed maar de plus komt op het conto van het personeel; zij zijn er duidelijk op gebrand om er een onvergetelijke beleving van te maken.
Ik was er om zakelijke redenen maar ik kom er zeker nog eens privé terug om er echt ontspannnen van te kunnen genieten.

alleenreizend, Mei 2012
"Heerlijk en aanrader"
Yvon
9-5-2012 Dank jullie wel voor een heerlijk en bijzonder verblijf in jullie hotel! Bij aankomst werd ik ontzettend vriendelijk ontvangen. Ik wilde graag mijn eigen ding doen en daar werd ook gehoor aan gegeven. Lekker naar een bijzonder mooie kamer, eerst kopje thee en vervolgens glaasje wijn. Dan in badjas en slippers naar de beauty salon, alwaar ik de hot stone behandeling heb ondergaan! Wauw! Ik durfde na de sessie de behandelingstafel niet af, bang dat ik niet op mijn benen kon staan! Zo ongelooflijk ontspannen!

Mijn hoofd is helemaal leeg en mijn lichaam ontspannen! Een weelde!

Dank ook voor de de chef kok, de rest van zijn crue, de andere mensen van de receptie, de lieve mensen die altijd maar weer zorgen dat de kamers opgeruimd en schoon zijn, de tuinmensen, die zorgen voor een weelderig uitzicht (afgezien van moeder natuur eigen), mijn eigen vriend die me dit cadeau heeft gegeven en nogmaals Raimond Strikker die een fantastisch hotel/restaurant runt!

Het was heerlijk , tot gauw

met vrienden, Mrt. 2012
"Heerlijke plek om te verblijven"
hans pordon
6-4-2012 Tijdens een golftrip op Sybrook hebben we met een groep hier overnacht en gedineerd.
Van al onze golftripjes was dit by far het beste adres.
Opvallend is de authentieke vriendelijkheid van het personeel;de prijs/ kwaliteit van het meer dan uitstekende menu en zelfs de huiswijn is verbazingwekkend goed.
Een echte aanrader!

"Puur genieten"
W.J. Gideonse
9-4-2012 Het is al zeker 15 jaar dat wij met veel plezier genieten van al het goeds dat de Bloemenbeek te bieden heeft. Rustige ligging en goed bereikbaar. Alle medewerkers zorgen voor een ultiem genieten.
De tuinkamers hebben een prachtig landelijk uitzicht heel rustgevend!
Het restaurant leverd het bekende engeltje! Alles klopt.
Een weekend geeft het gevoel van een week er uit zijn! Niet te vergeten de wellness&beauty experience
Kortom een verwen hotel!

"Top winterverwenarrangement!"
Arjan en Yke
22-3-2012 Ontzettend genoten van een heerlijk lang weekend in de Bloemenbeek. De sfeer is relaxed, het eten uitmuntend en het personeel vriendelijk en professioneel. De spa-faciliteiten zijn fantastisch en voor de liefhebbers is er een goed geoutilleerde schoonheidssalon. Het lazy sunday-arrangement is een aanrader, niet in de laatste plaats vanwege de fantastische 3-gangen lunch. Wij komen zeker nog een keer terug!

"Top winterverwenarrangement!"
Arjan en Yke
22-3-2012 Ontzettend genoten van een heerlijk lang weekend Bloemenbeek. De sfeer is relaxed, het eten uitmuntend en het personeel is vriendelijk en professioneel. De spa-faciliteiten zijn dik in orde en voor de liefhebbers is er een goed geoutilleerde schoonheidssalon. Het lazy-sunday arrangement is een aanrader, niet in de laatste plaats vanwege de fantastische bijbehorende 3-gangen lunch. Wij komen zeker terug!

met partner, Feb. 2012
"Bijzondere ervaring"
P & H
15-2-2012 In hotel restaurant de Bloemenbeek voel je je meteen thuis! Dit is met name te danken aan het tot in perfectie uitgevoerde gastheer/vrouwschap.

Daarnaast is het eten voortreffelijk, bijzondere combinaties en mooi opgemaakte borden.

Ook de verzorging van de inrichting is leuk gedaan, het vormt een luxe maar tegelijk knus geheel.

Verder is de spa erg aan te raden, je komt weer als herboren naar buiten.

Kortom een echte aanrader en een grote omweg waard!

met partner, Feb. 2012
"Prettige sfeer en mooie ambiance"
Roland Gantzert
16-2-2012 Zeer goed gelegen in een mooie omgeving, waarvan we overigens weinig aan hebben gehad vanwege het winterse weer. Eten was prima in een stijlvolle ambiance en het personeel was vriendelijk en attent. Er heerste een prettige en rustige sfeer.

zakelijk, Dec. 2011
"Top hotel! Absolute aanrader!"
Robin
13-4-2012 Heerlijk hotel om te verblijven, voor het werk overnachten wij redelijk vaak in verschillende hotels. Bloemendbeek staat vanaf nu zeker in onze top 3 !
Het restaurant maakt zijn naam meer dan waar en is in 1 woord : geweldig!
Zeker doen...

1 2 3 4 5 6 7 8 9 volgende