Beoordelingen Hotel Het Ros van Twente (vh. de Lutte)****

19 mei 2013

Het Ros van Twente (vh. de Lutte)****
Beoordelingen Hotel Het Ros van Twente (vh. de Lutte)****
Beuningerstraat 20, 7587 LD, De Lutte
Overweeg je om een verblijf te boeken in Hotel Het Ros van Twente (vh. de Lutte)**** in De Lutte, maar ben je benieuwd hoe het er van binnen uitziet, wat je er kunt doen en wat andere reizigers ervan vonden, dan zit je hier goed. Onder de diverse tabbladen op deze pagina vind je een grote hoeveelheid informatie over Hotel Het Ros van Twente (vh. de Lutte)**** zoals informatie over de voorzieningen, de ligging, en natuurlijk hoe de andere bezoekers de accommodatie hebben gewaardeerd.
Hotel Het Ros van Twente (vh. de Lutte) scoort een 8,6 uit 10, op basis van 31 beoordelingen
Overweeg je om een verblijf te boeken in Hotel Het Ros van Twente (vh. de Lutte)**** in De Lutte, maar ben je benieuwd hoe het er van binnen uitziet, wat je er kunt doen en wat andere reizigers ervan vonden, dan zit je hier goed. Onder de diverse tabbladen op deze pagina vind je een grote hoeveelheid informatie over Hotel Het Ros van Twente (vh. de Lutte)****, zoals informatie over de voorzieningen, de ligging, en natuurlijk hoe de andere bezoekers de accommodatie hebben gewaardeerd. Juist in deze fase van het plannen van een vakantie is het belangrijk om de beoordelingen van andere reizigers goed te lezen, want het zou zonde zijn als een bepaalde accommodatie toch niet helemaal aan je verwachtingen voldoet. Wat je zeker niet moet overslaan zijn de foto’s en video’s van andere reizigers, die geven vaak een waarheidsgetrouw beeld van de bestemming en accommodatie en kunnen je wellicht wat ideeën geven over bezienswaardigheden, stedentrips en andere attracties. Wanneer je ervan overtuigd bent dat Hotel Het Ros van Twente (vh. de Lutte)**** de geschikte accommodatie is voor jouw vakantie, check dan snel de beschikbaarheid bij een van onze vakantiepartners en zet de laatste stap op weg naar jouw droomvakantie. Daarnaast kun je op Zoover 16 vakantiefoto's van Hotel Het Ros van Twente (vh. de Lutte)**** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Nederland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Overijssel. Vergelijk Hotel Het Ros van Twente (vh. de Lutte)**** met andere accommodaties in De Lutte.

31 beoordelingen over Het Ros van Twente (vh. de Lutte)****

met partner, 2013
"Aanrader in Twente!"
Alewijn
29-4-2013 Bijzonder sfeervolle ambiance, buitengewoon vriendelijk personeel, heerlijk eten en dito wijnen en op een steenworp afstand van een prachtig natuurgebied en de stad Enschede!

met partner, Apr. 2013
"Een geweldige plek om een paar dagen te relaxen"
marloboon
30-4-2013 Ideaal gelegen om tot rust te komen en heerlijke fietstochten te maken.
's avonds kun je je culinair laten verwennen door de kok.
De bediening is zeer klandvriendelijk en een prima service. Het hotel verhuurt ook fietsen. Goede parkeergelegenheid.

met partner, Apr. 2013
"Zeer slechte ervaring"
gerritxy
13-5-2013 2-daags arrangement besproken, ontbijt en 4-gangen diner van de chef 39,50.We kregen een 3 gangen menu 30,-. Reactie: hadden aan tafel maar moeten reageren dan hadden ze er nog een gang aan kunnen plakken.Volgende dag ongelukje met fietsen van hotel. Over de kop geslagen, pech.Bij huisarts verwondingen laten reinigen en hechten. Eind van de middag nam de pijn zodanig toe dat we besloten een reeds betaalde dag eerder naar huis te gaan. Volgende dag niet even belangstelling getoond. Achteraf emails gewisseld. Reactie was steeds uitermate teleurstellend, de bal werd steeds bij ons gelegd. Uiteindelijk dan maar gevraagd om creditering van de 2 maal 9,50. Reactie: Eens, recht op 9,50, verminderd met 3,50 omdat er wel een amuse bij zat (hoe verzin je het). Minus 50% omdat het een arrangement betrof. Resteert 3,-. Dat het hotel oa 2 ontbijten bespaard heeft werd maar even vergeten. Wij vonden dit geheel te gek voor woorden en geven de directie van dit hotel dan ook een dikke onvoldoende.

met partner, Feb. 2013
"Dat dit nog bestaat ! wat een gastheerschap !"
brommetjes
1-3-2013 Heerlijk hotel ! Warme ontvangst, geen moeite teveel, heerlijk open vuur , heel goed en VERS eten , zowel diner als ontbijt. Prima zeer schone kamer en prima bedden ! Goede douche ! Heel vriendelijk personeel ! Mooie ligging prachtige tuinen.....maw absoluut voor herhaling vatbaar !

met partner, Jan. 2013
"Geweldig hotel"
Alice en Hette
29-1-2013 Januari 4 dagen met de sneeuw in Het Ros van Twenthe gelogeerd.
Heerlijk 'thuis' komen na een wandeling door besneeuwde heuvels van Twenthe met een wijntje en een boek bij de open haard.
Hotel met vriendelijk zeer gastvrij personeel.
En dan 's avonds dineren, geweldig, wat een keuken!
Dit was zeker niet de laatste keer in"het Ros".

met partner, Nov. 2012
"Heerlijke plek om even te onthaasten"
marije
4-11-2012 Bij binnenkomst werden wij warm onthaald. We kregen een upgrade van de kamer. Heerlijk bij de open haard gezeten. In de avond gegeten in het restaurant. Hier wordt echt goed gekookt! Fijne wijnkaart. Daarna koffie bij de open haard. Ontbijt is prima. De gastvrijheid en service zijn echt bijzonder goed in dit hotel.

met partner, Sept. 2012
"Fantastische hotel aanrader"
B.Dierdorp
16-9-2012 Hotel zeker aan tebevelen aan vrienden,altijd vers fuit bij het ontbijt vriendelijk personeel Dit in combinatie met de uitstekenden keuken maakt het een prima verblijf.

met partner, Jan. 2012
"Aanrader, zeer gemoedelijk hotel."
r.y.wetering
28-1-2012 Mijn vrouw en ik hebben hier 3 overnachtingen genoten met sávonds het uitstekende 3 gangen diner, waarbij alles vers wordt bereidt en dat proef je zeker. Het ontbijt ís erg uitgebreid met huisgemaakte jams wat je ook weer duidelijk proeft. De bediening en het overige personeel zijn zeer gastvrij. De kamers zijn ruim en en de bedden comfortabel. Kortom wij zeer tevreden en komen zeker een keer weer terug.
Een aanrader voor mensen die willen onthaasten in het mooie Twentse land.

met een groep, 2011
"Geweldig hotel"
FvG
18-12-2011 Zojuist de koffer uitgepakt, en nu vlug een beoordeling schrijven over dit fantastische hotel!

De planning van ons familie-weekend in het Ros van Twente verliep via email en werkelijk aan al onze wensen kon worden voldaan. Bij aankomst werden we vriendelijk ontvangen aan de receptie/bar/lounge waar men gelijk kan neerploffen op de bank voor de open haard. Wij hadden geboekt voor een standaardkamer maar iedereen kreeg, zonder extra kosten, een comfortkamer. Deze kamers zijn ruim, goed verlicht en schoon. Er is ook op alle verdiepingen draadloos internet, een pluspunt. 's Avonds genoten van een driegangen-diner en dit was gewoon goed. 's Ochtends is er een goed ontbijtbuffet waar bijna niks aan ontbreekt.

Kortom, een zeer goed hotel voor een scherpe prijs

met jonge kinderen, 2011
"Prima hotel, goede keuken!"
Vivienne Curvers
1-11-2011 We vieren elk jaar met onze vriendenclub kerst in dit prachtige hotel. Voor zowel de kinderen als voor de ouders is het een hele fijne plek, mooie ligging, behulpzaam personeel en een zeer goede keuken. 's Avonds de kinderen lekker naar de hotelkamers en wij aan een overheerlijk kerstdiner!

Mijn leukste vakantieliefde kwam uit