Camping Het Meuleman Landgoedcamping** in De Lutte Nederland beoordelingen 8.7 | Zoover
1.509.783 beoordelingen - 43.458 bestemmingen - 273.635 accommodaties - 19.796 bezienswaardigheden - 3.955 bezoekers online
Home > Nederland > Overijssel > De Lutte > Camping Het Meuleman Landgoedcamping**

Beoordelingen Camping Het Meuleman Landgoedcamping**

-5  °C

7 februari 2012

Receptie

Camping Het Meuleman Landgoedcamping scoort een 8,7 uit 10, op basis van 17 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Camping Het Meuleman Landgoedcamping**? Bekijk hier dan de beoordelingen van Camping Het Meuleman Landgoedcamping** in De Lutte, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 15 vakantiefoto's van Camping Het Meuleman Landgoedcamping** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Nederland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Overijssel. Vergelijk Camping Het Meuleman Landgoedcamping** met andere accommodaties in De Lutte.

17 beoordelingen over Het Meuleman Landgoedcamping**

Prachtige ligging in mooie natuur
Nelleke
6-8-2011 Camping Meuleman ligt in een prachtig natuurgebied. Alle plaatsen zijn anders en uniek. Wij hadden plekje 89, erg mooi voor een middelgrote tent. Mooie fietstochten en wandeltocht gemaakt. Hoofdsanitair prima, 'bij'- sanitair ook goed genoeg.
Plaatselijke bakker brengt 's ochtends warme broodjes. Twente is gastvrij en vriendelijk.

met jonge kinderen, Juni 2011
Topcamping op toplocatie
Bas Wolters
15-6-2011 Lang weekend (hemelvaart 2011) op deze hele prachtige natuurcamping gestaan met 4 gezinnen op prachtig veldje middenin de hele fraaie Twentse en Lutterzandse natuur. Kids van 4 tot 8 jaar hele weekend niet gezien en druk met zwemmen, vissen, etc. Heerlijk gegeten in restaurant Florilympha naast de camping. Verder hele vriendelijke sfeer en medewerkers! Volgend jaar weer.

met jonge kinderen, Juni 2011
Geweldig lang weekend gehad!
Keemers
6-6-2011 We waren met 10 volwassenen en 10 kinderen het Hemelvaartsweekend op Camping Het Meuleman. Het werd 1 groot feest. Mede dankzij het fantastische weer hebben de kinderen (en de volwassenen ook) van de eerste tot de laatste minuut genoten. Gastvrij werden we ontvangen en we hadden een unieke plek midden in het bos met uitzicht op het meertje met zandstrand. Ook de ligging is pure promotie voor het Twentse land. Zeker voor herharling vatbaar!

met jonge kinderen, Mei 2011
Super - zeer kindvriendelijk - gastvrije ontvangst
Casper
9-5-2011 Met de buurman en 3 kinderen van 7 met de Landrover naar de Lutte. Het was een fantastische belevenis. Grotendeels op de camping gebleven. Dankzij het mooie weer en het prachtige schone natuurlijke meertje konden wij vaders heerlijk uitrusten terwijl onze kinderen heerlijk kennis maakten met kano's, vlotten en beestjes uit de natuur. De toiletten en douches waren super schoon en van een norse beheerder hebben wij niets gemerkt. Voor de rest vonden wij het geweldig dat we mochten barbecueën. We komen zeker terug!

met partner, Juli 2010
Fantastisch
Mary en Jos
28-7-2010 Camping het Meuleman heeft een fantastische ligging op een steenworp afstand van het strandje aan de Dinkel. Ruime kampeerplaatsen, goed onderhouden sanitair, vriendelijke medewerk(st)ers aan de receptie. Een prima startpunt voor vele fiets en wandeltochten door het mooie Twentse landschap.
Een camping om naar terug te keren! Wij hebben ontzettend genoten.

met vrienden, Mei 2010
Mooie camping norse beheerder
jansen
27-5-2010 prachtige camping, helaas norse beheerder. geen vriendelijke bejegening. Jammer, gemiste kans!!!!! Sanitair wordt niet goed bijgehouden.

met jonge kinderen, Aug. 2009
Voor herhaling vatbaar
Carla
10-8-2009 Landgoedcamping het Meuleman is een rustige, natuurlijk gelegen camping. Leuke gasten. Vooral het zwemmeertje is super voor kinderen. Meer is niet nodig op warme zomerdagen! Met regen zijn er weinig mogelijkheden op de camping. Maar goed, wij kamperen alleen als het weer goed is, dus hier hebben we geen last van gehad.
Het "nieuwe" sanitairgebouw" is prima in orde. Het oude gebouw is schoon, maar wel wat donker.

met vrienden, Juli 2009
Een geweldige camping voor jong en oud!
Marjolein
8-7-2009 Ik ging met een vriendin naar deze camping, waar we al gastvrij ontvangen werden. Op de camping is een mooi zandstrandje waar we perfect konden beachvolleyballen. Daarna natuurlijk een rondje zwemmen in de recreatievijver! Achter de camping lag een stuk mooi natuur en op korte loopafstand was een geweldig wandelgebied te vinden met een beekje ernaast. We hebben ons daar vier dagen perfect vermaakt en het had nog wel veel langer mogen duren.

Mooie, rustig gelegen camping
Petra
24-9-2008 Wij zijn net een paar dagen op deze camping geweest. Prachtige omgeving om te wandelen! Het was er nu heerlijk rustig, we hadden het hele "veld" voor ons alleen. Mooie plaatsen, geen enkele is hetzelfde.
Sanitair ziet er goed uit, alleen we hadden het idee dat het niet meer schoongemaakt werd zo aan het einde van het seizoen. We hebben heerlijk gegeten bij restaurant Florilympha.

Inge
5-5-2008 Mooi gelegen sfeervolle camping in het bos met ruime, willekeurige plaatsen.
Als de camping goed bezet is, is er wel weinig sanitair voorhanden.
Omgeving zeer geschikt voor mooie wandelingen en fietstochten.