5-8-2010
Prachtige camping in het bos. Vooral de natuurkampeerplaatsen zijn erg sfeervol en bieden veel privacy. Camping is bij uitstek geschikt voor jonge gezinnen met jonge kinderen tot 10 jaar. Voor onze tieners (11 en 14) was het animatieprogramma minder interessant omdat het vooral op de kleintjes is gericht. Echter door de aanwezigheid van andere tieners hebben zij zich uitstekend vermaakt bij de tafeltennistafel of met elkaar met kaarten, rummikub en schaken. Er liggen al plannen om in de meivakantie terug te komen. De eigenaren Rolf en Barbara, maar ook het overige personeel zijn allen zeer klantvriendelijk en behulpzaam. Lof voor allen!
4-8-2010
Mooie camping, grote plaatsen, ook geschikt voor De Waard tent van het grootste formaat. Het achterste gedeelte ligt mooi in het bos (ook plekken met veel schaduw), de auto's blijven vooraan op de parkeerplaats, dus weinig verkeer over het terrein. Het zwembad is basic, maar prima voor een frisse duik. Verder veel speeltoestellen, pingpongtafels, TVruimte en echt leuke animatie. Zo was er boogschieten, volleybal, GPS tocht, bosspelen (smokkelspel, levend stratego), scandinavische spelen (Kubb, spin-ladder, droppin' hood), elke ochtend knutselen voor de jongere kinderen en elke avond een kwartiertje theater. Het sanitair is basic maar prima, alles is er en er wordt goed schoongemaakt. We hebben hier twee weken gestaan en samen met onze kinderen van 8 en 10 hebben we het heerlijk gehad.
30-5-2012
Een hele gezellige familiecamping. Eigenaars zijn bijzonder vriendelijk en van goede wil! Ligt in een mooi omgeving waar veel te doen is.