Camping Minicamping De Kemminckhorst in Dalfsen Nederland beoordelingen 8.7 | Zoover

Beoordelingen Camping Minicamping De Kemminckhorst

Camping Minicamping De Kemminckhorst Dalfsen

Beoordelingen Camping Minicamping De Kemminckhorst

Kemminckhorstweg 2, 7722 VN, Dalfsen
Camping Minicamping De Kemminckhorst scoort een 8,7 uit 10, op basis van 3 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Camping Minicamping De Kemminckhorst? Bekijk hier dan de beoordelingen van Camping Minicamping De Kemminckhorst in Dalfsen, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 14 vakantiefoto's van Camping Minicamping De Kemminckhorst vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Nederland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Overijssel. Vergelijk Camping Minicamping De Kemminckhorst met andere accommodaties in Dalfsen.

3 beoordelingen over Minicamping De Kemminckhorst

met oudere kinderen, 2010
"Fantastische fijne camping!!!"
hans
28-6-2010 Wij hebben sinds kort een vaste plek in de 'boomgaard' direkt aan het water van de overijsselse Vecht.
wij hoeven niet verder te zoeken.
i.v.m. lichamelijke beperkingen, is dit voor ons de 'Costa del Dalfsen' geworden!

Dick en Yvonne, bedankt voor deze mogelijkheid!

Hans en Ineke.

"Heerlijke boerencamping"
mike
24-3-2009 heerlijke boerencamping met mooie plaatsen in schitterende omgeving. Ongedwongen sfeer, schoon en net sanitair.

"Prachtige boerencamping Toppertje"
wim en mandy
13-9-2008 gezellige boerencamping aan de Vecht. Schitterende plaatsen aan de bosrand, boomgaard en kalverland. Goede sanitaire voorzieningen, wasmachine, droger. Rust en ruimte. Wij hebben er diverse maanden gestaan.
Dick en Yvonne bedankt voor de gezellige tijd die we op jullie camping hebben doorgebracht