Camping Het Tolhuis Vechtdalcamping**** in Dalfsen Nederland beoordelingen 8.4 | Zoover

Beoordelingen Camping Het Tolhuis Vechtdalcamping****

9,5

Camping Het Tolhuis Vechtdalcamping**** Dalfsen

Beoordelingen Camping Het Tolhuis Vechtdalcamping****

Het Lageveld 8, 7722 HV, Dalfsen
Camping Het Tolhuis Vechtdalcamping scoort een 8,4 uit 10, op basis van 20 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Camping Het Tolhuis Vechtdalcamping****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Camping Het Tolhuis Vechtdalcamping**** in Dalfsen, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 4 vakantiefoto's van Camping Het Tolhuis Vechtdalcamping**** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Nederland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Overijssel. Vergelijk Camping Het Tolhuis Vechtdalcamping**** met andere accommodaties in Dalfsen.

20 beoordelingen over Het Tolhuis Vechtdalcamping****

9,5
met jonge kinderen, Apr. 2011
"Geweldige camping"
Anita
28-8-2011 Wij hebben dit jaar een seizoensplek gehad. Echt, een heerlijke camping. Mijn kind van 3 jaar kon ik al alleen over de camping laten gaan en die gaat de camping niet eens af. Er zijn mooie speeltuintjes op de velden en de grote speeltuin is helemaal super met de airspingkussen. Er staat een trampoline voor de kantine en er is een zwembad. Ook voor de kleintjes. Inderdaad is het sanitair super schoon. Zeker voor herhaling vatbaar. Volgend jaar willen we graag wat dichterbij maar anders komen we zeker in 2013 terug!!!

met jonge kinderen, Juli 2010
"Echt kamperen"
f.tilma
2-8-2010 het tolhuis is een kleine camping waar het nog kamperen is.Alles klopt gewoon, je voelt je er echt gast.Prachtige omgeving met een heleboel mogelijkheden.Sanitair zoals je het van thuis gewend bent. Enige minpuntje leek ons de ligging naast het spoor, maar na een paar uur hoor je de trein niet eens meer, zo snel went dat.

met jonge kinderen, Mei 2010
"Heerlijke camping voor gezin met jonge kinderen"
Cindy, André en Loï...
21-5-2010 Super mooie, schone, toiletgelegenheden, waarvan in ieder geval één van de twee ook verwarmd is.
In de vakanties ook animatie aanwezig ("eendenclub"), waar ik tot nog toe niet zo van onder de indruk ben.
Camping bestaat voor een deel uit toerplaatsen en voor een deel uit stacaravans, maar die staan niet op de (ruime) velden en zijn niet storend voor de toercaravans.
Op de velden zijn mooie speelplaatsen aanwezig.
De camping ligt aan een spoorlijn, maar daar ben je na 2 treinen aan gewend.
De camping is bij uitstek geschikt voor oudere mensen (die wel van kinderen houden) of voor jonge gezinnen met kinderen tot ca. 10 jaar.

met jonge kinderen
"Supper!"
jolanda
28-12-2008 super camping!
erg schoon toilet en het recratie team is ook goed
de camping beheerders erg vriendelijk
en de camping is prima voor gezinnen met jonge kinderen
en de trein? die hoor je naar 1 dag niet meer.
ik zou deze camping zeer aanraden
op de fiets ben je in een kwartiertje in dalfsen!
ik heb erg genoten van mijn vakantie in 2008 en ben zeker vanplan om nog een keer terug tekomen !

Familie, Juli 2008
"Leuke camping"
Heida
26-10-2008 Dit jaar een week gekampeerd op deze mooie camping. Helaas stonden wij dicht bij het toiletgebouw en hadden veel last van lawaai van een aantal pubers op de camping, die daar rond 23.00 uur rondhingen. Aangezien we niet direct wilden klagen, hadden we dat toch moeten doen. De campingeigenaar wil absoluut geen overlast voor zijn gasten.
Op de velden zijn speelvoorzieningen aanwezig en daarnaast ook nog een aparte speeltuin en trampoline. De camping is autovrij, zodat de kinderen heerlijk vrij kunnen rondlopen en fietsen.
De spoorbaan loopt vlak langs de camping, waardoor je 's morgen rond 6.00 uur al gewekt wordt door de trein, die de gehel dag om het half uur langsrijdt.
Ik moest hier erg aan wennen, maar voor velen is dat al snel geen probleem meer.

Familie
Wilma
23-6-2008 Wij zijn na een paar jaar weer eens een kijkje wezen nemen. Natuurlijk incl. overnachting. Het was weer super. Het sanitair komen we nergens zo schoon en netjes tegen als hier. Echt een heerlijke douche, zelfs een douche voor een volw. als een kind. Altijd makkelijk. En je droge spullen worden hier eens niet nat. Het zwembad ziet er keurig uit en er zijn voldoende uitdagingen voor de kinderen. Het is dat we een hond hebben en dat die niet meemag, anders hadden we vd zomer zeker ook gegaan. Mja, dat is onze keus, een weekend kun je die wel onderbrengen maar 3 wkn niet. Dus, voor mensen die waarde hechten aan schoon, netjes en hygiënisch sanitair, dat kun je hier vinden.

Familie
Karin
7-10-2007 Een topcamping! Ik heb hier 3 jaar met mijn gezien gestaan en zou zo weer gaan. Sanitair, zeeeeeeer belangrijk is gewoon super. Dit jaar weer investeringen (milieustraat, airtrampoline) in de camping, erg goed. Lekker uit eten op het terrein is er niet bij, maar aan de overkant van de camping kun je lekker en goedkoop eten bij Madrid.
En ach ja de trein... mijn kinderen vonden het juist super! En 's nachts die ene keer heb ik maar weinig gehoord. Voor gezinnen met kleine kinderen is dit echt een geweldige camping.

Familie, Juli 2007
Trudy Pattes
11-8-2007 Voor het eerst op het tolhuis gekampeerd en een heerlijke tijd gehad met kinderen en kleinkinderen.Dat de eigenaar niet kindvriendelijk zou zijn, moet ik toch echt met klem tegenspreken.Wij zijn bijzonder vriendelijk behandeld en voor kleine kinderen is het een zalige camping.Wij gaan zeker nog een keer terug naar het tolhuis en dat terwijl we nooit twee maal naar dezelfde camping gaan.

Trina
31-3-2007 Onze kinderen hebben zich er prima vermaakt. Wat echt ideaal is, je kunt de kinderen echt vrij laten op de camping, ze kunnen het terrein niet af. Verder rijden er amper auto's en wordt er echt niet hard gereden. Want zoals er is gezegd,dat de campingbeheerder streng de regels hanteerd, dat wordt zeer zeker ook gedaan bij de vaste gasten, die als enige met de auto het terrein opmogen. Wij hebben genoten en dat zondags de kantine dicht is? prima, er wordt tenminste nog aan zondagsrust gedaan, en het cafetaria/winkelm is wel open op zondag. Nee hoor, wij vonden het helemaal TOPPIE!!!!!!!! Wij gaan zeer zeker weer. En die trein, kom nou toch, zie dat als iets positiefs, wanneer zie je nou een trein van zo dichtbij? Na 1 dag hoor je die niet meer, liever een trein dan een vies toilet en dat is nergens zo schoon als op "Het Tolhuus".

desireé
10-12-2006 jammer... kan een mooie camping zijn als de eigenaar klantvriendelijker(met name kindvriendelijk) zou zijn hij vergeet dat hij een "gastheer" moet zijn voor de gasten die erg veel geld voor de camping moeten betalen.Die trein zul je misschien ooit wel aan wennen maar aangezien er steeds meer treinen gaan rijden over dat spoor vraag ik het me dat af.Kantine alleen maar s'avonds geopend en op zondag zelfs helemaal dicht?!!terwijl juist op die dag het recreatieteam ook rust,jammer voor de kinderen.Al met al betaal je dus TE veel voor TE weinig aanbod.