11-8-2007
Voor het eerst op het tolhuis gekampeerd en een heerlijke tijd gehad met kinderen en kleinkinderen.Dat de eigenaar niet kindvriendelijk zou zijn, moet ik toch echt met klem tegenspreken.Wij zijn bijzonder vriendelijk behandeld en voor kleine kinderen is het een zalige camping.Wij gaan zeker nog een keer terug naar het tolhuis en dat terwijl we nooit twee maal naar dezelfde camping gaan.
31-3-2007
Onze kinderen hebben zich er prima vermaakt. Wat echt ideaal is, je kunt de kinderen echt vrij laten op de camping, ze kunnen het terrein niet af. Verder rijden er amper auto's en wordt er echt niet hard gereden. Want zoals er is gezegd,dat de campingbeheerder streng de regels hanteerd, dat wordt zeer zeker ook gedaan bij de vaste gasten, die als enige met de auto het terrein opmogen. Wij hebben genoten en dat zondags de kantine dicht is? prima, er wordt tenminste nog aan zondagsrust gedaan, en het cafetaria/winkelm is wel open op zondag. Nee hoor, wij vonden het helemaal TOPPIE!!!!!!!! Wij gaan zeer zeker weer. En die trein, kom nou toch, zie dat als iets positiefs, wanneer zie je nou een trein van zo dichtbij? Na 1 dag hoor je die niet meer, liever een trein dan een vies toilet en dat is nergens zo schoon als op "Het Tolhuus".