Bed and Breakfast Het Driehoeksnest in Dalfsen Nederland beoordelingen 9.2 | Zoover

Beoordelingen Bed and Breakfast Het Driehoeksnest

Het Driehoeksnest

Beoordelingen Bed and Breakfast Het Driehoeksnest

Driehoeksweg 3, 7722 HL, Dalfsen
Bed and Breakfast Het Driehoeksnest scoort een 9,2 uit 10, op basis van 6 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Bed and Breakfast Het Driehoeksnest? Bekijk hier dan de beoordelingen van Bed and Breakfast Het Driehoeksnest in Dalfsen, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 3 vakantiefoto's van Bed and Breakfast Het Driehoeksnest vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Nederland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Overijssel. Vergelijk Bed and Breakfast Het Driehoeksnest met andere accommodaties in Dalfsen.

6 beoordelingen over Het Driehoeksnest

met oudere kinderen, Aug. 2010
"Prachtig , een echte aanrader"
Richard
22-8-2010 Het onvangst van de gastvrouw Thea en gastheer Rob was meteen een goede binnenkomer erg hartelijk . Alles is er tot in de puntjes verzorgd . Het was jammer dat we er maar 1 nacht waren we komen zeker terug voor een langer verblijf .
Het ontbijt was in 1 woord SUPER .

Familie, Okt. 2008
"Voor herhaling vatbaar !!!"
Jurgen
21-10-2008 Begin Oktober geweest, we zochten eigenlijk iets voor 1 nacht, maar na het lezen van de positieve reactie's op deze site besloten we er 2 nachten van te maken.
Ik kan alles nog wel een keer herhalen wat hiervoor geschreven is, want het een prachtige accomodatie op een mooie locatie en eehhh, .. dat ontbijt is echt super.
Kortom, je ziet/merkt aan alles dat eigenaars Rob en vooral Thea er veel pleizier aan beleven om het de gasten naar de zin te maken.(maar wel met alle respect voor je privacy)
Ervaring met andere B&B hebben we niet, maar dat zal denk ik alleen maar tegen kunnen vallen.

Familie, Mrt. 2008
Johanna
14-3-2008 Wauw, wat een mooie B&B is het Driehoeksnest! Wat je op de site ziet is ook echt zo. Wij zijn hier 2 nachten geweest, maar we hadden het hier wel een week volgehouden, ondanks het slechte weer wat we haddenn.
Nee hier is niets op aan te merken. Super.

met partner, Sept. 2007
Jacques en Ineke
3-10-2007 Eigenlijk zouden het allemaal tienen moeten zijn, maar volgens eigenaresse Thea kan het altijd nog beter. Ben benieuwd. Meerdere B and B's gezien, maar dit was echt super! 1 nachtje is veel te kort in deze schitterende BandB!

met partner, Aug. 2007
Peter Huibers
28-8-2007 Met een B&B kan het mee- of tegenvallen, dus zonder grote verwachtingen gingen we hierheen. Je kent het wel: Dat mooie plaatje zal wel alleen de buitenkant zijn, de kamer zelf zal wel ergens anders liggen. Maar nee. Alles was echt, en ook mooi en netjes. Ik zou er zo willen wonen :)

Familie, Okt. 2006
fam. Verwoerd, Goes
30-12-2006 In oktober hebben wij hier één nachtje vertoefd in dit schitterende bed en breakfast adres. Wij werden warm welkom geheten door Thea en haar 2
dochtertjes. Het huisje is geweldig; een zitgedeelte met een afgesloten ruimte met daarin een koelkast in gebruik als minibar en de mogelijkheid om koffie/thee te zetten, een eetkamertje (voor het zeer uitgebreide ontbijt. dat 's morgens wordt gebracht) 2 slaapkamers en een badkamer, alles smaakvol ingericht. Wat een luxe en wat een gastvrijheid en verwennerij. 's Morgens was onze zoon al snel buiten om met de 2 dochters des huizes te spelen. Uitgerust werden we uitgezwaaid door de familie Westing. Wij komen hier graag nog eens terug.