Vakantiepark PonyparkCity Collendoorn*** in Collendoorn Nederland beoordelingen 8.6 | Zoover

Beoordelingen Vakantiepark PonyparkCity Collendoorn***

6,6

Vakantiepark PonyparkCity Collendoorn*** Collendoorn

Beoordelingen Vakantiepark PonyparkCity Collendoorn***

Doozemansteeg 1, 7798 CH, Collendoorn
Vakantiepark PonyparkCity Collendoorn scoort een 8,6 uit 10, op basis van 262 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Vakantiepark PonyparkCity Collendoorn***? Bekijk hier dan de beoordelingen van Vakantiepark PonyparkCity Collendoorn*** in Collendoorn, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 401 vakantiefoto's van Vakantiepark PonyparkCity Collendoorn*** vinden. Je kunt 40 video's van Vakantiepark PonyparkCity Collendoorn*** bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Nederland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Overijssel. Vergelijk Vakantiepark PonyparkCity Collendoorn*** met andere accommodaties in Collendoorn.

242 beoordelingen over PonyparkCity Collendoorn***

6,4
met jonge kinderen, Mei 2012
"Groot succes!"
pitty28
Onderkomens
28-5-2012 We zijn zeer tevreden over PonyparkCity, onze dochter heeft zich heerlijk vermaakt met het vertroetelen van haar pony. Wel jammer dat wanneer je op vrijdag te laat bent voor een pony en de zaterdag als laatste mag gaan stempelen, dat dan de grotere pony's al weg zijn. Helaas een onrustige, boze pony moeten ruilen, maar zeer goed begeleid bij het uitzoeken van een andere.
De huisjes zijn zeer basic en persoonlijk vonden we de bedbank in de woonkamer niet om op te liggen, te hard (was maar voor een weekend). Veel buiten gezeten vanwege het mooie weer, dus weinig tijd in het huisje hoeven doorbrengen.
Zeer kindvriendelijk park, bij Miss verkiezing krijgt iedereen een rozet, pedagogisch goed over na gedacht, niet één winnaar, maar elk kind heeft gewonnen. Park wordt goed schoongehouden, speeltuinen en restaurant e.d. goed onderhouden, top! Ook goodiebag bij aankomst/vertrek maakt gezellige indruk. Eén dag naar pretpark Slagharen geweest, maar we misten de pony. Volgend jaar weer!

met jonge kinderen, 2012
"Mijn kinderen willen graag weer snel terug"
carinnl
Onderkomens
24-5-2012 De "arizona"huisjes zijn klein, maar prima te doen. De slaapgelegenheid vond ik wel slecht. Er is 1 kamer met 2 stapelbedden en anders moet je de bank in de zitkamer/keuken gebruiken. Het douchegordijn is die van het kleverige soort. De huisjes liggen schitterend. De eet- en drinkprijzen op het park zijn prima. De pony's zijn leuk, maar hebben wel een duidelijk karakter. Dus oppassen als de kinderen niet ervaren zijn. De kinderen hebben genoten en wij dus ook.

met partner, Mei 2012
"Leuk fiets arrangement voor senioren"
Jan
26-5-2012 Erg leuk voor kinderen die van pony's houden

met jonge kinderen, 2012
"Té leuk!"
Inky
Onderkomens
21-5-2012 Afgelopen weekend met mijn dochter in ponyparkcity geweest. Gisterenavond thuisgekomen en dochter (7 jaar) stond even later huilend onder de douche. Ze wilde hier niet meer wonen maar terug naar het park en terug naar haar lieve pony die haar nu ook wel erg zou missen. Dit heb ik echt nog nooit meegemaakt en we zijn overal met haar geweest. Zelfs onlangs nog naar Disneyland Parijs. Maar nooit heeft ze ergens om gehuild omdat ze het zo jammer vond dat ze weer naar huis moest. Behalve nu. Ik vond het ook erg jammer dat we weer naar huis moesten. We hebben dan ook werkelijk een fantastisch weekend gehad. Voor ons de eerste keer en zeker niet de laatste keer. Kortom, geweldig!

met jonge kinderen, Mei 2012
"Heel erg leuk"
s. Jacobs
Onderkomens
16-5-2012 heel leuk park, met lieve en minder lieve pony's. Huisjes zijn simpel maar schoon. Kinderen vermaken zich hier uitstekend.

met jonge kinderen, Apr. 2012
"Leuk voor kinderen tot 12 jaar."
leonie_1
Onderkomens
16-5-2012 Huisje was tip top in orde. De badkamer is klein maar schoon. De activiteiten zijn erg leuk. Er is zoveel te doen op het park zelf dat je eigenlijk geen tijd hebt voor slagharen. De eerste dag hadden wij een geen leuke pony, snap niet dat men deze pony aan kinderen meegeeft. Ikzelf heb een leuk souvenir overgehouden op mijn scheenbeen. Trap gehad! Ben blij dat ze niet één van mijn kinderen heeft getrapt. Maar de overige dagen hadden een héél lief paardje (Niels) en George is ook heel lief. De barbecue is een echte aanrader. Onze kinderen willen nog een keer terug. Een advies: Hang je handdoeken als je gaat slapen binnen, want die van ons zijn gejat! Heel jammer dat dit gebeurd is. Maar toen ik dit bij de receptie melde, kreeg ik meteen een zet handdoeken aangeboden, heel attent. Voor de rest hebben wij een leuke tijd gehad in Ponyparkcity

met oudere kinderen, Apr. 2012
"Weekend ponyparkcity 27 april 2012"
sandra schepers
Onderkomens
9-5-2012 Voor de tweede keer in ponyparkcity geweest.Voor mijn 2 dochters(10 en 12) is het het einde,en willen nog lang niet naar huis.Deze keer waren we in de nieuwe huisjes.In een woord:GEWELDIG.Alleen jammer dat de grotere pony's altijd gereserveerd waren.Voor de rest was het enorm leuk.Heel vriendelijk personeel.Activiteiten en bingo/familieavonden waren goed georganiseerd.We hebben ons geen minuut verveeld.Gewoon Top!!!!!!!!!!!!!!

met jonge kinderen, Apr. 2012
"Leuke vakantie met een minder goed einde"
Bianca Schmeitz
Onderkomens
13-5-2012 Ondanks alle horrorverhalenwederom een keurig schoon huisje getroffen. Toegegeven het is erg basic en verstoken van enige comfort maar het voldoet voor de vakantie die je boekt.
Een erg lange rij voor de receptie, gelukkig was het droog weer! Pony ophalen verliep soepel. Overdag leuke activiteiten voor de kinderen en ook 's avonds valt er een leuk programma te bezoeken met een all-round entertainer.
Er is een een kleine supermarkt, gelukkig maar want het eten in het restaurant is niet echt goed te noemen en de bediening is er niet bepaald vriendelijk Er is een klein zwembad aanwezig wat voor de kinderen prima voldoet.
Er wordt regelmatig poep geruimd maar jammer dat er niet meer controle is op de omgang met de pony's of op de parkregels.
De laatste dag sloeg de pony van onze dochter op hol waardoor ze viel. Resultaat een gebroken schouder! Maar zeer weinig hulp (EHBO???), interesse vanuit de parkmedewerkers (receptie), jammer want zo iets tekent toch je vakantie!

met jonge kinderen, Apr. 2012
"Voor kinderen hemel op aarde"
Ellen
Onderkomens
23-4-2012 Alleen met je partner of met oudere kinderen heb je hier niets te zoeken. De bedden slapen beroerd en de huisjes zijn wel heel basic. Maar ons huisje was keurig schoon. En de kinderen vermaakten zich de hele dag met de pony's. Ik vond het echt geweldig alles bij elkaar.

"Fantastische vakantie"
Stijn
Onderkomens
16-4-2012 Erg vriendelijk personeel.
Leuke activiteiten.
Veel kleine leuke dingen (activiteiten, aandenken voor de kids) waar men niet telkens centen uit tracht te slaan.
Voorzieningen in goeie staat (speeltuin tiptop, toiletten erg netjes,...)
Huisjes zijn basic maar schoon. Bij lekker weer zit je toch de hele tijd buiten.
zonder twijfel voor herhaling vatbaar!