Camping Boerderijcamping de Beek***** in Buurse Nederland beoordelingen 9.7 | Zoover

Beoordelingen Camping Boerderijcamping de Beek*****

9,9

Het middenveld van de camping

Beoordelingen Camping Boerderijcamping de Beek*****

Zoddebeekweg 6, 7481 SN, Buurse
Camping Boerderijcamping de Beek scoort een 9,7 uit 10, op basis van 21 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Camping Boerderijcamping de Beek*****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Camping Boerderijcamping de Beek***** in Buurse, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 25 vakantiefoto's van Camping Boerderijcamping de Beek***** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Nederland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Overijssel. Vergelijk Camping Boerderijcamping de Beek***** met andere accommodaties in Buurse.

21 beoordelingen over Boerderijcamping de Beek*****

9,9
met partner, 2012
"Geweldige minicamping"
Jan en Inge
10-5-2012 Vorig najaar en afgelopen april hebben wij gekampeerd op deze fantastische camping. In het najaar zijn wij weer van plan te komen. Gastvrijheid, super schoon en heerlijk ruim sanitair. Mooie plekken en zeer goed onderhouden. Kortom: een echte aanrader. Wat wij ook heel belangrijk vinden is dat een huisdier (in ons geval een jonge golden retriever) van harte welkom is. Een camping waar Natasja en Henk-Jan trots op kunnen zijn!

met partner, Mei 2012
"RUST schrijf je met hoofdletters"
Harry & Elly
7-5-2012 na een heel vriendelik ontvangst door natasja hebben we onze sleurhut neergezet. Verrassing: zon!! en dat terwijl we in de regen vertrokken waren. ''s Morgens wakker worden met het geluid van granzende Dexterkoeien en vogelgefluit.. Dan vergeet je dat het regent (2 dagen). de laatste ochtend werden we behalve door graasgeluiden en fluiten van vogels gewekt door een stralende zon en nog steeds: RUST.
Als jonge senioren waren we aangenaam verrast door de anwezigheid van een AED. Zowel Natasja als Henk-Jan beschikken over een certificaat (en BHV). Dat kom je niet vaak tegen op een boerencamping. Chapeau!! Daarnaast ligt er een EHBOkoffer, tekentang en allerhande middeltjes tegen overlast. De toiletgebouwen verdienen een pluim. Netjes en goed onderhouden. Hopelijk blijven de toilettten schoon maar dat zal aan de gasten liggen want toiletgebouwen zijn zo schoon als de smerigste gast. Tegen smeerkezen is niet schoon te maken. natasje en Henk-Jan aju of zoals we in Brandant zeggen Houdoe

met vrienden, 2012
"Een aanrader en echte boerencamping"
HenkR
2-5-2012 Wat moet ik nog toevoegen aan alle andere reviews. Ontvangst is allervriendelijkst. Ze zijn trots op hun camping en dat mag ook wel. Alles netjes voor elkaar en het poetsen van het toilet gebouw heb ik nog nooit zo meegemaakt. Geweldig, zo schoon.
Plekken niet echt groot (qua lengte), maar de breedte is meer dan voldoende. Dus het totaal is meer dan voldoende. Ligging verschilt per "veldje" maar allemaal met weids uitzicht.

met partner, Apr. 2012
"Grandiose plek"
Roel Gebhardt
1-5-2012 Dit weekend op camping De Beek geweest. Mijn broer noemt de Beek het ultieme Vekabo gevoel. Ik vind het Super. Ik hou van voldoende haakjes, ook op het toilet, reinheid licht. Dit was allemaal aamwezig. Het belangrijkst zijn natuurlijk de op en top vriendelijke en gastvrije Natasja, Henk-Jan en natuurlijk de kids . aankomen en welkom geheten met een kop koffie......?
Plaatsen ruim en mooi. Vloer onder voortent van combi van steen en gras, schoon dus. Wat ook nog super is, het osmose water om te douchen en af te wassen.Geweldig!!! Zeker voor herhaling vatbaar.

met vrienden, Okt. 2011
"Een super camping"
fam. van der Gaast
2-10-2011 Camping de Beek in Buurse is een erg mooi gelegen camping, gladgeschoren veldjes en luxe en superschoon sanitair. Natascha en Henk Jan zijn bijzonder gastvrij en doen er alles aan om het hun gasten naar de zin te maken. Wij komen hier zeker terug!

"Fantastische camping!! Een aanrader!"
Henk en Dini
4-9-2011 Afgelopen week 6 dagen bij HenkJan en Natasja gekampeerd, je voelt je hier meteen thuis, bij aankomst koffie aan de keukentafel, het is of je bij je beste vrienden op bezoek komt.
Brood, eieren, krant, fietsroutes, nergens ontbreekt het aan. Zelfs het brood door ons besteld werd bij de caravan afgeleverd. Geweldig. We komen zeker bij jullie terug en hopelijk is er dan een plekje voor ons, want het ontbreekt jullie niet aan bezoekers, en heel begrijpelijk als je zo'n fijne schone camping hebt.

"Een topper! Het VEKABO gevoel ten voeten uit!"
Alex, Rolina en Saa...
21-8-2011 Henk Jan en Natascha zorgen met hun enthousiasme en sociale gevoel voor het eerder genoemde VEKABO gevoel. Op deze camping vindt je rust, gezeligheid en eigenlijk alles wat een campeerder zoekt. Zo zijn eieren, uien, aardappelen, reserve haringen en stormbanden, en 4x per week vers brood van de bakker en meer, de service mogelijkheden van deze camping. Verder is het sanitair hier gelijk aan een 4 sterren hotel, inclusief vloerverwarming. Wat dacht je van twee maal per week het gras maaien,de hagen en alles wat een camping mooi maakt is hier gewoongoed.
Lieve gast vrouw en heer, dank dat wij, Rolina, Alex en Saartje, deze week zo hebben mogen genieten van jullie mooie plekje.

"Super mooie en zeer schone Camping!"
Gerwin en Yvonne
26-2-2012 Onze allereerste Kampeervakantie!!!
En meteen een geweldige ervaring!!
Mooi en super schoon sanitair, zeer vriendelijke Campingeigenaren waar de koffie/thee altijd klaar staat.
Deze vakantie was zo goed dat we een maand later al een eigen caravan gekocht hebben!
Dus Henk-Jan en Natasja, we komen met onze nieuwe aanwinst vast nog een keer kamperen!!

"Fantastisch"
Jan en Jose van der...
14-8-2011 Afgelopen 3 weken bij camping de Beek gecampeert en geweldig genoten van al het moois en goede accommodatie.Alles zeer schoon en de eigenaren zijn altijd genegen om een praatje te maken.De koffie staat altijd klaar bij aankomst en vertrek.Voor ons een echte aanrader voor een ieder die rust en netheid op prijs stelt.

"Fantastische camping"
Fam.Smilda
30-7-2011 Een camping om nooit te vergeten
Rust,ruimte en een prachtige omgeving om te fietsen en te wandelen je kunt echt alle kanten op echt een aanrader