Aparthotel Sandton Resort Bad Boekelo**** in Boekelo Nederland beoordelingen 7.4 | Zoover

Beoordelingen Aparthotel Sandton Resort Bad Boekelo****

Aparthotel Sandton Resort Bad Boekelo**** Boekelo

Beoordelingen Aparthotel Sandton Resort Bad Boekelo****

Oude Deldenerweg 203, 7548 PM, Boekelo
Aparthotel Sandton Resort Bad Boekelo scoort een 7,4 uit 10, op basis van 280 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Aparthotel Sandton Resort Bad Boekelo****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Aparthotel Sandton Resort Bad Boekelo**** in Boekelo, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 122 vakantiefoto's van Aparthotel Sandton Resort Bad Boekelo**** vinden. Je kunt 2 video's van Aparthotel Sandton Resort Bad Boekelo**** bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Nederland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Overijssel. Vergelijk Aparthotel Sandton Resort Bad Boekelo**** met andere accommodaties in Boekelo.

279 beoordelingen over Sandton Resort Bad Boekelo****

met partner, Mei 2012
"Leuk hotel midden in de bossen"
Janneke
20-5-2012 Via een veiling hadden we 2 nachten geboekt en gezien de wisselende berichten over dit hotel, wisten we niet goed wat te verwachten. Het hotel ligt zeer mooi in de bossen en het is erg rustig, de vogeltjes fluiten naar hartelust. Ontvangst bij de receptie was hartelijk en medewerk(st)ers doen echt hun best om de klant het naar de zin te maken, met name Ela. Onze complimenten! Hotel is een mix van modern en klassiek, gedeeltelijk gerenoveerd en gedeeltelijk niet. Onze kamer was erg klassiek te noemen, maar badkamer daarentegen zeer mooi en smaakvol gemoderniseerd. Kamer met balkon was overigens ruim, schoon en netjes. Ontbijt was goed en voldoende aanbod. Geen diner in hotel gehad. Tot onze verrassing was het internet gratis en ook nog eens een goede verbinding! In de omgeving kun je heerlijk fietsen en wandelen. Maar ook winkelen in Enschede is leuk en niet ver met de auto. We hebben echt waar voor ons geld gekregen, mochten we weer een keer in de buurt zijn, komen we graag terug!

met partner, Mei 2012
"Prima hotel in prachtige omgeving"
R. Meijrink
14-5-2012 Hotel ziet er bij binnenkomst prima uit. Modern, fris en toch gezellig. Kamers zijn gemoderniseerd. Service is prima; vriendelijk en hulpvaardig personeel. Ontbijt is prima, maar diner zou ik maar overslaan: fantasieloos, uitermate basic keuken zonder enig niveau. Gemiste kans want lokatie is best aardig

met partner, 2012
"Een plek om je heerlijk te ontspannen"
maran
4-5-2012 We komen zeker nog weer een keer terug. Ontspannende welness. Echt een aanrader. Lekker gegeten, nette ruime kamer en vriendelijk personeel. Heerlijk om van je ontspanning zo je hotelkamer in te gaan.

met partner, Apr. 2012
"Mooi hotel"
M.Essenburg4
22-4-2012 Het hotel is mooi gelegen, landelijk maar toch centraal.
De kamers waren netjes, heerlijke bedden, mooi uitzicht over de tuin.
Het is een keurig hotel met geweldig personeel, zeer attent en behulpzaam.
Wij vonden het restaurant erg ongezellig, en het eten matig.
Het ontbijt was prima, en wederom complimenten voor de bediening.

met vrienden, Apr. 2012
"Mooie ligging"
Theo-Jolanda
5-5-2012 Wij hadden samen met vrienden van ons 2 kamers naast elkaar geboekt. In een van de kamers hing een vreselijke rioollucht. We hebben netjes een andere kamer gekregen. Ligging van het hotel is perfect. Jammer van het besloten feestje in de bar 's avonds waarvan het hele hotel mee kon genieten. Wellness vonden we erg prijzig en hebben hiervan ook geen gebruik gemaakt. Ontbijt is goed alleen jammer dat de eieren/spek en poffertjes koud waren, die worden warm gehouden onder een warmtelamp, maar is niet toereikend. Vriendelijk personeel en is behulpzaam om tips over de omgeving en eetgelegenheden te geven.

met partner, Apr. 2012
"Vreemde mengeling"
MvanLeeuwen
19-4-2012 We zijn eerder bij Sandton geweest en de verwachtingen waren dan ook hoog gespannen, maar dat werd helaas niet helemaal waar gemaakt. Omgeving is mooi, kamer ok, personeel erg vriendelijk. Eten vonden wij middelmatig, dan kook ik liever zelf. Verder is het hotel een vreemde mengeling van mooi gerenoveerd en vergane glorie.

met partner, Mrt. 2012
"Hotel zelf raad ik niet echt aan"
J. Caspers
28-3-2012 omgeving is prachtig, mooie wandelroutes e.d. Diner is heel slecht en duur. Bedden heerlijk, kamers wat klein. Wel lekker zwembad, en sauna (al is dat ook een klein hokje waar max. 4 in kunnen) Idioot dat je voor alles apart moet bij betalen. Internet (is in elke kroeg en trein tegenwoordig gratis!), fietsroutes, sauna, e.d. Bediening in restaurant is heel vriendelijk en goed. De dames achter de balie van het hotel meestal ook (op 1 hele nare meid na).

met vrienden, Mrt. 2012
"Genieten in je eigen appartement"
Geertina
29-3-2012 Ruime locatie, mooi uitzicht en van alles voorzien. Heerlijk dat je gebruik kunt maken van het zwembad.De dames van de receptie zijn vriendelijk en behulpzaam.

met partner, Mrt. 2012
"Prima hotel, eten echter niet bijzonder"
Jaap
27-3-2012 Het hotel is prima, ligt op een mooie plek en het personeel is vriendelijk en behulpzaam. Je kunt er mooie wandelingen en fietstochten maken. Het hotel is op sommige onderdelen helaas wat gedateerd (doorzakkende bedden, vieze vloerbedekking). Het ontbijt is goed, maar niet bijzonder. Een tegenvaller was het diner. Zeer matig en veel te duur voor wat het biedt. Jammer!

"Geweldig hotel"
Jan en Marian
12-3-2012 Een hotel waar je je direct thuis voelt. Van ontvangst tmt vertrek niets aan te merken. Klantvriendelijk/zeer gastvrij personeel. Zeer goede kamer. Heerlijk diner en prima ontbijt. Aanrader.