Tips over Hotel Fletcher Hotel-Restaurant Dinkeloord*** in Beuningen | Zoover

Denekamperstraat 48, 7588 PW, Beuningen

11 tips van Fletcher Hotel-Restaurant Dinkeloord***

30-3-2012
Jaspers

We zijn erg goed geholpen met het vinden van leuke bezienswaardigheden die ook voor mijn moeder toegankelijk zouden zijn.
Wij zijn naar de zuivelboerderij geweest en een kaarsenmakerij en naar het onderwijsmuseum, echt de moeite waard.

20-3-2012
elly

Niet ver over de duitse grens het plaatsje Bad Bentheim, waar we de burcht hebben bezocht, met mooi uitzicht daarboven op gedeelte van NL en Duitsland.

16-3-2012
ria

Landgoed Singraven is erg mooi

6-3-2012
ed

bad bentheim een leuk stadje op 20 minuten;
dochter:
landgoed singraven erg leuk en mooi een rondleiding moest met z'n 10 7,50 per persoon er is ook een watermolen en daarbij een restaurant

schoolmuseum was ook erg leuk een beetje klein 4,00 euro voor volwassene kinderen gratis

cosmos sterrenwacht ook erg leuk je kon naar de sterren kijken op zich lijkt de zon net een lamp

14-11-2011
Jim van der Snoek

Bel even naar de receptie of de verbouwing al klaar is. En de wellness goed functioneerd (jacuzzi !!) Zo niet vraag dan naar de kamers die al wel gerenoveerd zijn. Van te voren fietsen reserveren is ook aan te raden !

13-11-2011
Verschuurren

Wat zeker de moeite waard is , is zowel landgoed Singraven als het Lutterzand

19-10-2011
bramvdkamp

neem fietsen mee of huur ze bij het hotel

30-4-2011
Mary N

Lutterzand is een uniek stukje natuurgebied, vanaf Dinkeloord prima per fiets te bereiken ri Denekamp. Bij benzinestation vlak voor Denekamp kun je de knooppunten oppikken.
fotoos ervan staan bij "De Lutte". Het is ook een leuk ritje daar naar toe, vlak rijden.

25-4-2011
Mary N

Wil je de kant van Oldenzaal op fietsen raad ik een elektrische fiets aan, het is nogal klimmen.

25-4-2011
Mary N

fietsen zijn te huur: 10,00 p d, elekrische fiets 20,00 p d Wel even van te voren reserveren, want ze zijn zo weg.

Meld misbruik
Is het de eerste keer dat je een tip geeft? Let dan even op de regels voor het plaatsen van tips!
Log in met Facebook

Plaats ook een tip