28-7-2011
Wij hebben in een Dicky home gezeten.
Na 3 dagen moesten we vanwege extreme enorme rug klachten van mijn vrouw de camping moeten verlaten.
Wat later bleek was dat we het 3de reisgezelschap waren die klachten hadden over de bedden en dit werd bevestigd door de camping eigenaren en zowel de vaste camping gasten.
Na de melding van de klachten konden ineens wel andere matrassen geregeld worden terwijl dat beter had kunnen plaatsvinden bij de eerste klacht.
Jammer dat de campingeigenaren hier niet veel sneller op gereageerd hebben om andere huurders en ons deze ellende te besparen.
Nu was de schade niet meer herstelbaar en was de vakantie voor ons en de kinderen over en uit.
Daarnaast is er op de camping veel achterstallig onderhoud.
De minigolfbaan is er erg slecht aan toe en het zwembad zelf ziet er gewoon vies uit.
We hebben tijdens ons verblijf de 8,3 van zoover helaas niet echt kunnen plaatsen.
15-2-2012
Een heerlijke camping en op een heel mooie plek, en is een hele goede uitvalbasis voor dagtochtjes. Alles is er aanwezig, rust, ruimte, en natuur. Wil je een dagje op de camping verblijven, geen probleem, de kinderen vermaken zich opperbest in de speeltuin enzwembad. En het animatieteam heeft altijd wel wat nieuws. Wat ons ook heel erg aansprak, je bent geen nummer, maar echt een gast. Heb net als vorig jaar een kampeerplek geboekt met prive sanitair, wat een luxe voor een kampeerder!!! Kan me nu al weer verheugen op de vakantie
15-1-2012
Superleuke campng, waar kinderen gewoon hun zelf kunnen zijn. Leuke activiteiten, enthousiast team wat meedenkt. Goede prijs/kwaliteit verhouding.