Camping Si Es An*** in Balkbrug Nederland beoordelingen 8.8 | Zoover

9,5

Beoordelingen Camping Si Es An***

De Haar 7, 7707 PK, Balkbrug
Camping Si Es An scoort een 8,8 uit 10, op basis van 10 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Camping Si Es An***? Bekijk hier dan de beoordelingen van Camping Si Es An*** in Balkbrug, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 6 vakantiefoto's van Camping Si Es An*** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Nederland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Overijssel. Vergelijk Camping Si Es An*** met andere accommodaties in Balkbrug.

10 beoordelingen over Si Es An***

9,5
met oudere kinderen, 2012
"Super camping voor alle leeftijden"
F. Kleinlugtenbeld
13-2-2012 wij staan al vanaf 2002 met onze caravan op si-es-an en zijn nog lang niet van plan om weg te gaan!

met een groep, Aug. 2010
"Goed gevoel bij"
Somers
1-8-2010 Camping Si Es An in Balkbrug was een goede camping voor de ontvangst van onze wandelgroep. Bij de start van de wandeling prettige ontvangst en een lekker bakje koffie. Na afloop nog even lekker nakletsen onder het genot van een hapje en/of drankje. Het sanitair zag er zeer goed uit. De kantine/restaurant had heerlijke frietjes en het pilsje smaakte ook goed.

met partner, Juli 2010
"Een camping waar je je nog thuis voelt."
Folkert, Leone en T...
2-8-2010 Jarenlang kom ik voor mijn werk op vele campings door heel Europa. Er zijn maar enkele (op 1 hand te tellen) waar ik mij echt thuis voel. Si es An is een daarvan. Als je als gast daar komt merk je meteen dat er nog aandacht aan je besteed wordt door Han en Hennie. De koffie staat altijd klaar en iedereen maakt een praatje met je, zelfs als je voor het eerst komt. Dit jaar ben ik voor het eerst gaan kamperen samen met me vriendin en haar dochter. Ik heb altijd gezegd tegen Han dat mocht ik ooit gaan kamperen ( wat nu na 25 jaar dus gebeurd is) ik bij Si es An op de camping wilde. En wij hebben er geen spijt van, het is zelfs zo dat we nu van plan zijn om dar elk jaar heen te gaan. Han en Hennie ga zo door met het runnen van de camping.

met jonge kinderen, Juli 2010
"Super mooie camping"
Nico Schipper
16-7-2011 Camping is een echte familie camping. Waar je met een gerust hart je kinderen laat spelen. Vooral in de mooie grote speeltuin.
Daarnaast is het mooie gelegen in bos. Waar je heerlijke wandelingen kan maken.
De fam Snoek (campingbaas en vrouw) zijn vriendleijk, gezellig en hebben hart voor de camping, maar ook voor hun kampeerders.
Genieten elk jaar weer.
Kinderen vragen na 3 jaar nog steeds elke zomer gaan we naar de camping.
Dan doe je het goed.

"Geweldig!"
Jasper
20-4-2009 Kom er al 20 jaar. Binnenkort misschien een eigen stacaravan. Echt een heerlijke plek. Zwembad dichtbij en ook lekker bij het bos.

met jonge kinderen, Juli 2007
"Super leuke mooie camping"
simone van tricht
24-4-2009 deze camping is erg leuk en zeer goed te doen als je met kinder op vakantie wilt gaan, worden leuke dingen georganiseerd, kort om je zou er zelf gewoon echt heen moeten gaan,

christiane
15-10-2005 het is een leuke camping waar ik met mijn pa en me ma en broertje en zusje al meerdere malen ben geweest

Amy
25-7-2005 We komen er ieder jaar! Zwembad dichtbij, volleybalveld, niet te druk, ideaal!

annoniem graag
19-3-2005 echt een gezzelige camping
niks is er fout aan

Jeannet
24-2-2005 Leuke gemoedelijke kleinschalige camping. Speeltuin en speelveld voor de kinderen. Iedere dag een skelter halen, die mochten we gratis gebruiken. Vriendelijke eigenaren en heerlijk dichtbij het bos. Jammer dat er geen winkeltje is. Keurig nieuw sanitair. Kortom een camping waar het goed vertoeven is.