Hotel Van der Valk Theaterhotel Almelo**** in Almelo Nederland beoordelingen 8.6 | Zoover
1.511.386 beoordelingen - 43.469 bestemmingen - 273.762 accommodaties - 19.856 bezienswaardigheden - 13.836 bezoekers online
Home > Nederland > Overijssel > Almelo > Hotel Van der Valk Theaterhotel Almelo****

Beoordelingen Hotel Van der Valk Theaterhotel Almelo****

-2  °C

10 februari 2012

Buitenaanzicht Theaterhotel

Hotel Van der Valk Theaterhotel Almelo scoort een 8,6 uit 10, op basis van 52 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Van der Valk Theaterhotel Almelo****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Van der Valk Theaterhotel Almelo**** in Almelo, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 37 vakantiefoto's van Hotel Van der Valk Theaterhotel Almelo**** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Nederland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Overijssel. Vergelijk Hotel Van der Valk Theaterhotel Almelo**** met andere accommodaties in Almelo.

1 2 3 4 5 6 volgende

52 beoordelingen over Van der Valk Theaterhotel Almelo****

zakelijk, Jan. 2012
Goed hotel
Dennis
26-1-2012 Hotel ligt direct in het centrum. Luxe comfortkamer was erg ruim, met ook een ruime badkamer. Kamer ziet er wel een beetje saai uit. Geen koffie/thee faciliteiten op de kamer. Ruime keus bij ontbijt, maar ontbijtzaal niet heel erg sfeervol.

met jonge kinderen, Dec. 2011
Silvester party, een aanrader!
M. Pouwel
1-1-2012 Theater hotel van de valk in Almelo organiseerde ook nu weer de silvesterparty. Wanneer je dan dit hotel binnenkomt kijk je je ogen uit. Schitterende aankleding. Het personeel was op deze avond ontzettend leuk en aardig. Wij waren met 2 kleine kinderen, maar overal werd aan gedacht en de kinderen werden echt verwend met kleurpaaten, knuffels extra ijs en noem maar op. Niets was te veel. Het eten was geweldig, evenals de bediening. Er was live muziek. Van alles, voor elk wat wils. Jammer dat er dit jaar geen Duitse muziek bij was. Aan het einde van de avond was er schitterend vuurwerk. Leuk dat dat kan, omdat het hotel toch midden in de stad ligt. Het is een hele bijzondere avond, omdat iedereen hier ook heel sjiek gekleed heen gaat. Het is echt een áanrader om een extra overnachting te boeken bij de silvesterparty, want dan gaat het feest nl. De volgende dag gewoon door met een heerlijke shampagne brunch. De kamers zijn goed geïsoleerd, dus geen last van muziek op je kamer.

met partner, Dec. 2011
Zeker echt nog een keer!
Schavo
4-12-2011 Wij hebben hier overnacht in de Cupido Suite, Oosterse stijl!! Erg mooi!! Jacuzzi, geweldig! Bed groot............maar voelde voor ons iets" te warm"aan, kan persoonlijke voorkeur zijn!! Ontbijt goed!! niets meer, zeker ook niets minder!! Aanrader?? Ja, hotel zeker voor wat betreft deze suite in het Theater hotel.........Almelo
zelf, minder, maar dat kan ook te maken hebben gehad met de korte tijd dat we er waren! Hotel zelf, juist in deze suite, zeker een aanrader!

Heerlijk weekend
helma
1-12-2011 Wij hebben een prima weekend in Theaterhotel Almelo gehad. De comfort luxe kamer is mooi, ruim, heerlijke badkamer. Genoten van de saunafaciliteiten (heel netjes en schoon), en zwembad. Makkelijk gelegen bij Almelo, lekker gegeten, en op zondagmorgen een verrassend uitgebreid bubbel-ontbijt. Aardige mensen. In het weekend live muziek in de lounge na de theatervoorstelling, maar als je daar geen zin in hebt, heb je daar in de nieuwe vleugel geen last van. Prima!

Redelijk hotel
corfublauw
16-11-2011 Wij verbelven in combinatie met voorstelling in dit hotel.
Redelijke kamer maar snap niet echt waarom ze dit comfort de luxe noemen. Heel luxe was het nou ook weer niet.
Buffet was redelijk maar erg weini keuze. Ontbijt erg goed voor ieder wat wils en ruime tijden. Wel was het hotl wat gehorig. Wij zaten aan het voorplein en tot 2u s'nachts was er herie. Ook de kamers onderling wat geluid of de buren waren erg extreem tijdens de liefde bedrijven maar we konden met alles van hen meegenieten erg genant.
Kortom leuk hotel in combi met theater maar zou er niet zo snel heen gaan zomaar om er even tussenuit te gaan.

met partner, Nov. 2011
Nooit meer Almelo voor ons!
helma
15-11-2011 Wij hebben naar aanleiding van deze score een nachtje hier gelogeerd,echter de dag ervoor in hengelo[SUPER]
Wij hadden hier zeker meer van verwacht,maar helaas ,het eten was niet zoals behoren ,vreselijk koud in de serre,gevraagd om de manager ,5 keer toezegging gehad ,zien hem steeds lopen ,maar er waren belangrijkere zaken waarschijnlijk,hij moet nog komen ,de kamer mooi ,zondermeer ,maar een stukje zeep,erg sober,het ontbijt was voor mij als een van der Valk module veronder de maat ,wij zijn geen 18 meer ,maar dit heb ik nog niet eerder meegemaakt ,dus wij zullen niet meer voor dit hotel kiezen!!

Een heerlijk hotel,van alles te doen.
Fam.Robbe
23-9-2011 Het Theaterhotel is een mooi hotel met mooiekamers en een goede service.
Ze hebben ook roomservice,mogelijkheid om op de kamer te ontbijten.
Het hotel ligt vlakbij het centrum,dus je kan zo gaan shoppen.
Wandelen en fietsen is ook mooi,want er is veel groen in Almelo.

Redelijk
Donnerwetter
8-8-2011 Mooi ingericht hotel, heel vriendelijk personeel, prima ontbijt en diner. Maar ook wat negatieve punten. Rooftop Suite met hot tub geboekt, best prijzig. Tub moet je zelf vullen, in de kamer lag een handleiding, maar die was onvolledig en bovendien werkte het niet naar behoren, het waterpeil zakte steeds weer en de jets maakten dan enorm herrie. Tja, je kunt dan bellen, maar dat is wat lastig als je net klaar zit om rustig te relaxen. Het ding moet het gewoon doen en dat hoort in orde te zijn. Verder jammer dat je wel mooi uitzicht hebt over Almelo maar aan de andere kant uitkijkt op de uitlaat van de luchtafvoer en tot 23 uur in de etenslucht zit. Een leuke schutting scheelt al heel wat. Mooie schommelstoelen, maar daar horen echt kussens in om er prettig in te zitten en die zaten er niet bij. Prachtige kamer, mooie badkamer met dubbele inloopdouche én ligbad, maar ook stoffig en toiletpapier was op en niet aangevuld. Jammer, Van der Valk blijkt dus geen topkwaliteit te leveren.

Fantastisch gastvrij hotel
Jolanda en fam.
5-8-2011 Van der Valk Theaterhotel Almelo, was voor ons in een woord GEWELDIG. Ten eerste was er al een gastvrij ontvangst bij de receptie. De Twentse hartelijkheid zullen we maar zeggen.Toen we ons arrangement boekten was dat al voelbaar door de telefoon. (de Twentse hartelijkheid) Dat was ons hele verblijf zo. Het eten was verrukkelijk, zowel het ontbijt als diner. We hadden het hoogzomerarrangement en hebben heerlijk gedineerd in de De Oude Societeit. Een gezellige ober die ons fantastisch bediend heeft. Vooral de laatste avond. Nogmaals onze complimenten voor de kok. Het eten was werkelijk geweldig. Voor ons en onze zoon was er volop keuze. Onze kamer was werkelijk prachtig. Onze zoon heeft zicht ontzettend goed vermaakt in het zwembad, samen met zijn vader. En de playstation was natuurlijk ook helemaal geweldig. De 10 die we geven is voor de volle 100% verdiend namens ons.
Als het ons gegeven wordt, dan komen we graag nog eens terug. Hartelijke groeten, Jolanda en fam.

zakelijk
Prima
voren
29-6-2011 mooi hotel in mooie omgeving en vlakbij de stad
goed vertoeven en mooi theater

zakelijk (5)

1 2 3 4 5 6 volgende