Beoordelingen Hotel Preston Palace***

Preston Palace***
Beoordelingen Hotel Preston Palace***
Laan van Iserlohn 1, 7607 PT, Almelo
Accommodatie site
Overweeg je om een verblijf te boeken in Hotel Preston Palace*** in Almelo, maar ben je benieuwd hoe het er van binnen uitziet, wat je er kunt doen en wat andere reizigers ervan vonden, dan zit je hier goed. Onder de diverse tabbladen op deze pagina vind je een grote hoeveelheid informatie over Hotel Preston Palace*** zoals informatie over de voorzieningen, de ligging, en natuurlijk hoe de andere bezoekers de accommodatie hebben gewaardeerd.
Hotel Preston Palace scoort een 7,9 uit 10, op basis van 676 beoordelingen
Overweeg je om een verblijf te boeken in Hotel Preston Palace*** in Almelo, maar ben je benieuwd hoe het er van binnen uitziet, wat je er kunt doen en wat andere reizigers ervan vonden, dan zit je hier goed. Onder de diverse tabbladen op deze pagina vind je een grote hoeveelheid informatie over Hotel Preston Palace***, zoals informatie over de voorzieningen, de ligging, en natuurlijk hoe de andere bezoekers de accommodatie hebben gewaardeerd. Juist in deze fase van het plannen van een vakantie is het belangrijk om de beoordelingen van andere reizigers goed te lezen, want het zou zonde zijn als een bepaalde accommodatie toch niet helemaal aan je verwachtingen voldoet. Wat je zeker niet moet overslaan zijn de foto’s en video’s van andere reizigers, die geven vaak een waarheidsgetrouw beeld van de bestemming en accommodatie en kunnen je wellicht wat ideeën geven over bezienswaardigheden, stedentrips en andere attracties. Wanneer je ervan overtuigd bent dat Hotel Preston Palace*** de geschikte accommodatie is voor jouw vakantie, check dan snel de beschikbaarheid bij een van onze vakantiepartners en zet de laatste stap op weg naar jouw droomvakantie. Daarnaast kun je op Zoover 228 vakantiefoto's van Hotel Preston Palace*** vinden. Je kunt 1 video van Hotel Preston Palace*** bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Nederland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Overijssel. Vergelijk Hotel Preston Palace*** met andere accommodaties in Almelo.

666 beoordelingen over Preston Palace***

zakelijk, jan 2013
"Waarschuwing: Ga hier niet naar toe!!"
Nahar
22-5-2013 Mensen niet doen!

Ik werk hier. Ik ben de manager. Ga hier niet naar toe. Dan is het hier lekker rustig. En kan ik alles alleen op eten. Wordt ik lekker nog dikker en vetter .

Mvg,

Sebastiaan de Korte

met jonge kinderen, mei 2013
"ONVRIENDELIJK!!"
Amoako
22-5-2013 Erg onvriendelijk personeel. Toen ik hier een klacht over had werdt ik onbeschoft en onfatsoenlijk te woord gestaan door de floormanager. Een hele grote dikke jongeman die erg provocerend op mij overkwam. Mijn klacht werdt niet serieus genomen en het leek wel of deze ''manager'' naar manieren zocht om mij weg te sturen. Ongastvrij en erg onvriendelijk

met een groep, Mei 2013
"Een Ramp !!!!!! Nooit meer!"
waardeloos
20-5-2013 Zeker Niet gastvrij. Zelfs de manager niet.

met partner, 2013
"Bijzonder om eens naar toe gegaan"
Debbie kanters
16-5-2013 Leuk om nog eens nog toe toegaan,maar dan met de kindjes.jammer dat het best wel kostbaar is,maar wel de moeite waard

met partner, Mei 2013
"Top hotel !"
Kim
18-5-2013 Erg goed hotel! Erg vriendelijk personeel, schone kamers en hotel, veel amusement, lekker eten, en veel keuze uit het drank assortiment! Kortom een aanrader! Goede service! Een klein nadeel, door de weeks is 80% van de bezoekers bejaard, was leuker geweest als er meer jeugd was.

met partner, Mei 2013
"Fantastische formule (all-inn)"
Wens Annie
16-5-2013 Alles prima, wij komen zeker terug, maar.....
Wij kwamen om te relaxen (prima sauna en zwembad) en eens lekker lang uitslapen maar tegen 10u stond de poetsploeg ineens in de kamer. (ik kon net op tijd roepen dat wij nog in bed lagen, eigen schuld, had bordje "niet storen" moeten ophangen.)
Daarna is er niet meer gepoetst geweest, bed niet opgemaakt.
Kamers zijn kleiner dan voorgesteld op internet, gelukkig hadden wij wel een balkon. Maar bij regen- of sneeuwweer, moet je van het natte balkon op de tapijt stappen. Ivm met allergie en hygiene, liever een andere vloerbekleding. Eten, drinken, personeel was super !

met jonge kinderen, 2013
"Alles lijkt erg oud."
marina
11-5-2013 is zou niet makkelijk terug gaan , ik vodn het erg oud, vooral de kamers. Er was een muffe lucht.

met jonge kinderen, Mei 2013
"Gezinsuitje"
A.J. van Eenige
10-5-2013 De accomodatie is oké. De ontspanning ter plekke is goed. Om voor andere ontspanning weg te gaan, vind ik de prijs van Preston Palace aan de hoge kant.

met jonge kinderen, Mei 2013
"Een fantastische zondag"
diana
7-5-2013 Het eten was heerlijk,het zwembad en kermis top en de speeltuin voor de kleintjes is ook mooi opgeknapt.Wij hebben daar genoten.

met partner, 2013
"Best geinig"
Roel
4-5-2013 Ben zelf iemand die vaak op vakantie gaat naar dure en verre bestemmingen, altijd Hilton Hotels etc. Was een cadeautje van mijn vriendin. Afgelopen week 2 nachten geweest. Kamers zijn erg klein en alles is redelijk gedateerd. De 'muffe' geur bij binnenkomst maakte me even bang, maar het belangrijkste is natuurlijk dat het schoon is, en dat was het zeker! Sauna en zwembad zijn top! Het buffet in de ochtend niets op aan te merken en toen we aankwamen was er een grill buffet ook prima. De eerste avond ook aan het buffet gegeten, maar helaas 2 haren in het eten van mijn vriendin (niet haar haren). 2e avond bij de bistro gegeten voor 12,50 euro p.p. extra, was heerlijk! Zeker aan te raden voor gezinnen, toch lekker dat je niet steeds de portemonnee hoeft te trekken, daar is het volk ook wel een beetje naar. Maar al met al een super tijd gehad!

Mijn leukste vakantieliefde kwam uit