1.151.540 beoordelingen - 42.167 bestemmingen - 255.657 accommodaties - 15.547 bezienswaardigheden - 11.135 bezoekers online

Je gebrulkt een internetbrowser die wij helaas (nog) niet volledig ondersteunen.

Zoover zal beter werken als je een van de volgende internetbrowsers gebruikt:Internet Explorer 8 of Firefox 3.
Maak een keuze uit een van de browsers om deze gratis te downloaden.
Home > Europa > Nederland > Overijssel > Almelo > Hotel Preston Palace***

Beoordelingen Preston Palace***

9 september 2010

Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Preston Palace***? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Preston Palace*** in Almelo, geschreven door andere reizigers.
  • Weer

NL (344)

met partner, Sept. 2010
Veel plezier gehad bij Preston Palace
stefbuigues stefbuigues
6-9-2010 Eén overnachting gehad bij Preston Palace. Hotelkamer zeer netjes en schoon. Badkamer is een soort plastic hok, maar wel schoon. Ontbijt is uitgebreid en lekker. Zowel broodjes, beleg, als een Engels ontbijt (worst, spek etc.) Diner bestond voornamelijk uit veel soorten salades, koude visgerechten en vlees. De echte gerechten en groenten ontbraken. Dessert was geweldig! Veel soorten pudding, taart, fruit en ijs. Tussendoor kun je lekker eten van de buffetten. Heel veel soorten vis (haring, makreel, zalm), maar ook hamburgers en frietjes. De barstraat is erg gezellig en ziet er leuk uit. Bediening is heel vriendelijk en behulpzaam. Aan de kinderen is ook veel gedacht; spelotheek, speluitleen, indoor kermisattracties. Bij de kermis zijn wel veel betaalautomaten. Het zwembad is heel mooi. Er is ook een naaktgedeelte die je via een andere deur kunt betreden.

We hebben enorm genoten!

met partner, Aug. 2010
We hebben twee fantastische weken gehad
Karina en Chera van Antwe... Karina en Chera van Antwe...
6-9-2010 Mijn man en ik zijn twee weken naar Preston Palace geweest,we hebben het hartstikke leuk en gezellig gehad.Het personeel is vriendelijk (ook de dames van de receptie met zwarte bril).De kamers zijn keurig schoon gemaakt,en het eten was heerlijk er is voor ieder wat wils.Er is geen moment geweest dat we ons hebben verveelt.Ook hebben we genoten van de live muziek.In december gaan we weer een weekje genieten :) Het is een absolute aanrader om naar Almelo te gaan!

met een groep, Sept. 2010
Leuk weekend gehad!!
Lucia Rutz Lucia Rutz
5-9-2010 Wij zijn met 6 personen van zeer wisselende leeftijden in Preston Palace geweest en hebben erg genoten. Tuurlijk wordt er door sommige mensen ( te) veel gedronken door de all inclusief formule. Maar over het algemeen genomen viel dat best mee. Het voordeel is dat je van te voren precies weet hoeveel een weekend weg kost. Wij hebben een avond in de bistro gegeten en zijn schandalig verwend !!
Verder een geweldig zwembad en genoeg te doen om je op het complex te vermaken.

De beste prijzen en lastminutes voor Hotel Preston Palace*** bij:

met partner, Sept. 2010
te oud maar niet oud genoeg
Jesse Avis Jesse Avis
3-9-2010 Dusdanig rollator- en rolstoelvriendelijk dat ik met mijn sportieve jongehondendraf regelmatig struikelde op het perceel. In het eten een hoog MSG cq. smaakstoffengehalte waardoor ik thans tegen een maagperforatie aanzit. Eenmaal thuis zie ik het dagelijks leven 7 dagen per week als "weekendje weg".

leuk
Ed Ed
1-9-2010 het is te gek alles is er ook maar enkele dagen is lang genoeg,

Tip vergeet niet bij Piri Piri te eten een verademing.

Sfeervolle aankleding
Peter en Tineke Peter en Tineke
26-8-2010 Alles is sfeervol aangekleed, tot in de puntjes verzorgd. Alleen de hotelkamers zijn echt basis. Niks geen luxe, maar wel netjes en schoon. Ze zijn er toch alleen maar voor de overnachting, er is veel te doen. Het zwembad is prachtig, zwemmen onder een sterrenhemel. Indoorkermis is leuk, live muziek is goed en het eten is ook warm en goed. Alleen erg jammer dat mensen borden vol opscheppen en dan na een paar happen alles laten staan. Er is veel keuze uit drankjes. Zelfs mixjes kun je krijgen. Aan rokers is ook gedacht. Hiervoor zijn specialeruimtes ingericht, zelfs 1 die overdekt sfeervol en warm is. Het ontbijt is ontzettend royaal. Wij komen hier zeker eens terug.

met oudere kinderen, Aug. 2010
goed en gezellig hotel
Ellen Ellen
25-8-2010 Preston Palace is een heel groot hotel met prima verzorging, eten was goed en vooral voldoende. Op elke hoek stond er wel iets te eten.
Zwembad erg mooi, kermis leuk, mooie midgetgolf baan.
Alles is wel binnen, niet veel ruimte met terrassen buiten, dan ook weer tussen vier muren.

met oudere kinderen, Mrt. 2010
helemaal goed
henny biemans henny biemans
25-8-2010 wij komen er al jaren(2x per jaar).
nou dat zegt toch genoeg.
als het niet beviel was t na de eerste x
al afgelopen.
en over de prijs...ga maar met een stel
vrienden uiteten en dan op stap.

met partner, Apr. 2009
Prima all inclusive hotel
Gwendolyn Gwendolyn
25-8-2010 We zijn hier naar toe gegaan omdat mijn vriend zijn voet had gebroken. We wilde dus een hotel dat we niet zouden hoeven verlaten. En dat was zo! Alles is hier, eten, drinken, kermis, bioscoop, zwembad, cafe's etc. De kamers zijn basic, maar met dit concept slaap je daar alleen maar (en douchen). De kermis vonden we erg leuk! Ook al zijn we al in de 20. Ik ben nog naar de sauna geweest en die vondt ik erg mooi en sfeervol. Ik ben geen fan van het all-inclusive concept omdat mensen echt belachelijk veel gaan drinken, het is immers gratis. Dit hoeft voor mij niet. Ow ja verder nog golfbaan (er leuk voor kinderen) en bowlen, erg basic ook weer. Eten is prima, buffet dus je moet er ook niet teveel van verwachten.

met partner, 2010
Tot de volgende Keer
Kimerberley Kimerberley
20-8-2010 Heerlijk genoten van een dag en een nacht in Preston Palace...Wij komen zeker weer dan 2 nachten...Alleen vinden wij ook...de kermis...kost normaal 16.50 dan moeten de speelautomaten bij de prijs inbegrepen zijn...dit was overigens voor kort ook nog zo...jammer...50 cent is niet een hoofdprijs...maar toch...gauw weer aanpassen zal ik zeggen...tot de volgende x

Toon score en beoordelingen van :
zakelijk (1)

Print beoordelingen
RSS feed

Zoover Weblog

Plaats Zoover op je website! Kopieer onderstaande link

Welk land heeft de beste wegrestaurants?