Vraag en Antwoord over vakantie in Almelo in Overijssel | Zoover
1.511.386 beoordelingen - 43.469 bestemmingen - 273.762 accommodaties - 19.856 bezienswaardigheden - 15.845 bezoekers online
Home > Nederland > Overijssel > Almelo

Grote kerk

wellnes (2 reacties)
scholten
15-1-2012
Wie weet hoe de wellnes is zijn er veel sauna enz

Dick
30-1-2012
De wellnes is niks. 1 sauna en 1 stoomcabine,

Gert
30-1-2012
vorige week geweest, opgieting slecht hoop ijs op de kachel meteen zwaaien sauna had geen tijd om op temperatuur tekomen, ging allemaal veel tesnel. Na sauna werd er gezecht dat ik badjas aan moest doen, hoezo aftekoelen.

Bowlen reserveren? (0 reacties)
TJ
11-1-2012
Kun je een bowlingbaan reserveren? Wij willen misschien een avond gaan en ook een uurtje of wat bowlen. Kun je dit van tevoren reserveren of werkt dit anders?

kamers (1 reacties)
corrie
6-10-2011
zijn er ook kamers voor gehandicapten

CAMG
7-11-2011
Ja, wel van tevoren aangeven!

Kiplekker Zwemarrangement (1 reacties)
Judith
30-8-2011
Wil vrijdag met mijn man gebruik gaan maken van bovenstaand arrangement. Iemand hier ervaring mee? We komen pas om 19.00 uur aan...

GW & CM
21-11-2011
Ik heb er zelf geen gebruik van gemaakt, ik ben zelf afgelopen weekend 2 nachten geweest. En van de piri piri heb ik ook geen gebruik gemaakt, maar het zwembad is echt geweldig! Maar overal was het eten echt heerlijk, dus ik denk ik het kip restaurant ook zeker wel!

aparte slaapkamers? (1 reacties)
Cindy
16-8-2011
We willen misschien met onze kinderen, 4 en 2 jaar gaan. Is dat leuk voor hun en bij de 4 en 5 persoonskamers....slapen de kinderen dan in een andere slaapkamer? Zit er een deur tussen? Alvast bedankt.

schakenbos
22-8-2011
Hallo, zijn er net geweest met hele familie, we sliepen met ons gezin met 2 kinderen in een 4 pers kamer zit geen deur tussen staat om de hoek een stapelbed. Onze kinderen zijn 12 en bijna 16 voor hun was het erg leuk maar denk voor zulke jonge kinderen niet echt. Ze zijn te klein voor de atracties op de kermis en 's avonds zijn er allemaal barretjes en een disco wel erg leuk maar niet heel geschikt voor zulke jonge kinderen. Misschien kan je dan beter naar iets anders zoeken maar dat is een keus . Gr karin schakenbos

Er zijn foto;s gemaakt op dansavonden van 15 en 16 (0 reacties)
van den Anker_kemper
18-6-2011
Juni Zou willen weten of die opde site komen van Preston Palace??? Of niet??

C en A
28-11-2010
Heeft er iemand al gebruikt gemaakt van de rooftub kamer. Zoja, Hoe is tie. Is het zoals het lijkt helemaal geweldig. Hebben de buren zicht op de jacuzzie of niet. Hebben niet graag dat mensen mee genieten met ons :). Horen het graag.

Glandy
19-4-2011
TE LEKKER GEWOON! Gaan dit weekend weer.. En Nee niemand kijkt bij jullie op de jacuzzi. Zit net om het hoekje.. Heerlijk prive!! En ook een hele mooie kamer met open badkamer met bad en douche.. En een heeeeerlijk ontbijt! Voor ons was het Toppie!! Flesje wijn erbij radio lekkere hapjes.. Heerlijk romatischw

zwembad (1 reacties)
barry brama
5-9-2010
ik wil de komende maand november met kids en kleinkids naar pp gaan.Wil graag weten hoediep-ondiep het zwembad.kaN HET OP DE SITE NIET VINDEN!!kl.kids zijn 7-5-2-1-eentje kan zwemmen.help mij a.u.b. oma

angela
15-9-2010
Nou toch best diep er is een kinderbadje bij. Het andere band loopt af naar diep nee met kids die niet kunnen zwemmen moet je erg goed opletten daar want je kan het bad niet in 1 keer overzien . succes ermee

Hortense
30-3-2010
Weten jullie wat de tijden zijn voor het ontbijt?