Hotel NH Zandvoort**** in Zandvoort Nederland beoordelingen 7.4 | Zoover
1.511.386 beoordelingen - 43.469 bestemmingen - 273.762 accommodaties - 19.856 bezienswaardigheden - 10.854 bezoekers online
Home > Nederland > Noord-Holland > Zandvoort > Hotel NH Zandvoort****

Beoordelingen Hotel NH Zandvoort****

-2  °C

10 februari 2012

het hotel vanaf het strand gezien

Hotel NH Zandvoort scoort een 7,4 uit 10, op basis van 163 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel NH Zandvoort****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel NH Zandvoort**** in Zandvoort, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 53 vakantiefoto's van Hotel NH Zandvoort**** vinden. Je kunt 2 video's van Hotel NH Zandvoort**** bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Nederland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Noord-Holland. Vergelijk Hotel NH Zandvoort**** met andere accommodaties in Zandvoort.

160 beoordelingen over NH Zandvoort****

met partner, Jan. 2012
Aanrader!!!
familie J.C. Kroese...
16-1-2012 Twee nachten verbleven in NH Zandvoort. Helemaal top!! Verder niets meer aan toe te voegen. Alleen jammer dat het restaurant gesloten was.

met partner, Dec. 2011
Mooie ligging maar verouderde kamers
Inez
23-12-2011 Mooie ligging van het hotel, bijna direct aan zee. Vriendelijk ontvangst bij de receptie. De kamers zijn inderdaad verouderd, vooral de vloerbedekking en het bedbankje etc. Het ontbijt was perfect.

met vrienden, Sept. 2011
Leuk hotel maar.......
Esther
19-9-2011 Net terug van NH Zandvoort. We zijn hier meerdere malen geweest en kan zeggen dat het een beetje achteruit gaat. Het ontbijt was vorig jaar veel beter dan dit jaar, veel dingen zaten er niet meer bij of je moet het apart bij het personeel bestellen waarbij je dan of te veel of te weinig krijgt. De kamers: We kregen een oude niet gerenoveerde kamer op de eerste verdieping die erg slechte bedden had, het stonk naar eten op de kamer, de badkamer was niet schoon en tevens uitzicht op de vuilcontainer. We zijn terug gegaan naar de receptie en hebben gezegd dat we deze kamer echt niet wilde. Ze konden het begrijpen en kregen toen een gerenoveerde kamer op een andere verdieping. Deze kamer was wel goed. Ze proberen de mensen toch wel vaak een niet gerenoveerde kamer te geven, we waren ook niet de enigste aan de receptie wat hiervoor terug kwamen. Het personeel is wel atijd erg vriendelijk. Verder blijft het een leuk hotel met een goede ligging.

met jonge kinderen, Sept. 2011
Niet wat het beloofde.....
Bezoekers musical S...
25-9-2011 NH Zandvoort, vriendelijke bediening, prima ontbijt, fijne bedden, ), slot van de kamer kapot bij aankomst 's middags, verzoek om na terugkomst musical sleutel te halen, vervolgens 's nachts 20 minuten wachten op sleutel, lange wachttijden voor receptie (onderbezetting personeel), uitgeleefde kamer, gaten in de vloerbedekking, geluid TV slecht, geen vitrage voor de ramen. Drie stoelen op de kamer terwijl we met zijn vieren waren. Het was niet mogelijk om in het hotel te eten, terwijl dat wel mogelijkheden behoorde. Dus op zaterdagavond met man en twee kinderen door de regen om ergens te gaan eten. Bij uitchecken opmerking dat we om een gerenoveerde kamer hadden kunnen vragen, maar we wisten niet dat die bestonden en als je via internet een familiekamer boekt krijg je geen info over welk soort kamer de familiekamer is.

Geweldig hotel, perfecte ligging
nel walet
21-8-2011 NH Zandvoort is heel goed bevallen. Zeer vriendelijke ontvangst (we kregen zelfs een heerlijke zalm-wrap aangeboden, omdat we even moesten wachten bij het inchecken) Kamers erg royaal, met een zitje en een bureau, prima douche (geen douche-gordijn, maar een mooi glazen scherm!), lekkere bedden. Perfecte ligging: even oversteken en je bent aan het strand. Centrum van Zandvoort op 15 min. loopafstand. Ontbijt in één woord: geweldig!

Goed hotel met goede service
anne
11-10-2011 Alles is uitstekend verzorgd, personeel is netjes en helpt je goed. Kamers zijn heel netjes en groot. Ook het ontbijt is goed verzorgd. Je moet wel een stuk lopen naar het centrum van Zandvoort en de eerste pinautomaat is ook een eindje lopen.

Slechte, oude kamers, duur parkeren
Maaike
11-8-2011 NH Zandvoort is minder dan gemiddeld NH hotel. Ontbijt goed, lobby, receptie bar en ontvangsthal mooi, maar kamers zeker geen vier sterren waard. Zeer gedateerde kamers, oud en badkamer slecht. Kraan raar gemonteerd, waardoor het water na handen wassen op de grond drupt. Tegels ontbraken, lelijk afgewerkte kitranden, vies douchegordijn. Geen schone kussens en raam lekt bij regen. Ontbijt wel heel goed, evenals bar en ligging. Belachelijk dat hotelgasten 12,50 per dag betalen voor pakeren.

Super, een fantastisch verblijf gehad!
Bianca
7-8-2011 We hebben het reuze naar de zin gehad. Degene die klaagt over dit hotel, heeft het thuis echt te goed. De service was uitstekend, de kamers netjes en de airco op de kamer was heel fijn. We hadden een zeezicht kamer en zelfs met een extra bed was er nog voldoende ruimte. Het ontbijt was super, echt heerlijk! Kortom, wij hebben op en top genoten!!!

Geen 4 sterren waard
mw Smal
23-7-2011 Ik heb ervaring met verblijven in hotels. Ik vond dat we veel moesten betalen voor wat we ervoor kregen in vergelijking met andere hotels. Ik had gerekend op een sauna maar die was om 17:00 u dicht en ging om 12:00 u weer open (heb je dus niets aan).We hadden dus een kamer met eten voor 230 euro!!! Het eten s ávonds was goed maar de bediening heel slecht! Ze wisten van elkaar niet wat ze deden en moesten zich steeds ver excuseren. Wij konden hierdoor niet rustig eten. Voor ons niet meer.

Slecht onderhouden hotel, geen aanrader
cecilia
28-6-2011 Wij zijn 2 nachten in het NH hotel geweest.
Standaard kamers liggen allemaal aan de achterkant van het hotel met uitzicht op....... parkeerplaats, donker en maakt een sombere indruk.
Een raam wat maar op een kiertje open kon staan, daardoor zeer benauwde kamer en geen balkon.
Kamers zijn erg verouderd, badkamers zijn aan renovering toe.
Badkamer en kamer niet schoon.
Ontbijt redelijk, wel erg rommelig toen wij er waren, tafels werden na het onbijt niet afgehaald waardoor gasten moesten wachten op een plaats om te ontbijten.
Nog nooit zo'n slecht NH hotel gehad, niet erg klantvriendelijk en zeker geen aanrader.

zakelijk (3)
alleenreizend (1)