Appartement De Kokkel Zandvoort in Zandvoort Nederland beoordelingen 9.7 | Zoover

Beoordelingen Appartement De Kokkel Zandvoort

9,8

Appartement De Kokkel Zandvoort Zandvoort

Beoordelingen Appartement De Kokkel Zandvoort

de Schelp 81, 2042 DW, Zandvoort
Appartement De Kokkel Zandvoort scoort een 9,7 uit 10, op basis van 9 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Appartement De Kokkel Zandvoort? Bekijk hier dan de beoordelingen van Appartement De Kokkel Zandvoort in Zandvoort, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 3 vakantiefoto's van Appartement De Kokkel Zandvoort vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Nederland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Noord-Holland. Vergelijk Appartement De Kokkel Zandvoort met andere accommodaties in Zandvoort.

5 beoordelingen over De Kokkel Zandvoort

9,8
met partner, Dec. 2011
"Een aanrader!!"
Familie Nicolai
4-1-2012 Heerlijke vakantie gehad van 11-12-2011 t/m 18-12-2011, eigenlijk te kort. Dit appartement is een aanrader voor iedereen die van rust en ontspanning houdt. Ik heb niets gemerkt van stof of vuil, alles is super nieuw, mooi ingericht en schoon.
De gastvrouw is een zeer vriendelijke vrouw, waarbij we ons erg bij welkom hebben gevoeld. Alles is dichtbij, duinen ( om de hoek), strand en dorp op loopafstand. We komen zeker terug.

met partner, Dec. 2011
"Heerlijk rustig, verzorgd en mooi appartement!"
Alexandra Plumpe
1-1-2012 We hebben heerlijke tien dagen in "De Kokkel" vakantie gehouden, en het was de meest ontspannende vakantie sinds lang geleden. Het appartement heeft een warme en rustgevende sfeer, is met veel stijl en liefde ingericht. De gastvrouw is heel sympathiek, je voelt je meteen helemaal welkom en thuis. Het is allemaal perfekt verzorgd en netjes, dus kortom: we komen zeker terug!

"Geweldig !!!!!!"
Koos , Therese , Ha...
27-8-2011 Dit is een echte aanrader !
Leuke vriendelijke gastvrouw , alles brandschoon , inrichting helemaal super , Alles is op loopafstand . Kortom wij komen zeker weer !

met vrienden, Sept. 2010
"Super appartement !!!!"
E. de Fijter
27-9-2010 Wat er van binnen te zien is, is niet te vergelijken met de buitenkant.
Wat een mooi, sfeervol en perfect afgewerkt appartement.
Van alle gemakken voorzien en lekker ruim en schoon.
Zeer dichtbij het (winkel)centrum en het strand.
Zeker aan te bevelen.

met partner, Aug. 2010
"Geweldig appartement!"
Familie Jansen
29-8-2010 We hebben hier afgelopen week een paar dagen mogen vertoeven en ondanks dat het weer niet zo goed was hebben we een toptijd gehad. Zeer vriendelijke eigenaresse en het appartement is werkelijk prachtig & trendy ingericht en superschoon! Ik kan het absoluut aan iedereen aanbevelen.