Vakantiepark Center Parcs Park Zandvoort*** in Zandvoort Nederland beoordelingen 6.6 | Zoover
1.511.035 beoordelingen - 43.469 bestemmingen - 273.716 accommodaties - 19.847 bezienswaardigheden - 8.069 bezoekers online
Home > Nederland > Noord-Holland > Zandvoort > Vakantiepark Center Parcs Park Zandvoort***

Beoordelingen Vakantiepark Center Parcs Park Zandvoort***

9 februari 2012

6,7
6,5
6,5
Vakantiepark Center Parcs Park Zandvoort*** Zandvoort
6,6

Vakantiepark Center Parcs Park Zandvoort scoort een 6,6 uit 10, op basis van 463 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Vakantiepark Center Parcs Park Zandvoort***? Bekijk hier dan de beoordelingen van Vakantiepark Center Parcs Park Zandvoort*** in Zandvoort, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 152 vakantiefoto's van Vakantiepark Center Parcs Park Zandvoort*** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Nederland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Noord-Holland. Vergelijk Vakantiepark Center Parcs Park Zandvoort*** met andere accommodaties in Zandvoort.

423 beoordelingen over Center Parcs Park Zandvoort***

met een groep, Jan. 2012
Mooi Park,
Han van der Vlugt
Onderkomens
3-2-2012 schone bugalows, goede VIP service, waarde voor je geld, zwembad aan de kleine kant maar schoon en lekker warm, uitstekend voor de kleinkinderen.
Vriendelijk personeel, niets was teveel

met jonge kinderen, 2012
Prima te doen!
mannaert
Onderkomens
3-1-2012 Wij hadden een 8 pers huisje in de Kerstperiode en dat was echt helemaal schoon. Oke niet echt nieuwe meubels, maar heel goed in te verblijven. Laten we niet vergeten dat dit park ook een stuk goedkoper is dan de andere parken. Schijnbaar willen er hier veel mensen veel voor weinig.
De service was super... en kapotte cv pomp was echt heel snel gemaakt!
Kids hebben genoten! En wij hebben geen haar gezien in het zwembad...

met jonge kinderen, 2011
Ligging perfect, park slecht
d
Onderkomens
30-12-2011 De ligging van het park is geweldig, zowel in de winter als in de zomer, echter het park is zeer verouderd, alleen de VIP huisje zien er een beetje uit van binnen, de standaard huisjes vallen van ellende uit elkaar. De plaza is ook erg verouderd en niet echt gezellig, De temperatuur van het zwembad (omgevingstemp.) is ronduit koud te noemen, dit ook gemeld, er werd ook gezegd dat er al veel mensen over geklaagd hadden. verder is het zwembad met name bij de hokjes erg vies, overal ligt haar en zand en daar wandel jij met je voetjes overheen. getver
al met al geen aanrader dus!!!

met een groep, 2011
Teleurstellend
Mark vH
Onderkomens
30-12-2011 Meerdere zaken vielen zwaar tegen. Het huisje waar we in verbleven was redelijk matig. Het was redelijk goed schoon gemaakt, maar niet fantastisch. Het meubilaire was zwaar verouderd en soms zelfs al kapot aan het gaan.

Vervolgens bleek het dat ons huisje geen wi-fi verbinding had terwijl dit wel op de website vermeld stond. Toen we hier over informeerde werden we vrij onbeschoft behandeld en leek de boodschap te zijn dat er niet echt een oplossing was. Latere navraag bij de balie was gelukkig iets succesvoller en vele malen vriendelijker al ontbrak een oplossing nog steeds.

Verder was het avondeten (een buffet) erg inconsistent. Eten werd traag aangevuld en was soms van erg slechte kwaliteit. Ook was het eten soms verkeerd gelabled (bijv. gefrituurde vis die eigenlijk kip was). Ook was de service slecht. Zo is er meermaals vergeten door het personeel om onze drankjes bestelling op te nemen, zelfs nadat het eindelijk gebeurde duurde het lang voordat ze bij onze tafel waren.

met oudere kinderen, Dec. 2011
Lekker park
AngieD
Onderkomens
2-1-2012 Met de kerstdagen in een VIP huisje met beperkte service gezeten. Het huisje was prima, goede bedden, nette badkamer en keuken en een sauna. Jammer dat de knoppen van de sauna alleen stuk gedrukt waren. Op het park waren de medewerkers meer dan vriendelijk. Wij hebben een heerlijk verblijf gehad en kunnen dit zeker aanraden!

met jonge kinderen, Dec. 2011
Prima cottage (4 VIP) op Zandvoort
Arjan
Onderkomens
12-12-2011 Lastminute voor een weekendje Zandvoort geboekt. Op basis van recensies en eerdere ervaringen (6 jaar terug) op voorhand maar gekozen voor een 4 persoons VIP cottage. Deze maakte de verwachtingen meer dan waar. Nette accomodatie. De keuken heeft een revisie gehad. Er stond een senseo, koffiezetapparaat, waterkoker, broodrooster, combi stoom over en een vaatwasser. Op de badkamer een nieuw meubel en een regendouche. Er staan nieuwe meubels, inclusief stevige bedden met prima dekbedden en een dubbele set kussen. Deze waren netjes opgemaakt dankzij de standaard VIP service bij deze cottage. Het inventaris in de bungalow was prima op orde. Kopjes, glazen, borden en bestek in ruime mate aanwezig. Maar vooral.. De bungalow was prima schoon en rook lekker fris ! Broodjes elke ochtend vers aan de deur in voldoende mate en assorti. Je hoeft de wekker niet te zetten, want ze worden met donderend geweld in de berging gedropt. Maar dat is slechts een kleine smet op een verder prima weekend.

met partner, Nov. 2011
Heerlijke locatie bij zee en prima huisjes
H&L
Onderkomens
3-12-2011 De aankomstprocedure was voor ons een beetje onduidelijk, maar daarna een heerlijke tijd gehad. Rustig, geen last van buren. Prima faciliteiten om te sporten en te zwemmen. Gewoon goed voor elkaar.

met een groep, 2011
Nooit Weer
ma_vdsande
Onderkomens
19-11-2011 Een Vip Huisje geboekt voor een weekend .
Het huisje was goed schoon maar er waren een paar dingen niet in orde.
Boven de voordeur zodanige waterlekkage in de gang dat we er dweilen
onder hebben gelegd.Na melding bij de receptie werd er geen actie ondernomen.
De buiten deur kon van binnen niet op slot en de tv aansluiting was kapot.
De afdichtstrip van de koelkast viel er geregeld uit.
We kregen 1 vuilniszak voor een weekend met 6 personen,dit kan natuurlijk niet.
Er was geen beloofde box voor de baby aanwezig en toen deze later kwam
zat deze vol met gaten.
Het eten uit de snackbar viel erg tegen en ook de bestelling klopte niet.
Er stond voor 5 meer op de bon als wat we hadden gekregen ..........
Er was te weinig toilet papier aanwezig.
En de matrassen op de bedden zijn niet meer echt goed.
Het zwembad is keurig netjes en er goed toezicht door het personeel.
De winkel ziet er netjes uit en het personeel is erg behulpzaam.
Kortom ga niet voor de huisjes deze zijn versleten

met een groep, Nov. 2011
Eerst renoveren dan komen wij pas weer!
Doet er niet toe
Onderkomens
21-11-2011 Super locatie, 10 min.v.h.strand.Service gericht personeel,doen er alles aan om te kort komingen v.h. zeer verouderde park goed te maken, complimenten!Huisjes zijn zo verouderd dat ze onsdanks alle inspanningen v. d.schoonmaak ploeg niet meer schoon te krijgen zijn!Vieze tegels, vieze/verroeste radiatoren,alles beschadigd en oud, hier en daar zijn plankjes en boven kanten van kasten vervangen maar het interieur bleef oud.2e badkamer op 1e etage is alleen geschikt voor kinderen,volwassenen kunnen er, als ze onder het schuine dak in het bad kunnen staan,alleen met douche in de hand douchen. Matrassen waren na omkeren redelijk, als de boxspring niet doorgelegen is(3 v.d. 8 bedden). Zwembad voor kleine/jongere kinderen prima (2 glijbanen), net als market dome en beach factory verouderd.
Ondanks alles hebben wij hebben ons prima vermaakt in een 8 p huisje mede door de omgeving en heerlijk eten bij Lady'sChef in Zandvoort zelf (10 minuten lopen). Center Parcs renoveer en wij komen weer!

met partner, Nov. 2011
Weinig te doen
T_amara
Onderkomens
13-11-2011 Het is een heel mooi park midden in de duinen.Het strand is op wandelafstand.Het huisjes waar zij in zaten was over het algemeen heel goed gepoetst op het koffiezetapperaat na. Die was echt vies. De resten koffie van de vorige mensen hingen er nog aan. Ik heb em dus ook niet gebruikt.
Als je dit park vergelijkt met andere centerparcs is er hier niet zo veel te doen. Zoals bv een avondshow in de marketdome.
Het ontbijtbuffet is ook echt aan te raden.Je kan van 8 tot 10.30u zoveel eten als je maar wil en het is ook echt allemaal heel lekker.
Op een paar kleine minpunten na is dit een heel leuk park.

6,7
6,2