Hotel Villa De Klughte*** in Wijk aan Zee Nederland beoordelingen 8.4 | Zoover

Hotel Villa De Klughte*** Wijk aan Zee

Beoordelingen Hotel Villa De Klughte***

v. Ogtropweg 2, 1949 BA, Wijk aan Zee
Hotel Villa De Klughte scoort een 8,4 uit 10, op basis van 35 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Villa De Klughte***? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Villa De Klughte*** in Wijk aan Zee, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 29 vakantiefoto's van Hotel Villa De Klughte*** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Nederland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Noord-Holland. Vergelijk Hotel Villa De Klughte*** met andere accommodaties in Wijk aan Zee.

35 beoordelingen over Villa De Klughte***

"Geweldig hotel"
MvWersch
16-8-2011 Zoveel jaar getrouwd. Naar Hotel De Klughte getogen in Wijk aan Zee. Alleraardigste ontvangst. We hadden de Versace Suite geboekt maar werden bij binnenkomst ge-upgrade naar de Presidential Suite (zonder bijbetalen). Is dat leuk! Aardige eigenaar die met veel liefde het hotel runt. De Presidential Suite heeft een geweldige badkamer met alles er op en eraan. Volgende ochtend (tijdens de schoonmaakronde) ook nog even in de andere kamers gekeken. Allemaal met zorg en creativiteit ingericht. Hoteleigenaar weet precies te vertellen waar je leuk kunt eten, welke strandtenten er zijn, etc. Heerlijk geslapen en goed ontbeten. Voor wie eens wat anders wil in een onorthodoxe maar zeer menselijke omgeving.

"Kwaliteit niet in verhouding tot de prijs"
Echtpaar
21-7-2011 Erg kleine kamer (4 bij 3?), slecht bed.
Handdoeken waar je thuis de auto nog niet mee poetst en een door een andere gast achtergelaten aangebroken fles shampoo in de badkamer.
(wat de badvoorzieningen moest voorstellen)

Na klagen werd ons gezegd dat we dan maar niet via TO hadden moeten reserveren, maar rechtstreeks, alsof dat de kamer had veranderd!

"Zeker voor herhaling vatbaar!!! Super"
Sylvia Veltman
15-7-2011 Wij zijn zondagnacht (helaas maar 1 nachtje) in dit superleuke romantische gezellige hotelletje geweest. Ik begrijp niet dat mensen hier kritiek op kunnen hebben. Maar ja, sommige mensen hebben altijd wel iets te klagen.
Het was gewoonweg genieten. Fijn ontvangst door de eigenaar. Supermooi ingericht. Mooie kamer en een verrassend leuk en lekker ontbijt.
Het hotel ligt vlakbij de zee. Heerlijke tent op het strand Sunseabar. Echte aanrader.
Weekend was helemaal top.
Wij komen zeker weer.

"En om vijf uur is het licht."
tweemeter
20-6-2011 Wat ik dus weiger te begrijpen is dat een hotel (-eigenaar) niet snapt waar een hotel primair in moet voorzien: het leveren van een goede nachtrust. Wij zaten in het 'tuinhuisje' met veel ramen en witte gordijnen, waardoor om 10 voor 5 (midden juni) het eerste krieken lekker naar binnen peert. Ik doe dan geen oog meer dicht: een slaapkamer moet donker zijn en een hotel hoort verduisteringsgordijnen te hebben. Voor 170e p.n. verwacht je niet dat je een slaapmasker mee moet nemen. Toen ik bij het uitchecken meldde dat ik geen oog dichtgedaan had, begon de receptioniste over het nieuwe pinnen. Laat maar.

Verder: een knus, 'romantisch', koningsgezind 'charme' hotel voor mensen die houden van bloemen, porselein en de kneuterige Engelse stijl. Niets mis mee. Kwestie van smaak. Of humor. Superkitsch.

NB. Kaas en vlees liggen tijdens het (veder goede) ontbijt OP elkaar. Of niet-kosjer. Of niet-voor-vegetariers

met vrienden, Mei 2011
"Romantisch, verzorgd met een persoonlijke touch"
de lange
3-6-2011 het hotel is, met oog voor detail, in engels-romantische stijl ingericht. aan alles is gedacht, van bodylotion tot een origineel, verzorgd ontbijt. wij zijn er maar 1 nachtje geweest. te kort maar toch lang genoeg om met een relaxed en ontspannen gevoel weer huiswaarts te keren. de klughte ligt vlak bij het strand, waar je heerlijk kan wandelen en loungen bij diverse strandpaviljoens. bergen aan zee is vlakbij en zeker de moeite waard!

met partner, Apr. 2011
"Heerlijk Romantisch Hotel !!"
Ingrid en Erik Lang...
8-3-2012 Wij komen al 3 jaar in Hotel De Klughte..elk jaar op Koninginnedag en 1 Mei zijn we van de partij. We proberen elk jaar een andere kamer uit want ze zijn allemaal zo uniek ingericht. Alles is aanwezig voor een romantisch weekend !!.Hemelbed, Bubbelbad..dvd speler..Perfecte ligging, vlakbij zee. Ontbijt is top !! Geen gedoe met buffet..maar lekker aan tafel geserveerd met heerlijke lekkernijen!! Service is uitstekend !! Restaurant Zomerhuis waar we elk jaar eten is super goed . Wij hebben niks te klagen en komen graag elk jaar weer !!

met partner, Feb. 2011
"Bij mooi weer een goede locatie ...."
Feije - Deventer
28-2-2011 Afgelopen weekend, ondanks superslecht weer, top weekend gehad!
Echte aanrader !!! Wij hebben 2 nachten doorgebracht in de kamer Black & White.
Dit bleek achteraf de kleinste kamer van hotel te zijn en eigenlijk veel te klein, je kunt er alleen op je bed liggen of zitten, waardoor wij de prijs/kwaliteit voor deze kamer enigzins vonden tegenvallen. Vandaar ons lager cijfer voor de kamer en P/K. Een blik in de andere kamers leert dat de ruimte hierbij veel beter is.
Personeel zeer vriendelijk en ontbijt is echte verrassing.
Wij hebben gegeten bij Het Zomerhuis en Bar/Bistro Sante! Allebei totaal verschillend maar wel een zeer dikke voldoende !!!

met partner, Dec. 2010
"Fantastisch, een ervaring om nooit te vergeten"
Henriëtte
2-1-2011 veel van te voren over gelezen, maar nu echt ervaren: een fantastisch hotel met ongekend vriendelijk personeel!!! vandaag net terug gekomen, zijn er 2 nachten geweest.
Schitterend hotel, buitengewoon vriendelijke ontvangst compleet met oliebollen, prachtige ligging aan de voet van de duinen.
Iedere morgen een super ontbijt. Kortom 2 dagen hier en het lijkt of je 3 weken vakantie hebt gehad.
Zeker voor herhaling vatbaar.

met partner, Nov. 2010
"Geweldig!!!!"
Ton en Sandra
14-11-2010 Wij zijn net terug uit Wijk aan zee , waar we vanochtend nog genoten hebben van een heerlijk ontbijt in villa De Klughte.
Wij hebben de nacht doorgebracht in kamer 12 en was helemaal super.
We werden heel vriendelijk ontvangen door de eigenaar en de dames van het ontbijt ook heel vriendelijk,
Wij hebben in ieder geval genoten van dit heerlijke hotel.
Aanrader als je er samen een keer romantisch tussen uit wilt.
wij komen er zeker nog eens terug!!

met vrienden, Aug. 2010
"Schijn bedriegt"
Nico & Saskia
16-8-2010 Wat een teleurstelling, uiterlijke schijn
Wellicht is dit een fijn hotel voor de doorsnee vakantieganger, maar als je wat wereldser bent ingesteld, laat het simpelweg te wensen over. Zelfs op de zaterdagavond is de bar niet geopend. Er wordt met pretenties over een 3-gangenontbijt gesproken, maar men serveert automatenkoffie en smakeloze afbakbroodjes. Verlies of vergeet je sleutel niet! Toen wij iets voor achten 's avonds aankwamen en niet naar binnen konden, was het hotel uitgestorven. Er was niemand om de deur te openen, de dag/nachtbel leverde niets op en tel.nrs. werden niet beantwoord. Pas anderhalf uur later konden wij onze kamer in (waar overigens duidelijk in was gerookt). Excuses konden er niet af bij de eigenaar, sterker nog: hij vond het onze eigen schuld. Voor een bedrag van 169 euro per nacht zou je toch enige service mogen verwachten. Let ook op de annuleringsregels en uitchecktijden (half 11)! O ja, om het zwembad te gebruiken, nog 10 euro extra neertellen!