Bed and Breakfast Boerenhofstede de Overhorn in Weesp Nederland beoordelingen 9.1 | Zoover

Beoordelingen Bed and Breakfast Boerenhofstede de Overhorn

9,6

2 juni 2012

voorzijde huizen

Beoordelingen Bed and Breakfast Boerenhofstede de Overhorn

s-Gravelandseweg 50-51, 1381 HK, Weesp
Bed and Breakfast Boerenhofstede de Overhorn scoort een 9,1 uit 10, op basis van 7 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Bed and Breakfast Boerenhofstede de Overhorn? Bekijk hier dan de beoordelingen van Bed and Breakfast Boerenhofstede de Overhorn in Weesp, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 7 vakantiefoto's van Bed and Breakfast Boerenhofstede de Overhorn vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Nederland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Noord-Holland. Vergelijk Bed and Breakfast Boerenhofstede de Overhorn met andere accommodaties in Weesp.

7 beoordelingen over Boerenhofstede de Overhorn

9,6
met partner, Mrt. 2012
"Goed verblijf gehad"
Roel
25-3-2012 Wij zijn een nacht in Overhorn geweest. We zaten in het appartement. Alles was keurig verzorgd. In het app. stond een fles wijn klaar, koffie en thee stond in de kast en kon je gewoon gebruiken.
Leuke bedstee, redelijk hard maar fijn slapen.
Leuke kippen op het erf en ook een paar grote honden. Ze doen niks..... alleen met kleine kinderen zou dat het enige minpunt voor ons zijn.
Ontbijt was ruim voldoende: eitjes, appelsap van eigen boerderij, warme broodjes en koffie en thee.
Draadloos internet aanwezig, alleen in het app. geen bereik.
Aardige mensen, we hebben er niet echt gebruik van hoeven maken, maar ik weet zeker dat ze elk verzoek goed zullen oplossen.

met vrienden, Feb. 2011
"Super uitgerust in een perfecte ambiance"
manon van beek
6-3-2011 we hebben hier met vrienden genoten van een heerlijk arrangement, met lekker eten en sauna, alles was top!

met partner, Aug. 2010
"Super gastvrij, prachtig verbouwd"
truus koppeschaar
12-8-2010 wat een vriendelijke mensen, mooi erf met kippen, uitzicht op de Vecht, we hebben heerlijk gefietst (goede fietsen van het huis) en gewandeld
Truus en Jan uit Bergen op Zoom

De beste prijzen en lastminutes voor Bed and Breakfast Boerenhofstede ...

"Gewoon super."
R.J. Ree
28-10-2009 Lekker, gezellig in een mooie rustieke omgeving onder de rook van Amesterdam. Top.

met partner, Apr. 2009
"Heerlijk relaxed!"
joyce hulskamp
6-4-2009 super genoten en fantastisch verwend: heerlijk ontbijt, ruime kamers met zitje, landelijke omgeving, rustgevend, lieve huisdieren. lekker gewandeld in nabije natuur. prima weekendje uit!

met partner, Mrt. 2009
"Een echte aanrader!"
Rob en Eveline
31-3-2009 We hebben een heerlijk verblijf gehad in Boerenhofstede de Overhorn. Het is een prachtig gerestaureerde boerderij, zeer mooi gelegen aan het Naardermeer met uitzicht over de weilanden en de Vecht. De bed en breakfast kamers zijn heel sfeervol. Prima ontbijt in de rusticale keuken. Je hebt echt het gevoel op het platteland te zijn alhoewel je slechts 10 km. van Amsterdam af zit. We komen zeker terug!

met partner, Feb. 2009
"Super gastvrij, heerlijk rustig in de natuur"
marion van der meer
28-3-2009 Bed and Breakfast Boerenhofstede de Overhorn is prachtig gesitueerd aan de rivier de Vecht en het Naardermeer en ideaal voor een weekendje wandelen of fietsen, we komen zeker nog eens terug.