Beoordelingen Warder

5,5

19 mei 2013

Warder
Beoordelingen Warder
Ben je benieuwd wat anderen vonden van hun vakantie in Warder. Check op deze pagina dan de beoordelingen van andere reizigers over Warder. Ben je zelf op vakantie geweest naar Warder? Vul dan direct ook jouw beoordeling in.
Warder scoort een 7,3 uit 10, op basis van 6 beoordelingen
Je kunt hier beoordelingen vinden van in Warder. Op Zoover vind je bovendien 23 vakantiefoto's van Warder. Op deze pagina vind je alle accommodaties in Warder. Bekijk ook andere accommodaties in Nederland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Noord-Holland.

6 beoordelingen over Warder

5,5
met vrienden, Aug. 2011
"Levendig dorp"
Arija
Sfeer
30-9-2011 Zeevang is een weidevogelgebied, heel mooi! en daar fietsend kom je door Warder, een lintdorp. Met een zwembad, speelterrein, en terrassen, is het best een levendig dorp. Het Markermeer ligt vlakbij. Al met al een leuke plek.

met partner, Feb. 2011
"Fantasties"
marietha_haarman
18-2-2011 gewoon even lekker uitwaaien aan het Markermeer,
gezellig en goed verzorgd hotel, heerlijk kunnen wandelen en dicht bij Volendam, Marken en Hoorn. Ook in Alkmaar of Amsterdam ben je zo. Wel heb je dan een fiets of auto nodig.
Zeer Hond vriendelijk!!!

met partner, Sept. 2010
"Ligt erg afgelegen het dorp."
annemieke
Omgeving
16-9-2010 goede bestemming om te wandelen of te fietsen of om de rondom liggende plaatsen te bezoeken.
Hotel is zeer oud. Wij hadden km5 op de begane grond. Wel met een bad wat ik gevraagd had. verder was de kamer erg stoffig en de vloerbedekking zeker niet schoon. Kamers waren niet gehorig want ondanks dat het hotel vol zat heb ik geen last gehad van overige gasten.
De bedden waren wel goed en de badkamer ook.
Het ontbijt vond ik erg minimaal, zeker voor 10 euro pp.
Bediening was wel vriendelijk maar erg onervaren volgens mij.
Hotel heeft een opknapbeurt nodig.
Prijs kwaliteit verhouding is goed.

met partner, Feb. 2008
A. op 't Veld
Omgeving
6-2-2008 Er is onderscheid te maken tussen de hotel- en villa kamers. Airco was wel in het hotel maar niet in de villa. Ontbijt karig voor 12.50. Eén maal gebruik gemaakt van het dag menu a 27.50, maar dat viel tegen. Biefstuk niet medium maar rood. wortelen niet gaar en friet koud. Wij hadden van te voren betaald. Toen we incheckte meende men dat wij nog betalen en toen we uitcheckten kregen we een rekening, die nog openstond. Niet te geloven, dat zo iets kan gebeuren. Wij gaan in ieder geval nooit meer terug.

J.Elfring
Omgeving
7-8-2006 We zijn nu voor de tweede keer in het Hotel geweest het het is en blijft een top Hotel hoe de andere er bij komer dat het daar slecht is en het eten uit blik of uit een potje komt moeten ze eens een kijkje gaan nemen in de keuken het eten is daar van grote klasse het is een top kok en het personeel is ook klasse en vriendelijk en gastvrij het is nog steeds netjes en erg schoon jammer dat de eigenaar(nico) er niet was dat is een klasse man.
We gaan er volgend jaar weer naar toe dit Hotel heeft mijn hart gestolen.

J.Elfring
27-9-2005 Hallo we zijn:Jurrie en Rosa Elfring
We zijn voor het eerst in 19 jaar op Vakantie geweest en komen uit Enschede en we hadden gekozen voor dit Hotel het was er zo mooi daar. Het personeel en de eigenaar waren perfecte mensen vriendelijk en erg gastvrij het eten was om door een ringetje te halen veel variatie de kamers waren heel mooi en erg schoon.We hebben ook vast besloten om er weer heen te gaan misschien zelfs dit jaar nog en anders volgend jaar maar dan voor langere tijd.En echte aanrader dus.

Mijn leukste vakantieliefde kwam uit