Vakantie Beoordelingen Velsen Noord-Holland vakantie, hotels, last minutes | Zoover

Beoordelingen Velsen

4,5
5,6

Velsen

Beoordelingen Velsen

Ben je benieuwd wat anderen vonden van hun vakantie in Velsen. Check op deze pagina dan de beoordelingen van andere reizigers over Velsen. Ben je zelf op vakantie geweest naar Velsen? Vul dan direct ook jouw beoordeling in.
Velsen scoort een 7,5 uit 10, op basis van 6 beoordelingen
Je kunt hier beoordelingen vinden van 1 Camping, 1 Vakantiepark en 1 Hotel in Velsen. Op Zoover vind je bovendien 70 vakantiefoto's van Velsen. Op deze pagina vind je alle accommodaties in Velsen. Bekijk ook andere accommodaties in Nederland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Noord-Holland.

6 beoordelingen over Velsen

4,5
5,6
met jonge kinderen, 2012
"Goede uitvals basis voor leuke uitjes"
moon.post
Sfeer
3-5-2012 makkelijk in haarlem-amsterdam- en leuke omgeving!

met partner, Feb. 2012
"Spaarnwoude is mooi"
ariena-at-work
Sfeer
7-2-2012 Spaarnwoude is een mooi natuur gebied.

met partner, Feb. 2012
"Heerlijk verblijf"
M. Bakker
Omgeving
6-2-2012 Prachtige omgeving voor heerlijke wandelingen/fietstochten.

met vrienden, Feb. 2012
"Draagvleugelboot"
Bert
Omgeving
6-2-2012 Wij zijn op 1 februari 2012 met de draagvleugelboot van Velsen naar Amsterdam geweest. Jammer dat er die dag een boot uitviel. De tocht duurde veertig minuten en we werden achter het centraalstation afgezet. Het parkeren in Velsen is gratis. De vaart kostte ons € 8,50 voor een retour p.p.

met vrienden, Aug. 2011
"Leuke plaats"
arija
Sfeer
9-4-2012 We waren in Driehuis, behorende bij gemeente Velsen, en vonden dit een vriendelijk aardig plaatsje. Het is uiteraard bekend om de begraafplaats Westerveld, maar heeft behalve dat nog wel meer te bieden.

Familie, Apr. 2007
miranda
Omgeving
10-4-2007 Afgelopen paasdagen doorgebracht op deze camping.
Het sanitair gebouw is erg oud en het grootste deel van de dag ook erg vies.
Als je een hond hebt, dan ben je erg beperkt, overal op de camping staan verbodsbordjes voor honden, je kan dus eigenlijk geen kant op.
Alles was erg oud en hard aan vervanging toe.
Er lag overal vuil in de bosjes en op de grond en mensen stonden gewoon tegen een boom achter hun tent of caravan te urineren.
Ik heb vernomen dat er een nieuwe eigenaar komt, ik hoop dan ook dat er dan wel het een en ander veranderd,want de omgeving spaarnwoude is erg mooi.
Heerlijk om te wandelen,skeeleren;fietsen en zwemmen. Er is in spaarnwoude altijd wel iets te beleven.
Ik ga zeker nog wel een keer terug, al is het alleen om te kijken hoe het dan is geworden met een nieuwe eigenaar.