Hotel De Gouden Karper Rustenburg*** in Ursem Nederland beoordelingen 8.4 | Zoover

Beoordelingen Hotel De Gouden Karper Rustenburg***

9,5

Er is nog geen foto beschikbaar Voeg foto's toe

Beoordelingen Hotel De Gouden Karper Rustenburg***

Huigendijk 3, 1645 RD, Ursem
Hotel De Gouden Karper Rustenburg scoort een 8,4 uit 10, op basis van 2 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel De Gouden Karper Rustenburg***? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel De Gouden Karper Rustenburg*** in Ursem, geschreven door andere reizigers. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Nederland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Noord-Holland. Vergelijk Hotel De Gouden Karper Rustenburg*** met andere accommodaties in Ursem.

2 beoordelingen over De Gouden Karper Rustenburg***

9,5
met partner, Apr. 2012
"Sobere kamers en fantastisch diner"
Carla
3-5-2012 Wij verbleven 2 nachten in dit hotel***. De kamers zijn sober en eenvoudig ingericht maar met koffie/thee faciliteiten wat erg fijn is. De kamers zijn gehorig (houten vloer). Wij sliepen boven de keuken waar het tot 's avonds zeer bedrijvig was. Gevolg: openslaande buitendeur tot 23.30 uur. Voor ons niet heel hinderlijk, omdat we rond die tijd gingen slapen. Het ontbijt was goed. Met yoghurt maar zonder muesli of fruit. Het diner was heerlijk en daar staat het om bekend. Wij hebben heerlijk gefietst en gewinkeld in Hoorn.

met partner, Dec. 2011
"Reuze naar ons zin gehad met heerlijk eten"
anja en hans
21-12-2011 Wij zijn op 17 december in de gouden karper geweest. Bij aankomst werden we heel vriendelijk ontvangen en ondanks dat we 2 uur te vroeg waren, was de kamer al klaar en mochten we er al in. Heerlijk gewinkeld in alkmaar en daarna 's avonds in de gouden karper een 3 gangen verrassings menu genomen. Nou dit was echt een verrassing !!! Dit was heerlijk !!! Bij elke gang hebben we genoten. Lekker geslapen in een eenvoudige maar schone kamer en 's morgens een lekker ontbijt gehad. Wij komen zeker hier nog eens terug al was het maar alleen om te komen eten. De komplimenten aan de kok. Groeten Anja en Hans