Van Blanckendaell Tuitjenhorn Nederland. Informatie & Beoordelingen Van Blanckendaell ~ Zoover

Beoordelingen Van Blanckendaell

Van Blanckendaell

Beoordelingen Van Blanckendaell

Veilingweg 9, 1747 HG, Tuitjenhorn
Wil je weten wat anderen vonden van Van Blanckendaell in Tuitjenhorn? Op deze pagina kun je beoordelingen raadplegen van Van Blanckendaell.
Wil je weten wat anderen vonden van Van Blanckendaell in Tuitjenhorn? Op deze pagina lees je beoordelingen van Van Blanckendaell. Je kunt 43 vakantiefoto's van Van Blanckendaell bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Nederland. Hier vind je alle overnachtingsmogelijkheden in Noord-Holland. Bekijk alle accommodaties in de buurt van Van Blanckendaell in Tuitjenhorn.

25 beoordelingen over Van Blanckendaell

met jonge kinderen, Mrt. 2012
"Leuk klein dierenpark"
J. Dekker
25-3-2012 Superschoon en netjes en erg leuk met de kinderen om te bezoeken.

met jonge kinderen, 2012
"Leuk en net park"
Josefien en Esther
20-3-2012 Leuk en zeer netjes dierenpark

met oudere kinderen, Feb. 2012
"Top park"
Thea
2-3-2012 mooi, schoon, ruim opgezet park!

met jonge kinderen, 2011
"Mooie klein dierenpark"
kim
16-9-2011 We gaan wel een aantal keer per jaar naar Park Blanckendaell. Het is een schoon en vaak ook erg rustig park. Je kunt er een halve dag zoet zijn.
Ze hebben allerlei dieren, verschillende (half)apen, pinguins, alpaca's, capibara's, rendieren, zebra's, kamelen, verschillende roofvogels, walibi's en nog veel meer.
Maar grotere dierentuin dieren (giraffen en olifanten) en roofdieren ontbreken.
Er zijn twee speelgedeeltes voor de kinderen, beide dicht bij het restaurant.
Parkeren is goed geregeld, uitrijmunt te koop bij de kassa.
Prijs-kwaliteit staat in verhouding.

"Bijzonder dierenpark!"
Faby
9-7-2011 Wat een aangename verrassing toen wij hier aankwamen! Wat een mooi park met vele soorten dieren, goed verzorgd, netjes en schoon en in het bijzonder voor kinderen erg leuk!
Daar kan menig dierenpark een voorbeeld aan nemen.
Volgend jaar gaan wij voor een jaarkaart, dat is echt de moeite waard.

met partner, Aug. 2010
"Ook bijzondere dieren!"
Astrid
9-9-2010 Goed onderhouden dierentuin met leuke dieren, o.a. kangaroes en speciaal soort hert. Het is niet zo groot, dus ruim 2 uur is voldoende, maar zeker voldoende kwantiteit en kwaliteit voor je geld!
Dus een aanrader! De piepkleine penceelaapjes zijn aandoenlijk!

met een groep, Sept. 2009
"Merkwaardig, een dierentuin in de polder"
Maurits
12-11-2010 Wat merkwaardig, een dierentuin in het vlakke "polder"land van de kop van Noord-Holland. Niet ver van de duinen. Wij zouden hier nooit gekomen zijn als onze gastheer ons hier niet heen had gebracht. Een bonte verzameling van dieren, van all over the world kun je hier vinden. Het park is opgezet door een plaatselijke filantroop, die na een periode van gratis toegang nu toch entree is gaan heffen en het nog in rap tempo verhoogt ook. Voor dierenliefhebbers leuk, voor ouders met kinderen uit de buurt vermoedelijk een must. Voor ons als toevallige passanten een curiositeit. Geen absolute aanrader.

met jonge kinderen
Danielle
16-8-2009 Het ziet er allemaal heel erg mooi en verzorgd uit.Mooi dierenpark met veel verschillende dieren.Ik ben er diverse keren geweest en het blijft mooier worden.Onze zoon van 2,5 heeft heel erg genoten en wij en onze vrienden ook. Enige minpunt vonden wij de entreeverhoging, van 2 euro naar 5 euro per persoon.Dat is wel enorm veel. Wel evengoed de moeite waard !

Cees van twuyver
10-8-2009 Met onze kleinzoons naar Van Blanckendael die niet zeurden om naar huis te gaan.Klasse !!!

"Nooit meer!"
Teleurgesteld
22-5-2009 Jammer had een spinternieuw nieuw opgezet dierenparkje verwacht maar kleine verblijven en nog veelkleinere binnenverblijven, zieke en kreupele dieren(zebra's) vieze vogels die zich niet kunnen wassen door gebrek aan schoon water, weinig schoon drinkwater en veel heel veel mest.
Jammer

Beste accommodaties in Tuitjenhorn