Camping 't Ruige Veld*** in St. Maartenszee Nederland beoordelingen 8.8 | Zoover

Beoordelingen Camping 't Ruige Veld***

Camping

Beoordelingen Camping 't Ruige Veld***

Ruigeweg 49, 1752 HC, St. Maartenszee
Camping 't Ruige Veld scoort een 8,8 uit 10, op basis van 6 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Camping 't Ruige Veld***? Bekijk hier dan de beoordelingen van Camping 't Ruige Veld*** in St. Maartenszee, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 6 vakantiefoto's van Camping 't Ruige Veld*** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Nederland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Noord-Holland. Vergelijk Camping 't Ruige Veld*** met andere accommodaties in St. Maartenszee.

5 beoordelingen over 't Ruige Veld***

met jonge kinderen, Juni 2011
"Heerlijk weekend gehad op 't Ruige Veld"
j.vander.weide
30-6-2011 Afgelopen weekend een trekkershut gehuurd op het ruige veld. Is prima bevallen.
Alles wordt keurig onderhouden.Er staan voor de kinderen fietsjes en enkele gratis te gebruiken skelters.
Douche ruimtes zijn erg schoon.Voor de douches moet je muntjes kopen om warm te douchen(5 min. warm water).
Aanrader is het strand in St.Maartenszee(10 min wandelen).Auto gratis parkeren bij de goudvis.
Al met al een aanrader.

met jonge kinderen, 2011
"Heerlijk rustig plekje aan de kust"
Beekhuis
13-6-2011 Voor het eerst op deze camping gestaan. Het sanitair is aan de krappe kant als de hele camping vol staat, maar wordt wel meerdere malen per dag goed schoon gemaakt. Zonder vrees stuur ik mijn kinderen alleen naar de wc toe. Warm water met muntjes, wat niet altijd vlekkeloos werkt. Wel lang genoeg voor een douchebeurt. De bloeiende populieren waren in het droge voorseizoen een verschrikking en zou ik weg halen. De speelvoorziening (vooral de ruime zandbak) is geweldig voor de kinderen, we zijn alleen veel speeltjes kwijt geraakt aan mensen/kinderen die ons spul hebben meegenomen. Dicht bij de kust en vele attracties en beziensbewaardigheden. We hebben ons geen moment verveeld, ook niet bij slecht weer. Minpuntje van deze prettige camping: in het voorseizoen heb je tot 's avonds laat lawaai van tuinders die op de akkers bezig zijn. En die beginnen ook weer vroeg!

met jonge kinderen, Aug. 2009
"Gemoedelijk en gewoon een mooie camping"
fam. Hein
20-8-2009 Afgelopen drie dagen in een comfort trekkershut overnacht. Geweldig als je met kinderen (3 en 5 jaar) een paar daagjes weg wil. De hut zag er prima uit!
De camping had diverse speeltoestellen verspreid over het park. Het sanitair was netjes en schoon. Een plus was de broodjesvoorziening 's morgens. Heerlijk en niet duur! Vanuit de camping ben je zo op het strand.

"Topcamping die in de kustgebieden zeer zeldzaam is"
Groot
6-8-2008 Prima camping. Zeer vriendelijke mensen en je krijgt direct het gevoel dat je welkom bent. Daarbij is het sanitair top. Alles keurig schoon en van deze tijd. De plekken van de camping zijn lekker ruim en de omgeving biedt zeer veel mogelijkheden om leuke dingen te doen. Kortom een echte aanrader!

jan v lith
4-10-2006 Prima camping zonder vaste plaatsen, alleen jammer dat tijdends ons verblijf (eind september) het natte gras (te) lang was