30-6-2011
Afgelopen weekend een trekkershut gehuurd op het ruige veld. Is prima bevallen.
Alles wordt keurig onderhouden.Er staan voor de kinderen fietsjes en enkele gratis te gebruiken skelters.
Douche ruimtes zijn erg schoon.Voor de douches moet je muntjes kopen om warm te douchen(5 min. warm water).
Aanrader is het strand in St.Maartenszee(10 min wandelen).Auto gratis parkeren bij de goudvis.
Al met al een aanrader.
13-6-2011
Voor het eerst op deze camping gestaan. Het sanitair is aan de krappe kant als de hele camping vol staat, maar wordt wel meerdere malen per dag goed schoon gemaakt. Zonder vrees stuur ik mijn kinderen alleen naar de wc toe. Warm water met muntjes, wat niet altijd vlekkeloos werkt. Wel lang genoeg voor een douchebeurt. De bloeiende populieren waren in het droge voorseizoen een verschrikking en zou ik weg halen. De speelvoorziening (vooral de ruime zandbak) is geweldig voor de kinderen, we zijn alleen veel speeltjes kwijt geraakt aan mensen/kinderen die ons spul hebben meegenomen. Dicht bij de kust en vele attracties en beziensbewaardigheden. We hebben ons geen moment verveeld, ook niet bij slecht weer. Minpuntje van deze prettige camping: in het voorseizoen heb je tot 's avonds laat lawaai van tuinders die op de akkers bezig zijn. En die beginnen ook weer vroeg!
20-8-2009
Afgelopen drie dagen in een comfort trekkershut overnacht. Geweldig als je met kinderen (3 en 5 jaar) een paar daagjes weg wil. De hut zag er prima uit!
De camping had diverse speeltoestellen verspreid over het park. Het sanitair was netjes en schoon. Een plus was de broodjesvoorziening 's morgens. Heerlijk en niet duur! Vanuit de camping ben je zo op het strand.