Hotel Merlet**** in Schoorl / Groet Nederland beoordelingen 8.3 | Zoover

Hotel Merlet**** Schoorl / Groet

Beoordelingen Hotel Merlet****

Duinweg 15, 1871 AC, Schoorl / Groet
Hotel Merlet scoort een 8,3 uit 10, op basis van 23 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Merlet****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Merlet**** in Schoorl / Groet, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 4 vakantiefoto's van Hotel Merlet**** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Nederland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Noord-Holland. Vergelijk Hotel Merlet**** met andere accommodaties in Schoorl / Groet.

23 beoordelingen over Merlet****

met partner, 2012
"Absoluut zeer de moeite waard"
Martijn
27-5-2012 Absoluut zeer de moeite waard. Gegeten in het Grand café Bourgogne als onderdeel van Hotel/Restaurant Merel. Prijs/kwaliteit verhouding excellent. Gebruik gemaakt van het Asperge-Thema-Menu. Meer dan smakelijk en uitstekende producten & bereiding. Perfecte timing tussen de verschillende gangen. Binnen een zeer aangename sfeer met een klassiek moderne aankleding. Gastheer Robin doet zijn beroep eer aan. Vanuit Zaandam 45 minuten rijden en dit was absoluut de moeite waard.

met partner, Mrt. 2011
"Spijs-wijn combinatie verrukkelijk,"
tenna
31-3-2011 Een arrangement geboekt met een suite. De kachel werkte niet, opgelost door een kacheltje bij te zetten, daarnaast was de boiler kapot. Dit werd 'opgelost' door een briefje van de eigenaren waarin ze hun excuses aanboden voor de overmacht. De eigenaren waren in het restaurant die avond en ik had de gasten persoonlijk mijn excuses overgebracht en een drankje o.i.d. aangeboden. Persoonlijke aandacht geboden. Het bed van de suite had een vlek, zat een brandvlek in de make-up spiegel. Restaurant heerste geen rust, was te hectisch, teveel mensen aan de tafel

met partner, Okt. 2010
"De kamer viel tegen"
Eline
20-10-2010 We hadden een standaard kamer, deze is niet ruim, maar dat was voor ons geen probleem. Inrichting van kamer viel tegen, vlekken op vloerbedekking, vitrage niet fris (ooit wit geweest) beschadigingen op wanden. TV is heel klein. Een opknapbeurt zou niet misstaan zeker gezien de prijs. Badkamer wel netjes, miste alleen plancet boven wastafel.
Weg die langs hotel loopt is overdag druk, 's nachts wel rustig.
Zwembad is koud (niet beetje fris, maar echt KOUD!!) stoomcabine en sauna ziet er netjes uit, ook gratis zonnebank erg lekker.
Er is geen receptie, staat alleen bureau in hal, receptiebalie ontvangt wat pretiiger vindt ik persoonlijk, bij het afrekenen sta je met je geld in de hal!
Diner is heerlijk, erg lekker en dingen gegeten die je thuis niet eet, bediening ook erg correct.
Ontbijt is voldoende, maar weinig keus in beleg.
In het grand cafe kun je lekker ontspannen zitten en krantje lezen.
Bij het vertrek werd er niet gevraagd of alles naar wens was.

De beste prijzen en lastminutes voor Hotel Merlet**** bij:

met partner, Aug. 2010
"GE-WEL-DIG!"
Eggie
12-6-2011 Wat een hotel... Van buiten is het niet zo veelbelovend, maar eenmaal binnen; wow! Wij hadden een suite, de duinkamer. Ruime kamer, open badkamer met groot ligbad, briljant systeem in de slaapkamer met aan de ene kant tv en aan de andere kant open haard zodat je naar je toe kunt draaien wat je wilt zien. Heerlijke loungezit voor het raam met een lrachtig uitzicht op de natuur. En dan het eten. Heerlijk gegeten echt sterwaardig, mooi restaurant met goede bediening. Ligging is super, je loopt zo het dorp en de duinen in.

met vrienden, Aug. 2010
"UITSTEKEND eetadres !!!"
Martine Maes
11-8-2010 Met 5 fietsvriendinnen verbleven we in de standaardkamers van het hotel ... wel héél kleine kamers !!! We hebben er prima genoten van het gastronomisch menu met aangepaste wijnen : absolute aanrader !!!

met jonge kinderen
"Zeer goed hotel aan de kust."
TDL
17-2-2010 Goed hotel met goed vipe. Ligging is niet heel erg bijzonder. Eten is van zeer goede kwaliteit. Dit hotel is toch een van de beste kust hotels van nederland. Wij hadden een suite geboekt en deze zijn ruim en schoon. De suites liggen boven het restaurant. Tijdens ons verblijf zat het personeel van de keuken met de bediening nog gezellig na te borrelen onder ons raam. Dit was hinderlijk!

met partner, Sept. 2009
"Schitterende ligging"
Rene en Angelique
6-9-2009 Schitterende suite! Wij hadden de bossuite geboekt. Mooie ruime kamers, van alle gemakken voorzien. Mooie douche - en badgelegenheid. Grote inloopdouche en groot bad voor twee personen. Heel fijn en groot bed. Bijzonder aan de " tv meubel " is dat er aan de andere kant van meubel de open haard zit. Goede koffie en thee faciliteiten. Schitterend uitzicht over de weilanden. Voordeel van de suites is, dat er geen verdieping boven zit, dus lekker rustig. Schoorl is een leuk klein plaatsje, waar je lekker kunt eten. Al met al zeker een aanrader en voor herhaling vatbaar!

met partner, Feb. 2009
"Prima hotel met uitstekende keuken"
Roy Halsema
27-11-2009 N.a.v. een zakelijke meerdaagse training aldaar besloten om ook eens privé een suite te boeken. Is wederom goed bevallen. Suite is perfect, keuken idem dito. Wel aan de prijs maar daar krijg je dan ook wel wat voor. Prima als uitvalsbasis naar bos, strand en duin. Het overtollige vet raak je op het klimduin wel kwijt.

Familie
"Verwennerij!"
Lida Mooini
8-9-2008 Net hier een weekend geweest met opa, oma en 2 dochters.
Wat als eerste opvalt is de enorme gastvrijheid. Niets is teveel, het team maakt ook een hechte indruk, echt heel professioneel. Leuk zwembad, mooie sauna, zonnebank is gratis. Wij hadden een culinair arrangement en het was helemaal af, tot en met de wijnen toe. Mijn moeder was haar ketting vergeten en we kregen een telefoontje en het werd direct opgestuurd. Als je de prijs gaat vergelijken met een bijv golden tulip, ja dan ben je veel duurder uit. Maar persoonlijk spaar ik liever iets langer om hier heen te gaan dan naar zo'n doorsnee keten. De kamers zijn helemaal prima, schoon en ruim. Het is een niet al te groot hotel en het ligt heel centraal en veel te doen in de omgeving. Fietsen waren ook inbegrepen. Ik vond het een aanrader.

met partner, Sept. 2008
"Geweldig restaurant"
Martina
29-9-2008 Wij hadden hier een eenvoudige standaardkamer. En dan ook echt eenvoudig. Mijn man en ik konden niets langs elkaar door de kamer lopen. Zeer klein dus. Zorg dat je niet aan de voorkant zit want er loopt een vrij drukke weg langs. Suites schijnen prachtig te zijn dus hopen dat er de volgende keer wel een vrij is.