Hotel Maxima Jan van Scorel**** in Schoorl / Groet Nederland beoordelingen 7.8 | Zoover

Beoordelingen Hotel Maxima Jan van Scorel****

Hotel Maxima Jan van Scorel**** Schoorl / Groet

Beoordelingen Hotel Maxima Jan van Scorel****

Heereweg 89, 1871 ED, Schoorl / Groet
Hotel Maxima Jan van Scorel scoort een 7,8 uit 10, op basis van 277 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Maxima Jan van Scorel****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Maxima Jan van Scorel**** in Schoorl / Groet, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 52 vakantiefoto's van Hotel Maxima Jan van Scorel**** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Nederland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Noord-Holland. Vergelijk Hotel Maxima Jan van Scorel**** met andere accommodaties in Schoorl / Groet.

277 beoordelingen over Maxima Jan van Scorel****

met vrienden, mei 2012
"Vriendelijk personeel"
marijkepiets
31-5-2012 Onze w.c spoelde niet goed door. Na melding kregen we meteen de technische dienst op bezoek. Na controle bleek het nog niet optimaal. We kregen een andere kamer. Ook daar liep het toilet niet goed door. We wilden niet weer zeuren maar we hebben het wel gemeld bij het uitchecken. De rekening werd aangepast. Lees verlaagd.
Super service!

met partner, Mei 2012
"Prima locatie en heerlijk eten"
Karin
27-5-2012 Dit hotel kies je voor de prima ligging aan de grens van de Schoorlse duinen, je wandelt of fietst er zo heen. Hotelkamer is aan vernieuwing toe, het keukenblok slaat nergens op want het werkt niet eens (hoorden we pas bij vertrek). Blijkbaar worden die kamers nog gerenoveerd, dat is nodig want er mankeert wel het een en ander (telefoon werkt niet, water loopt niet goed weg in wastafel, haakjes kapot, lamp doet het niet, etc.). Maar dat ben je snel vergeten als je in het restaurant geweest bent, echt heerlijk gegeten. Personeel overal super netjes, vriendelijk en behulpzaam.
Front Office Manager FS Apreda, 29-5-2012
Eigenaar zegt:  Hartelijk dank voor uw beoordeling op Zoover. Fijn te horen dat u een goed verblijf heeft gehad. De aandachtspunten nemen wij mee in het komende management overleg. Wij hopen u graag een volgende keer weer in Schoorl te mogen ontvangen! Met vriendelijke groet, FS Apreda Front Office Manager

met partner, Mei 2012
"Sinds tijden weer uitgeslapen!"
W.C.D. Wierenga-Bre...
25-5-2012 Sinds tijden hebben we weer uitgeslapen, want het hotel, hoewel druk bezocht, gaf geen enkele overlast. Het bedienend personeel was allervriendelijkst, de stagiair achter de infobalie zeer informatief en behulpzaam en de kamer heerlijk, voorzien van balkon en koffie en thee!

met partner, 2012
"Toeristisch maar niet massaal."
Happy Hendrix - van...
19-5-2012 Hotel oogt wat ouderwets maar dat vind ik net een pluspunt.
Schoon. Omgeving gezellige dorpjes, niet te druk. Prachtig gebied. Hotel ligt net buiten het dorp maar toch erin. Personeel heel vriendelijk. Prijs/kwaliteit goed. Restaurant goed. Wij hadden een mooie grote kamer met kitchenette. Wel zonder servies, ik denk dat je dat moet betalen. Konden wel een kop thee zetten. Elke dag werd het bed opgemaakt. Kinderen n.v.t.. Wij waren blij dat er niet zo veel kinderen waren.

met vrienden, Mei 2012
"Perfect!"
K. Vaessen Blezer
15-5-2012 Heel behulpzaam en vriendelijk personeel

met partner, Mei 2012
"Super fijn hotel op een mooie locatie"
Remco
5-5-2012 Wij zijn op 3 en 4 mei in dit hotel geweest en hebben daar een fantastische ontvangst gehad. Allereerst was onze kamer opgewaardeerd van charme naar deluxe. De kamer was voorzien van goede bedden, praktisch zitje etc. en erg schoon. Ook de ontvangst was erg vriendelijk. Het diner hebben wij ook in het hotel genuttigd en ook hier was een goede uitleg van de keuzes uit de kaart etc. prettig. Het eten was ook van goede kwaliteit. 's ochtends hebben we heerlijk ontbeten. Het enige wat we misten waren de verse jus d'orange en uitgebakken spek :-) maar dat mocht de pret niet drukken.

Kortom een hotel om zeker nog eens naar terug te keren!

"Een echte aanrader !!"
Janny
28-4-2012 Prachtigchtige omgeving. Mooie accommodatie. Erg gastvrij.

met partner, Apr. 2012
"Hotel om zeker terug te komen"
Rob Kempers
19-4-2012 Wij hadden geboekt via veiling. Het is ons erg goed bevallen zeer goed ontbijt, ruime kamer schone met lcd tv, en erg vriendelijk personeel wat wil je nog meer.
Mijn waardering heb ik geen 10 gegeven daar je parkeergeld moest betalen en dat is toch 7,50 euro

met partner, Apr. 2012
"Het liefst had ik er wat langer willen blijven.."
Archie
8-4-2012 Na een vriendelijke ontvangst, naar onze (upgrade) kamer 306: we waren aangenaam verrast! Wat een ruimte: apparte zitkamer met kitchinette, grote loggia met fraai uitzicht, slaapkamer met 2e-grote-TV, badkamer met ligbad en separaat toilet.Uitstekend ook voor langer verblijf.
Ondanks de flinke paasdrukte, hadden wij 's avonds de(gratis) sauna en zwembad voor ons alleen.

met vrienden, Apr. 2012
"Een echte aanrader voor de rustzoeker!"
Petra
8-4-2012 Prima hotel, bijzonder vriendelijke en behulpzame medewerkers, erg ruime kamer met keukenblokken, grote hal in de kamer en een badkamer die heeft wat die moet hebben. Jammer dat bij het douchen de hele vloer gelijk blank staat, vanwege ontbreken opstaande rand of douchebak. Maar dat mag geen naam hebben. Ontbijt is erg goed verzorgd en wordt voortdurend aangevuld. Een aanrader voor mensen die mooie wandelroutes willen maken of als uitvalsbasis voor de omgeving (Alkmaar, Haarlem, Amsterdam enz.). Kortom, wij hebben het er heerlijk gehad!