Hotel Maxima Jan van Scorel**** in Schoorl / Groet Nederland beoordelingen 7.7 | Zoover
1.516.540 beoordelingen - 43.478 bestemmingen - 273.923 accommodaties - 19.893 bezienswaardigheden - 9.987 bezoekers online
Home > Nederland > Noord-Holland > Schoorl / Groet > Hotel Maxima Jan van Scorel****

Beoordelingen Hotel Maxima Jan van Scorel****

30 januari 2012

Hotel Maxima Jan van Scorel**** Schoorl / Groet

Hotel Maxima Jan van Scorel scoort een 7,7 uit 10, op basis van 252 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Maxima Jan van Scorel****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Maxima Jan van Scorel**** in Schoorl / Groet, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 46 vakantiefoto's van Hotel Maxima Jan van Scorel**** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Nederland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Noord-Holland. Vergelijk Hotel Maxima Jan van Scorel**** met andere accommodaties in Schoorl / Groet.

251 beoordelingen over Maxima Jan van Scorel****

met partner, Feb. 2012
Prima verblijf, zeer tevreden.
Verhoef
18-2-2012 Hoewel wij een vrij kleine kamer hadden was deze wel slim ingericht. De kamer was heel schoon en verzorgd. De badkamer was eveneens heel schoon en de douche was heerlijk. Wij hebben niet gedineerd in het restaurant van het hotel, het ontbijt was heel lekker. Er was genoeg voor de zeer druk bezette ontbijtzaal en de bediening was heel attent.

Geen 4 sterren waard
Hans
21-2-2012 Gang in het souterain is al weken niet stofgezogen
Aan de zijkant van het bed zitten allerlei vieze vlekken, het lijken wel bloedvlekken of wijnvlekken maar het is in ieder geval geen gezicht.
Verder loopt de werkster onder het ontbijt met emmers en vieze dweilen door het restaurant als iedereen zit te eten, geen gezicht!!!!!!!!
Het hotel is zeker geen 4 sterren waard!!!!!!!!!

Winterwandeling in Schoorl
Annie
10-2-2012 Vrijdag bij "Hotel Jan van Scorel" geslapen een prachtig hotel, mooie kamer en een heerlijke sauna/zwembad. Het Diner was heerlijk en van goede kwaliteit, de sfeer was uitstekend, wat ook te maken heeft met het vriendelijke personeel. Zaterdag een prachtige georganiseerde winterwandeling gemaakt in de duinen. De ligging van het hotel ligt zo gunstig, want achter het hotel konden wij bij het Staatsbosbeheer aan melden.

Top Hotel
Imke
28-1-2012 Wij hebben een geweldig verblijf gehad ter ere van ons 5 jaar samenzijn en hebben genoten van het ontbijt op bed en het geweldige 4 gangen menu in het restaurant. Bedankt voor de goede service

(H)eerlijk
Maran
29-1-2012 Wij zijn net terug van een weekendje Schoorl. Vriendelijk personeel, grote kamer en lekker eten.
Het ontbijt vonden wij (H)eerlijk. Met Fair Trade producten en biologische (karne)melk.
De omgeving is ook fantastich. Kortom: voor herhaling vatbaar.

Klasse!!
C.J. de Groot
27-1-2012 Uitstekend verblijf! Mooie kamers, heel goede bedden. Diner: grote kwaliteit, verse producten. "Mooi eten."
Gezellige bar/lounge ruimte.
Sfeervol restaurant. Uitgebreid ontbijtbuffet met verrassende poffertjes.
Gastvrij en zeer vriendelijk personeel.
Goed uitgangspunt voor wandeltochten. Prachtig natuurgebied.
Kortom: aanrader.

met jonge kinderen, Jan. 2012
Op een mooie koude winterdag
femke huisman
27-1-2012 Geweldige duinen.
Heerlijk eten en kamer was netjes.

met partner, Jan. 2012
Prachtige locatie,je bent zo in de duinen
Trees
24-1-2012 Mooi hotel,zeer vriendelijk personeel.Ontbijt goed verzorgt.
Komen zeker weer terug als we de kans krijgen. Ruim en schone kamer.

Weekendje weg
jJohn Theeuwen
30-1-2012 we zijn 2nachten jullie gasten geweest,dit was super zeer netjes allemaal,we hebben heerlijk gewandeld en genoten van jullie luxe kamer,
bediening en eten waren vriendelijk/goed
minpuntje wat wij vonden dat de sauna/zwembad acomodatie wat verouderd overkwam,geen baretje waar je wat kon eten/drinken
wat na een sauna wel erg lekker zou zijn
verder erg tevreden en zeker aan te bevelen
groetjes en we komen zeker nog eens terug John&Jolanda uit Limburg

Heerlijk onthaasten
Jacqueline Kornelis
17-1-2012 Prima, de publieke ruimtes enigzins gedateerd maar worden in 2012 aangepakt.Heerlijke omgeving, bos, duinen, strand.
Het hotel ligt aan de doorgaande weg richting Bergen/Alkmaar, dit is echter absoluut niet storend. Het personeel is bijzonder voorkomend, van receptie tot bedienend restaurant personeel. Het restaurant serveert een hoogstaand menu, verse seizoensgebonden producten hierin verwerkt. Porties zouden iets groter mogen, jammer dat je voor de bijgaande gebakken aardappelen /frites/sla extra moet bijbetalen. Kamers modern,schoon, goede bedden. Kindvriendelijkheid kan ik niet goed beoordelen.Kortom, een aanrader!

zakelijk (4)
met een groep (10)