Vakantiepark Jamarco** in Schoorl / Groet Nederland beoordelingen 7.8 | Zoover

jamarco

Beoordelingen Vakantiepark Jamarco**

Voorweg 47, 1871 CL, Schoorl / Groet
Vakantiepark Jamarco scoort een 7,8 uit 10, op basis van 18 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Vakantiepark Jamarco**? Bekijk hier dan de beoordelingen van Vakantiepark Jamarco** in Schoorl / Groet, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 11 vakantiefoto's van Vakantiepark Jamarco** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Nederland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Noord-Holland. Vergelijk Vakantiepark Jamarco** met andere accommodaties in Schoorl / Groet.

17 beoordelingen over Jamarco**

met partner, Feb. 2012
"Jamarco in de sneeuw ....wat mooi!"
astridbubbert
13-2-2012 Wat was het weer mooi. Jamarco in de sneeuw. lekker kunnen wandelen in de duinen, en alles lag er zo mooi bij. de huisjes waren goed te verwarmen, en goed geisoleerd. zelfs voor de winter is het een echte aanrader. bedankt voor alle goede zorgen en de heerlijke week. we zijn uitgerust en tevree van ons weekend terug gekomen. top!!!

met jonge kinderen, Dec. 2011
"Kerst 2011 bij Jamarco"
R. Vreenegoor
19-1-2012 We zijn weer lekker bij Jamarco in Schoorl geweest met de Kerstvakantie net als 3 jaar geleden. Lekker wandelen en fietsen door de duinen en een frisse neus halen op het strand en lekker uitwaaien. We gaan elk jaar met de kerstdagen ergens anders naartoe, maar dit jaar hadden we besloten om nog een keer naar Schoorl te gaan omdat de natuur zo vreselijk mooi is en het is in de duinen zo lekker rustig. In het centrum van Schoorl hebben we heel lekker gegeten bij het bekende klimduin. (Restaurant Honky Tonk of zoiets) een echte aanrader.

Hennie

met vrienden, Dec. 2011
"Het was super!"
dehoogh_m
23-1-2012 Het was super.
We zijn dit jaar voor de eerste keer met de dagen rond oud en nieuw naar Schoorl geweest. We komen uit Leiden en we wilden nu een keer niet in de dampen en de knallen van het vuurwerk zitten. We houden van onze rust en we zochten dan ook een rustige plek om onze vrije dagen door te brengen. Gelukkig hebben we via internet Bungalowpark Jamarco gevonden. We hebben daar een heel fijn lang weekend gehad, we konden vanuit onze bungalow boven de bomen het vuurwerk zien, zonder dat wij er zelf last van hadden, want op het park zelf mag geen vuurwerk worden afgestoken, heerlijk.
We zijn echt heel enthousiast en ik denk dat we dit volgend jaar weer gaan doen. Dan gaan we overdag weer lekker fietsen (we hebben zelf geen auto) en ’s avonds lekker uit eten in één van de gezellige restaurantjes in Schoorl. Prima ik hoop dat jullie nog lang blijven bestaan.

Groetjes, Marieke

met jonge kinderen, Nov. 2011
"Heerlijke plek vooral met kleine kinderen"
astrid van heijning...
5-12-2011 Wat een heerlijke week was het. heb het erg naar mijn zin gehad en de kinderen ook. ze konden er veilig spelen, ook erg leuk voor hun waren de speeltoestelen die er op het park aanwezig zijn, en we hebben genoten van de omgeving. lekkere lange wandelingen kunnen maken in de duinen. Ook het dorpje Groet is een aanrader. zit een goed restaurantje genaamd lekker Puh! je kunt er voor niet al te veel geld ook heerlijk uit eten gaan.
Het Personeel was ook erg vriendelijk. Gezellig avondje aan de bar gezeten. Heb begrepen dat er zomers zelfs bingoavonden zijn.

met partner, Okt. 2011
"'de eerste en ook de laatste keer'"
martin
11-10-2011 Wij hadden een vakantiehuisje (met plat dak) geboekt voor een week.
Bij binnekomst vonden we nog de hondeharen van een vorige bewoner.
Ook de doucheruimte was niet echt schoon. Een vies douchegordijn en schimmelplekken op de kit in de hoeken.
oude eetkamerstoelen waar de lak volledig van vergaan was.
Spinnewebben onder de stoelen en verwarming.
Al met al niet erg proper.

Na een nacht met stevige wind en regen een verzopen deurmat. De regen liep langs het raam naar binnen. Tochtvrij was het er ook niet.

De 2 en 1-persoonsbedden bestonden in de vorm van een stapebed. 2 beneden en 1 boven, kop en voeteinde ingeklemt tussen de muren en dan nog slechts 1m40 breed.
De slaapbank in de woonkamer was helemaal een ramp. Als je erop ging liggen lag je zowat op de lattebodem. Ook totaal aan vervanging toe.

Oud en versleten, confort 0.

Een 37cm TV-tje die af een toe een klap moest hebben om goed beeld te krijgen. Toch ook niet meer van deze tijd.

"Verrassend goed"
Ineke
12-9-2011 We hebben een heerlijke week in Schoorl gehad. Huisjes waren netjes en compleet ingericht. We hadden zelf kussentjes meegebracht voor in de rieten stoelen. Het park ligt ideaal ten opzichte van centrum en duinen. Lekker wandelen fietsen en eten in centrum. dit was de 1e keer maar zeker niet de laatste keer.

"Geweldige plaats!"
Willem,Claudia&Liek...
12-7-2011 Hallo Jamarco!!

Onze vakantie was weer super. Nette huisjes met alle benodigheden en een mooie ligging
van het park. En zeer geschikt voor kinderen. Dit is en blijft onze vaste plaats aan zee....
Elk jaar verheugen wij ons weer om te komen. Wij hopen dan ook nog heel lang te mogen genieten van dit toffe park!

Groetjes van Willem,Claudia&Lieke uit Limburg

met jonge kinderen, 2010
"Heel leuk park met mooie vakantiehuisjes"
Hanneke
31-12-2010 Wij zijn dit jaar weer met ons gezin op vakantie geweest in Schoorl op onze vertrouwde plek op Bungalowpark Jamarco. Daar hebben we een bungalow gehuurd voor 4 personen. Wij hebben ons uitstekend vermaakt en onze kinderen willen volgend jaar weer terug naar Schoorl om met hun vriendjes die ze dit jaar ontmoet hebben bij Jamarco weer te spelen. Het is een kindvriendelijk park en we mogen onze hond ook meenemen. De ligging van het park is schitterend naast een bos en dicht bij het winkelcentrum met de hoge klimduin. En als het mooi weer is fietsen we lekker door de duinen naar het strand.
Wij komen dus zeker weer een keer terug bij Jamarco.

Hanneke.

met jonge kinderen, Juli 2010
"Schoorl aan te bevelen om naar toe te gaan."
magreeth
2-2-2012 2 jaar geleden zijn wij op vakantie in Schoorl geweest op Bungalowpark Jamarco met onze kinderen. Wij hebben heel veel plezier gehad omdat onze kinderen op de dag van aankomst meteen al vriendjes hadden op het park. En daar hebben ze 14 dagen mee opgetrokken. Nog regelmatig hebben zij contact met elkaar via de computer. Waarschijnlijk gaan we dit jaar weer naar Jamarco want de fam. de Jong gaat ook en onze kinderen verheugen zich alweer om hun vriendjes opnieuw te ontmoeten. En wij kunnen dan ook lekker van onze vakantie genieten omdat we niet de hele dag op onze kinderen moeten passen als we op het park blijven. Dus we gaan waarschijnlijk dit jaar weer Schoorl om de mooie omgeving van Camperduin tot Egmond verder verkennen en ’s avonds na het eten met z’n allen lekker volleyballen of basketballen.
We hebben inmiddels net besloten om meteen maar te reserveren, onze kinderen en wij natuurlijk ook, verheugen ons er nu al weer op om deze zomer weer lekker naar Schoorl te gaan.
Margreeth

met jonge kinderen, Juli 2008
"Heel leuk en aardige mensen goed schoon gemaakt"
astrid bubbert en a...
9-3-2009 leuk en gezellig mooie natuur en prachtig gelegen in de bossen zeker de moeite waard geweest ook lekker eten