Vakantiepark De Schoorlse Duinen**** in Schoorl / Groet Nederland beoordelingen 9.1 | Zoover

Beoordelingen Vakantiepark De Schoorlse Duinen****

9,5

Happy Home: de Schoorlse duinen

Beoordelingen Vakantiepark De Schoorlse Duinen****

Schoorl / Groet
Vakantiepark De Schoorlse Duinen scoort een 9,1 uit 10, op basis van 15 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Vakantiepark De Schoorlse Duinen****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Vakantiepark De Schoorlse Duinen**** in Schoorl / Groet, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 10 vakantiefoto's van Vakantiepark De Schoorlse Duinen**** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Nederland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Noord-Holland. Vergelijk Vakantiepark De Schoorlse Duinen**** met andere accommodaties in Schoorl / Groet.

14 beoordelingen over De Schoorlse Duinen****

9,5
met jonge kinderen, Mei 2011
"Leuk vakantiehuis"
Corstiaans
Onderkomens
30-5-2011 Fantastische plek,met alles er op en eraan, goede service, vriendelijk

met jonge kinderen, Okt. 2010
"Mooie huisjes op een rustig park"
ingrid
Onderkomens
25-10-2010 Wij hebben een heerlijke midweek doorgebracht met onze dochters (10 en 12 jr) en onze hond. We zaten in huisje nr. 21. Het huisje was ruim en van alle gemakken voorzien:vaatwasser, magnetron, senseo, wasmachine, droger en vriezer.
Het is een rustig park met een speelveldje voor de kinderen (schommel en tafeltennistafel). Helaas is het te ver om lopend naar het strand en het centrum te gaan.In de buurt zit een gehandicaptencentrum waar ze heerlijk brood verkopen, hier kan je wel lopend naar toe. De omgeving is mooi om te wandelen en te fietsten.

met jonge kinderen, Juli 2010
"Luxe vakantievilla op rustig kindvriendelijk park"
M. Kamphuis
Onderkomens
19-7-2010 Geweldige weekje gehad op dit rustige kindvriendelijke park. Trampoline ingegraven in de tuin, prima speelweide om even uit te leven als we weer op het park waren.
Omgeving is gewoon prachtig, 900 m. van de klimduin en het strand van Schoorl op fietsafstand (4 km.) Dames en herenfiets incl. kinderstoeltjes aanwezig.
Huisje van alle gemakken voorzien: draadloos internet, vaatwasser, wasmachine en droger, vrieskastje. We hebben super weer gehad 25-30 C. Kortom een echte aanrader.

De beste prijzen en lastminutes voor Vakantiepark De Schoorlse Duinen*...

met jonge kinderen, Juli 2010
"Heerlijk genieten in luxe huis met privacy"
marcella
Onderkomens
2-8-2010 Wat een heerlijk kleinschalig vakantiepark in de prachtige omgeving van Schoorl. Wij hadden het geluk een huis te huren met een hele grote tuin en veel privacy. Het huis zelf heeft alles wat je nodig hebt voor een ontspannen vakantie. En in de nabije omgeving zijn tal van leuke dingen te doen. Ook als het weer het even laat afweten!

met partner, Juni 2010
"Super park"
van doesburg
Onderkomens
14-5-2011 zijn hier al meerder keren geweest en het blijft heerlijk. het zijn prive woningen dus qua inrichting allemaal verschillend. heerlijke fiets en wandel omgeving vlakbij centrum van schoorl. Alkmaar, bergen etc goed op de fiets te doen!! nu alleen hopen dat die pyromanen de natuur in de omgeving niet verder verknallen! wij gaan zeker nog een keer hier naar toe

"Topper"
Mevr. J.Mostert
31-12-2009 Prachtig vakantiehuisje.
Zeer smaakvol ingericht.
Wat een comfort en luxe voor zo'n prijs.
We zijn er met vrienden al meerdere keren terug geweest, voor het laatst september 2009
Echt klasse.

met jonge kinderen
"Prachtige vakantiewoning aan de kust !"
Wouter Jelle
30-12-2009 Afgelopen najaar zijn wij met gezin in vakantiewoning Schoorlsduin geweest.
Het was heerlijk. Prachtig, complete woning
aan de rand van de schoorlse duinen

met vrienden, Juni 2009
"Super mooie huizen op rustig park"
Ingrid en Ronald
Onderkomens
20-5-2010 Echt een oase van rust dit park.
Mooie huizen van alle luxe voorzien.
Enige nadeel is dat er op het park zelf verder niks te doen is.
Maar de rust maakt dat ruimschoots weer goed.
Aanrader!!

met jonge kinderen, Mei 2009
"Erg mooie omgeving, huizen zijn echt perfect"
schreppers
Onderkomens
11-6-2009 Het is een klein park, op het park zelf is voor kinderen niet veel (enkel een wipkip en een grasveld + zandbak), maar dat wordt meer dan gecompenseerd door de zeer mooie huisjes, wij hadden een huisje via een site (huisje 40). Zeer netjes alles aanwezig zelfs traphekje en kinderstoel (stokke)

met partner, Jan. 2009
"Fantastisch"
Joke en Kees
16-1-2011 Fijn huisje in een mooie, rustige omgeving. Lekker op wandelafstand van Schoorl.
Wij hebben er een heerlijk lang weekend uitgerust.
Echt een aanrader