Vakantiehuis Casa Royal in Schoorl / Groet Nederland beoordelingen 8.7 | Zoover

Vakantiehuis Casa Royal Schoorl / Groet

Beoordelingen Vakantiehuis Casa Royal

Schoorl / Groet
Vakantiehuis Casa Royal scoort een 8,7 uit 10, op basis van 3 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Vakantiehuis Casa Royal? Bekijk hier dan de beoordelingen van Vakantiehuis Casa Royal in Schoorl / Groet, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 12 vakantiefoto's van Vakantiehuis Casa Royal vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Nederland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Noord-Holland. Vergelijk Vakantiehuis Casa Royal met andere accommodaties in Schoorl / Groet.

3 beoordelingen over Casa Royal

met partner, Mrt. 2011
"Fantastisch huis"
Frank
17-3-2011 Lekker een weekje uit wezen waaien aan de noord-hollandse kust. het huis overtrof alle verwachtingen, zowel de beneden verdieping als de slaapkamer boven zeer compleet ingericht. in de directe omgeving van het huis diverse restaurants (probeer zeker restaurant Lekker Puh eens uit). Ook naar het strand is maar een klein stukje lopen of met de auto. Deze accommodatie is zeker aan te raden voor mensen die er lekker even tussen uit willen. Het enige minpunt aan het huis is dat er geen (draadloos) internet aansluiting is, heb ik toch wel een beetje gemist. Verder een fantastische week gehad.

met partner, Jan. 2011
"Dichtbij kust relaxen in luxe huis! Aanrader!"
Familie Werre
19-1-2011 Wij hebben genoten van huis en ligging. Het huis zeer comfortabel en van alle gemakken voorzien. Het is groter dan je verwacht en zowel beneden als boven een openhaard in een guur januari weekend was heerlijk, ook het grote (bubbel)bad was een grote +! Ontvangst eigenaar was hartelijk en de verzorging van de boeking bij het bureau 'Aan Zee' was vlot en professioneel. Er waren meer horeca gelegenheden dan verwacht, etentje bij buren De Bokkensprong was heerlijk. Op een regenachtige dag was het leuk om even te winkelen in Alkmaar.
Wij komen graag terug, met z'n tweeen of met de kinderen erbij.
2 puntjes om te noemen: er is geen afzuiger in de keuken en omdat je een vakantie huis toch altijd wel netjes achterlaat vonden wij 75 Eur schoonmaakkosten hoog.

met partner, Nov. 2010
"Comfortabel huis op een geweldige locatie"
G. van Leeuwen
8-12-2010 In een gure, koude novemberweek waren wij een week te gast in dit huis. De benedenverdieping is inmiddels wat anders ingericht als op de foto, maar het huis is nog altijd erg comfortabel. De ligging is perfect. Bushalte voor de deur, het duingebied letterlijk om de hoek. Toen wij er (buiten het seizoen) waren was het heel rustig, ik kan me voorstellen dat het in de zomer veel drukker is in de twee naastgelegen restaurants en er wat meer rumoer is 's avonds. Luxe bovenetage met goede bedden en een fantastisch bad. Aanrader!