Hotel Hampshire Waterland**** in Purmerend Nederland beoordelingen 7.5 | Zoover

Hampshire Hotel - Waterland

Beoordelingen Hotel Hampshire Waterland****

Westerweg 60, 1445 AD, Purmerend
Hotel Hampshire Waterland scoort een 7,5 uit 10, op basis van 37 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Hampshire Waterland****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Hampshire Waterland**** in Purmerend, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 28 vakantiefoto's van Hotel Hampshire Waterland**** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Nederland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Noord-Holland. Vergelijk Hotel Hampshire Waterland**** met andere accommodaties in Purmerend.

36 beoordelingen over Hampshire Waterland****

met vrienden, 2012
"Prima hotel"
Irma Koop
7-5-2012 Prima hotel voor golf liefhebbers.
Wij hadden dit hotel in januari geboekt voor 4 personen, zagen in mei twee dagen voor aankomst dat het 80 euro goedkoper was.
Na een telefoontje werd de prijs direct aangepast.
Vriendelijk personeel, kamers inderdaad iets verouderd maar ruim en netjes.

met partner, Apr. 2012
"Prima hotel voor golfliefhebbers"
Bianca
20-4-2012 Wij hadden een (gerenoveerde) superior room geboekt (nr 119) en deze was lekker ruim en schoon. De bedden zijn heerlijk! Ook de badkamer was schoon en netjes en had een heerlijke inloopdouche. Het enige wat we mistte was de mogelijkheid om koffie/thee te zetten op de kamer. Het personeel is vriendelijk, maar wel wat onhandig. Het inchecken duurde wat lang omdat men onze reservering niet kon vinden. Ook was men vergeten onze ontbijtkaart van de kamerdeur te halen en wij moesten deze dus zelf gaan inleveren. Ter compensatie kregen we wel een extra uitgebreid ontbijt op de kamer. Het terras bij de golfbaan is erg gezellig, en we hebben heerlijk gegeten in het restaurant. De golfbaan zelf is fantastisch! Kortom: we hebben een heerlijk weekend gehad!

met partner, 2012
"Mindere uit de Hampshire keten"
Marina
16-4-2012 Mindere uit de Hampshire keten.
De kamers zijn zeer verouderd en niet echt fris.
Het personeel straalt niet echt plezier uit, Hotel en restaurant personeel niet.
Het eten is niet echt gevarieerd en niet in verhouding met de prijs.

met partner, Mrt. 2012
"Grote kamers, wel wat gedateerd (jaren 90)"
Dyke
3-4-2012 De ruime kamers kunnen wel een modernere uitstraling gebruiken. Of kwam het door onze aanbieding van 59 euro (incl. ontbijt) per nacht?
Prima hotel met leuk uitzicht op de golfbaan.

met partner, Mrt. 2012
"Centraal gelegen hotel"
Nanno S. van der Wi...
5-3-2012 Grote kamer met zit en eethoek en koffie en theezetvoorziening. Mooi gelegen op een golfterrein.

met partner, Feb. 2012
"Het had zo fijn kunnen zijn..."
Pien
29-2-2012 prima ligging op de golfbaan
golfbaan zelf niet in topconditie, maar wel leuk om te spelen, vooral iets voor longhitters
ontbijt eenvoudig, maar ok, uitzicht vanuit restaurant op de afslag is vermakelijk
kamers groezelig, bed ok, heel oud klein tvtje, weinig waterkracht in de douche
personeel receptie vriendelijk
magnolia's (restaurant) is een aanfluiting. veel personeel, maar onbekwaam en slecHT aanGesTuurd. alles duurde vreselijk lang, wij en andere koppels werden zelfs herhaaldelijk vergeten, eten heel slecht, aangegeven, maar werdt niets mee gedaan. nog nooit zulke slechte droge kip op en de aangekondigde warme appeltaart was een lauw magnetron ding. ons zie je hier nooit meer terug.

met partner, Feb. 2012
"Zo vanuit je kamer de golfcourse op"
Wiljan
26-2-2012 Voor golfliefhebbers is de ligging ideaal. De kamers zijn ietwat gedateerd en misschien wat smoezelig (niet onder je bed kijken). Verder is de prijs/kwaliteit verhouding prima en het ontbijt is echt goed. Vers afgebakken grootbrood en heerlijke warme croissantjes. Ohja, heb je een kamernr. wat hoger eindigt dan 40 dan moet je een hele lange wandeling maken door de gang.

"Sobertjes"
Harry
8-2-2012 Niet echt de sterren waard. Sobere kamers en niet echt schoon.
Ontbijt viel zwaar tegen, weinig keuze en broodjes waren taai.
Ook vreemd dat je snachts moet aanbellen en de mijnheer van de receptie in een stoel een dutje zit te doen en wakker schrikt.
Ik denk dat in de zomer de ligging van dit hotel erg mooi is. Nu met de sneeuw zag het er ook al mooi uit. Wel een beetje op een donkere weg dus rustig rijden anders rij je er voorbij.
Toen wij aan kwamen rijden in de nacht reed er ook net een wagen van de beveiliging, dat vonden wij een prettig gevoel, zo zie je dat er beveiling aanwezig is.

zakelijk, Jan. 2012
"Mooi kamers, maar weinig sfeer"
Steve
7-2-2012 Het hotel ligt buiten Purmerend een beetje in the middle of nowhere. Het hotel staat in het teken van golf. De kamers zijn netjes en ruim, dit geldt ook voor de badkamers. Het eten in het restaurant is goed.

Al met al een goed hotel, het is echter geen romantisch onderkomen. Eerder wat zakelijk, en daar wordt het ook veel voor gebruikt. Ga je voor romantiek en karakteristiek dan vindt je dat niet hier, ga je voor net en zakelijk dan zit je hier wel goed.

alleenreizend, Sept. 2011
"Prima prijskwaliteitverhouding"
Remy
1-1-2012 Het hotel ligt buiten Purmerend aan de rand van een golfbaan. Enig minpunt hierin dat het vrij moeilijk te vinden is vanuit de snelweg. De prijs voor de kamer was uiterst in orde. Inchecken was correct en het personeel is vriendelijk, De kamer is ruim en rookvrij, wel kon het onderhoud in de badkamer wat beter. Al met al zeker een een aanrader gezien de prijs die ik ervoor betaalde.