5-8-2011
Wij stonden midden tussen de seizoensplaatsen, waardoor contact maken moeilijk was. Iedereen kende iedereen en wij waren er maar voor 2 weken dus kwam je er niet tussen. Ook op de velden niets te doen voor kleine kinderen (1 + 3 jaar oud), je moest telkens met ze naar de speeltuinen toe, want auto's zijn toegestaan op het park, dus alleen gaan was niet mogelijk. Verder goede faciliteiten, sanitair, supermarkt (heerlijke bakker), restaurant etc. etc. Het park ligt helaas middenin de polder, waardoor je even moet fietsen voordat je in de mooie duinen van Schoorl bent. I.v.m. de slechte ervaringen met de vele seizoenplaatsen, velden vol, en geen speelgelegenheden op de velden voor onze kinderen, gaan wij nooit meer terug!!
23-8-2011
De Watersnip is een leuke camping met een leuke speeltuin voor de kinderen. Het sanitair was over het algemeen prima.
22-8-2011
De kinderen vinden dit de allerleukste camping! De speeltuin, de skelters (welke te huren zijn) en ook de grote glijbaan vinden ze helemaal geweldig!!! Het dorpje is schattig, vlak bij het strand. Omliggende dorpjes zijn ook erg leuk en iedere dag is er wel ergens wat te doen.
Wij vinden het er geweldig en gaan nog veel vaker komen!
17-7-2011
het is een geweldige eerste kampeer ervaring en smaak zeker naar meer, zeg maar zo'n 3 weken meer volgend jaar