Hotel Loentje*** in Overveen Nederland beoordelingen 7.2 | Zoover

Beoordelingen Hotel Loentje***

6,5

Er is nog geen foto beschikbaar Voeg foto's toe

Beoordelingen Hotel Loentje***

Bloemendaalseweg 260, 2051 GN, Overveen
Hotel Loentje scoort een 7,2 uit 10, op basis van 5 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Loentje***? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Loentje*** in Overveen, geschreven door andere reizigers. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Nederland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Noord-Holland. Vergelijk Hotel Loentje*** met andere accommodaties in Overveen.

5 beoordelingen over Loentje***

6,5
"Heerlijk genieten!"
M.E.M.
21-7-2010 Mooie hotelkamers,ik voelde mij hier helemaal thuis! Het eten is echt heel goed. Ook de prijs kwaliteit verhouding! En ook de bediening is ook super!

met een groep, Juni 2010
"Mwoa"
lvis
11-6-2010 Hotel Roosendaal en familie wij: dat begon met een verkeerd aangeslagen fust waar we lachend op reageerden. Maar het kwam niet meer goed. Het personeel was volop aanwezig maar was ongetraind. Men was met bijna elke bestelling te laat. De witte wijn bij het voorgerechtbleef uit en terwijl de (heerlijke) coquilles afkoelden, probeerden we het vergeefs. Toen we de ober vroegen: ben je ook met onze witte wijn bezig? snauwde hij. Die toon bleef. De sfeer onder obers onderling was om te snijden.
Ook het ontbijt werd 2 maal met een zuur gezicht ('thee? En ook nog koffie?') op tafel gegooid. Ook daar maar de helft gekregen. Shampoo ontbrak. Toen we naar personeel zochten om dat aan te vullen, werd er argwanend gevraagd wat we op de binnenplaats zochten. De ober was zeer uit zijn humeur door de extra taak en dat zouden we weten ook.
De al even boze huispauw is leuk maar schijt het balkon onder. Niemand maakt dat schoon.
Slecht hotel.Erg lawaaiig door uitgaansverkeer. Kamers zijn klein.

de Milde
17-5-2008 Voor ons een goed restaurant op loopafstand van ons huis. Eten is prima en prijs/kwaliteit verhouding is goed.
Vergelijkend met willekeurige restaurants in de omgeving is dit beslist een goede keus. Hier werkt nog een echte chefkok en dat is merkbaar.

Anneke Bakker
1-8-2007 Eten goed, hoewel kaart zeer beperkt. Verder nogal pretentieus. Mensen die veel cognac en wijn bestellen worden door baas zelf met alle egards behandeld, terwijl anderen die gewoon een hapje eten met een colaatje worden genegeerd.

Diensters hebben niet geleerd te kijken of iemand iets nodig heeft / wil bestellen / afrekenen.

Geen aanbeveling.

met partner, Sept. 2005
fam. Veere
26-10-2007 Eenvoudig maar redelijk goed hotel. Bedden niet echt super. Je kunt niet lekker tegen elkaar aanliggen. Alles verschuift steeds.