Chalet Bijenstal in Opperdoes Nederland beoordelingen 7.7 | Zoover

Beoordelingen Chalet Bijenstal

Er is nog geen foto beschikbaar Voeg foto's toe

Beoordelingen Chalet Bijenstal

Oosteinde 41, 1674 NC , Opperdoes
Chalet Bijenstal scoort een 7,7 uit 10, op basis van 2 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Chalet Bijenstal? Bekijk hier dan de beoordelingen van Chalet Bijenstal in Opperdoes, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 8 vakantiefoto's van Chalet Bijenstal vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Nederland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Noord-Holland. Vergelijk Chalet Bijenstal met andere accommodaties in Opperdoes.

2 beoordelingen over Bijenstal

met oudere kinderen
"Geweldige ervaring!"
Emma Visser
21-7-2010 We werden erg gastvrij ontvangen terwijl we iets te vroeg waren. Onze kinderen mochten de trampoline gebruiken van de eigenaar (omdat ze er mee om konden gaan)
we hebben een fluisterbootje gehuurd...echt super om door 'klein giethoorn' te varen.
Wij hebben gelogeerd in een super trekkershut. Het sanitair was gedeeld met 3 trekkershutten, maar met een beetje overleg..prima en schoon!

"Best aardig"
Bert
7-8-2009 Op 1 augustus 2009 zijn wij naar deze grote tekkershut geweest. We werden goed ontvangen. In de hut is een wc aanwezig en je krijgt een sleutel van een gebouw ernaast waar een douche is. Er staan drie hutten naast elkaar. Er is geen camping. Het ligt aan de spoorlijn Hoorn - Medemblik.