Hotel Golden Tulip Loosdrecht**** in Loosdrecht Nederland beoordelingen 7.1 | Zoover

Beoordelingen Hotel Golden Tulip Loosdrecht****

het Golden Tulip Loosdrecht hotel

Beoordelingen Hotel Golden Tulip Loosdrecht****

Oud Loosdrechtsedijk 253, 1231 LZ, Loosdrecht
Hotel Golden Tulip Loosdrecht scoort een 7,1 uit 10, op basis van 111 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Golden Tulip Loosdrecht****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Golden Tulip Loosdrecht**** in Loosdrecht, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 35 vakantiefoto's van Hotel Golden Tulip Loosdrecht**** vinden. Je kunt 1 video van Hotel Golden Tulip Loosdrecht**** bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Nederland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Noord-Holland. Vergelijk Hotel Golden Tulip Loosdrecht**** met andere accommodaties in Loosdrecht.

113 beoordelingen over Golden Tulip Loosdrecht****

zakelijk, jun 2012
"Wat een geweldige ervaring, Dit is een Toppertje!"
christina kaiser
1-6-2012 Ruimtelijk, mooie ligging, super gastvrij en attent vriendelijk personeel.
Mooie ligging aan het water, je kan er zelfs sloep varen.
Typisch Nederlands, midden in de randstad en toch buitenaf
Het personeel is vriendelijk , attend en erg gastvrij.
Wij hebben heerlijk gegeten en vergaderd met alles erop en eraan, ik ben hier zo positief over. Kwaliteit die gewoon lekker betaalbaar is. Het restaurant is intiem maar toch open, licht en erg smaakvol ingericht, het is net of je bijna op het water zit, het geeft rust dat zelfs onze vergadering een stuk makkelijker heeft gemaakt,

met partner, mei 2012
"Top hotel!"
GRippen
1-6-2012 Gezellige sfeer in het hotel, aardig en vriendelijk personeel, prachtig uitzicht over de plassen op het terras maar ook in de kamer. Kamer zelf was erg netjes, schoon en vrij ruim. S'avonds een heerlijk drie gangen chef's menu en ochtends een goed gevuld ontbijt buffet in het restaurant gebruikt.
Ik raad dit hotel zeker aan en kom ook zeker terug!

met partner, mei 2012
"Prachtig hotel aan de Loosdrechtse Plassen"
Suzan
1-6-2012 Afgelopen Pinksterweekend verbleven wij in Golden Tulip Loosdrecht, een gezellig en prachtig hotel aan de Loosdrechtse Plassen. Wij verbleven in een prachtige kamer aan de waterzijde met een heerlijk uitzicht over de plassen met ook nog een balkon om er s'avonds nog even van te genieten.
Bij de incheck werden wij al zeer vriendelijk te woord gestaan. Na later plaats genomen te hebben op het zonnige terras, werden wij snel geholpen en zijn wij de hele avond verwend. Het ontbijt beide ochtenden was erg uitgebreid en werd goed bijgevuld. Hier was ik iets wat bang aangezien wij laat gingen ontbijten (+/-09.30 uur) maar ook dan was het buffet nog rijkelijk gevuld.
Na ontbijt zijn wij wezen fietsen (fietsen gehuurd bij het hotel) en hebben wij een lunchpakket mee kunnen krijgen en s'avonds heerlijk geBBQt op het terras in het zonnetje. Kortom, wij hebben een super Pinksterweekend gehad en wij komen hier zeker nog een keer terug!

"NOOIT MEER"
C.J. Ekelschot
31-5-2012 Bij halpensionarrangement geen keuze bij het diner. Wil je iets anders dan moet je € 12,50 p/p bijbetalen. Het diner zou de hele week hetzelfde zijn. Dus geen variatie. Als je een cocktail bestelt, krijg je een glas vol met gemalen ijs (tot aan de rand gevuld hiermee) en daarin een klein beetje alcohol. Een slush-puppy heeft meer kleur en smaak. Hiervoor betaal je € 8,50, wat dus neerkomt op een glas water van € 8,50. Uit onvrede zijn wij dan ook een dag eerder huiswaarts gekeerd. Voor ons in ieder geval NOOIT MEER.
General Manager Martijn Beekhuis, General Manager, 1-6-2012
Eigenaar zegt:  Geachte familie Enkelschot, Jammer om te horen dat u het niet naar uw zin heeft gehad. Wij serveren dagelijks een halfpenson menu met een keuze uit vis of vlees voor het hoofdmenu. Verder kunt u voor een toeslag van 7.50 per persoon a la carte eten uit 2 menu's en voor 12.50 toeslag eten van het Chef's menu. Verder komen de cocktails uit een speciale machine zodat elke cocktail juist geserveerd wordt zoals internationaal bekend is. Wij vinden het erg jammer dat wij niet aan uw verwachting konden voldoen.

met vrienden, Mei 2012
"Viel tegen"
g.wirken
29-5-2012 Bij onze kamer stond de passpiegel gewoon op de grond, van de muur gevallen, nou erg slordig vind ik.
Bij ons arrangement zat een viergangenmenu, nou raar dat je voor de salade en de frietjes apart moet bijbetalen.
Het ontbijt was ook maar karig, er waren veel dingen snel op, en er waren veel tafels gereserveerd, 's morgens al.
General Manager Martijn Beekhuis, General Manager, 1-6-2012
Eigenaar zegt:  Geachte familie Wirken, Hartelijk dank voor uw reactie. Alle extra's zoals friet, rijs of overige extra's worden op de kaart als supplementen aangegeven. Tijdens het pinksterweekend hadden wij enkele groepen in huis die bij elkaar wilden zitten, vandaar dat er enkele tafels waren gereserveerd. Verder serveren wij een internationaal ontbijt buffet met met 4 warme items en diverse kaas en vlees soorten.

"Prima locatie"
J.P. Balkema
26-5-2012 Een goed hotel, maar vervelend is dat je als gast parkeergeld moet betalen van 7,50 euro per dag. Ik verwacht dan ook dat het totaal van 15,00 euro aan mij wordt terugbetaald, temeer daar aan de bar voor bijna 100,00 euro is verteerd.
General Manager Martijn Beekhuis, General Manager, 26-5-2012
Eigenaar zegt:  Geachte heer Balkema, Hartelijk dank voor uw mail. Ik zal het doorgeven aan onze medewerkers dat u bij heeft genoten van uw verblijf. De tarieven die wij hanteren bedragen 7.50 per dag deel, dus voor ochtend, middag en avond. U zou dus 22,50 per 24 uur moeten betalen. Aangezien u bijna 2,5 dag bij ons uw auto heeft geparkeerd hanteren wij voor hotel gasten die slapen een tarief met korting namelijk 7,50 per dag. U heeft 15,- euro betaald voor 2,5 parkeren. Wij denken dat u met een korting van ruim 300 % een goed aanbod heeft gehad. Verder vinden wij het jammer dat u gaat dreigen op Zoover over het claimen van parkeergeld. Hiervoor zijn deze review sites niet bedoelt.

"Dit nooit meer"
Herkert
20-5-2012 Algemene indruk vond gepropt tussen huizen in . Ik vond het personeel niet zo. We werden wel goed geholpen aan de bar en restaurant. Het restaurant vindt ik goed verzorgd. Alleen we wilden ontbijten op de eerste nacht die we hebben geslapen moesten we wachten alle tafels waren vol. Maar er stonden wel 2 grote tafels gereserveerd op. Kan dat ook al smorgens. De kamers waren groot genoeg alleen en kleine televisie waar je een verrekijker nodig had . De badkamer is smerig veel kalk in het bad en de muren. En de tegels waren niet goed schoon. En er zat geen borstel voor het toilet bij. Ze hadden on ze kamer schoongemaakt, nou ja schoongemaakt. Ik ging naar de badkamer en zag dat ze de stop van het bad vergeten op te doen. Ik ging dat doen en zag een zwarte drab met haar en smerigheid ik begon te kolk halzen. Dat is niet van 1 keer douchen. En is dat dan een 4 sterren hotel. We hebben vaak hotels bezocht maar dat is het smerigste hoteldouche die ik heb gezien.
General Manager Martijn Beekhuis, General Manager, 22-5-2012
Eigenaar zegt:  Hartelijk dank voor uw reactie. Wij hebben uw punten intern besproken. De badkamers worden na uw opmerking totaal nagelopen en chemisch gereinigd waar nodig. Verder hebben onze Excutive, Deluxe en Superior kamers moderne flatscreens. Wij hopen dat u toch verder een prettig verblijft heeft gehad en wij zien u in de toekomst ook weer graag terug in ons hotel.

alleenreizend, Mei 2012
"Weet niet"
ine lejeune
18-5-2012 Heb als alleenstaande via een bon geboekt met een upgrade van 15 euro per dag voor een kamer met uitzicht op de loosdrechtse plassen.
Alleen jammer dat mijn kamer op de eerste verdieping net boven het restaurant lag hierdoor keek ik als ik op het balkon zat tegen een stenen balkonmuur op.
Verder mogen ze ook de menukaart aanpassen. De constructie drie-gangen menu voor 39,95 met een aanpassing als je alleen een hoofdgerecht wilde was ingewikkeld en werd, toen ik er was, tegen iedereen mondeling vertelt.
Ik heb alleen een hoofdgerecht genomen.Brood vooraf werd berekend als drie euro een salade want je wilt toch ook wat groente werd ook als drie euro berekend. De tweede dag ben ik zo wijs geweest en bij Brasserie De Daemes aan de overkant gaan eten. Dit was een stuk aangenamer en duidelijker.

De nieuwe badkamer op mijn kamer was niet schoon, de tegeltjes mogen eens een goeie schoonmaakbeurt krijgen, vooral als de zon in de kamer scheen zag je vuil zitten.
General Manager Martijn Beekhuis, General Manager, 22-5-2012
Eigenaar zegt:  Hartelijk dank voor uw reactie. Wij hebben uw punten intern besproken. De indeling en de inhoud van de menu kaart wordt op dit moment gewijzigd naar de zomer kaart. Verder worden de badkamers totaal nagelopen en chemisch gereinigd waar nodig. Wij hopen dat u toch verder een prettig verblijft heeft gehad en wij zien u in de toekomst ook weer graag terug in ons hotel.

"Viel tegen!"
kitty
12-5-2012 2 nachten geweest, kamer m/uitzicht op parkeerplaats, ontbijt 1e morgen goed, 2e morgen om 8,30 uur aan ontbijt, waren alle croissant's al op, tafels worden na ontbijt schoongeveegd, daardoor stoelen vol kruimels, geen placemats of ontbijtlaken, heb servet als placemat gebruikt, bij aankomst was kamer schoon, balkon vuil, balkonrailing vol groene aanslag hier was de hele winter geen doek overheen geweest, geen hoeslaken op bed, laken verschuift zodat je op kale matras ligt, waar dan iedereen zo opligt met of zonder pyama! 2e dag geen schoonmaak, alleen schone handdoeken en bedopmaak, personeel in restaurant is vriendelijk, vooral de dames die s'avonds werken. Parkeerruimte erg krap, en dat voor 6,00 p.d. Voor ons geen 4* en niet voor herhaling vatbaar!
General Manager Martijn Beekhuis, General Manager, 18-5-2012
Eigenaar zegt:  Hartelijk dank voor uw opmerkingen. Wij gaan er mee aan de slag. Met vriendelijke groet, Martijn Beekhuis

met partner, Apr. 2012
"Niet zo snel meer naar toe"
jos
5-5-2012 via hotelveiling bon gekregen. maximaal 5 dagen van te voren te boeken. heeft 3 week geduurd, voordat ik kon boeken en dan na een berichtje van mij naar hotelveiling. bij aankomst was onze boeking onbekend, dus lang wachten alvorens in te checken. We wilden alleen een hoofdmaaltijd. Die bestond uit vis of vlees, gegarneerd met niet-gare (beetgare??) boontjes en iets van rijst of aardappelring. Patat bijbesteld:€5,-. volgende dag:kaart geblokkeerd, dus terug naar receptie. Gaan hier niet zo snel weer heen.
General Manager Martijn Beekhuis, General Manager, 18-5-2012
Eigenaar zegt:  Hartelijk dank voor uw reactie. Hotel kameveiling staat 7 dagen voor aankomst open om te boeken. Helaas hadden wij bijna geen beschikbaarheid in april. Graag zien wij u in de toekomst nog eens graag terug.