Beoordelingen Hotel Park Plaza Amsterdam Airport****

19 juni 2013

Park Plaza Amsterdam Airport****
Beoordelingen Hotel Park Plaza Amsterdam Airport****
Melbournestraat 1, 1175 RM , Lijnden
Overweeg je om een verblijf te boeken in Hotel Park Plaza Amsterdam Airport**** in Lijnden, maar ben je benieuwd hoe het er van binnen uitziet, wat je er kunt doen en wat andere reizigers ervan vonden, dan zit je hier goed. Onder de diverse tabbladen op deze pagina vind je een grote hoeveelheid informatie over Hotel Park Plaza Amsterdam Airport**** zoals informatie over de voorzieningen, de ligging, en natuurlijk hoe de andere bezoekers de accommodatie hebben gewaardeerd.
Hotel Park Plaza Amsterdam Airport scoort een 7,8 uit 10, op basis van 18 beoordelingen
Overweeg je om een verblijf te boeken in Hotel Park Plaza Amsterdam Airport**** in Lijnden, maar ben je benieuwd hoe het er van binnen uitziet, wat je er kunt doen en wat andere reizigers ervan vonden, dan zit je hier goed. Onder de diverse tabbladen op deze pagina vind je een grote hoeveelheid informatie over Hotel Park Plaza Amsterdam Airport****, zoals informatie over de voorzieningen, de ligging, en natuurlijk hoe de andere bezoekers de accommodatie hebben gewaardeerd. Juist in deze fase van het plannen van een vakantie is het belangrijk om de beoordelingen van andere reizigers goed te lezen, want het zou zonde zijn als een bepaalde accommodatie toch niet helemaal aan je verwachtingen voldoet. Wat je zeker niet moet overslaan zijn de foto’s en video’s van andere reizigers, die geven vaak een waarheidsgetrouw beeld van de bestemming en accommodatie en kunnen je wellicht wat ideeën geven over bezienswaardigheden, stedentrips en andere attracties. Wanneer je ervan overtuigd bent dat Hotel Park Plaza Amsterdam Airport**** de geschikte accommodatie is voor jouw vakantie, check dan snel de beschikbaarheid bij een van onze vakantiepartners en zet de laatste stap op weg naar jouw droomvakantie. Daarnaast kun je op Zoover 69 vakantiefoto's van Hotel Park Plaza Amsterdam Airport**** vinden. Je kunt 2 video's van Hotel Park Plaza Amsterdam Airport**** bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Nederland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Noord-Holland. Vergelijk Hotel Park Plaza Amsterdam Airport**** met andere accommodaties in Lijnden.

17 beoordelingen over Park Plaza Amsterdam Airport****

2013
"Geen tweede keer"
Bonnie-v
23-4-2013 Wij zijn hier geweest met zn tweeën. Shuttle vanaf schiphol is netjes geregeld, al is het een krap busje. Hotel zelf is niets om heen te doen, maar daarom is de shuttle erg handig. We hadden een luxe kamer, was erg ruim, helaas geen bad op de badkamer. Wel een grote tafel met stoelen, bankje, twee persoonsbed. Minpunt is absoluut dat er geen raam open kan. Kamer was stoffig. Eten is geen aanrader, dat viel zo ontzettend tegen. Ontbijt was wel goed, keuze genoeg. ( al leek de kaas me niet al te vers met harde stukken)

met partner, Dec. 2012
"Super hotel! Voor herhaling vatbaar"
Paul
28-12-2012 2 nachten gelogeerd op de executive room. Prachtige ruime kamer met apart toilet, douche en bad. Gratis toegang tot de executive lounge waar je tot rust komt met een kopje koffie of glas fris.
De wellness in het hotel is top. Het zag er supernetjes uit en we kwamen echt even tot rust. Het is tevens een voordeel dat er allemaal handdoeken/zeep/shampoo extra liggen bij de wellnes.
We hebben alleen het ontbijt genuttigd, dit was meer dan goed. Het ontbijt voorziet in alle smaken en wensen.
Enig minpuntje m.b.t. de kamer was het bed en de kussens. Het bed vonden we iets aan de smalle kant en de kussens waren te dik/groot. Als we weer heengaan (wat we zeker doen), dan nemen we onze eigen kussen mee!
Verder is de liggen t.o.v. het centrum matig. Je moet eerst ongeveer 20 min. lopen naar de tram en daarna duurt de tramrit ook nog 25 min.

Aanrader!!!

met partner, Aug. 2012
"Mooi hotel, wel behoorlijke rit naar het centrum"
voetenbankje
21-8-2012 Goed hotel met mooie kamers.
Tramlijn 1 is de beste optie voor de rit naar het centrum. De halte ligt op ongeveer 15 minuten lopen en dan is het nog een klein half uur naar het Leidseplein. Dat is allemaal te doen als je weet dat je auto dan bewaakt en gratis geparkeerd staat......
Front Office Manager Niels Agterberg, 6-11-2012
Eigenaar zegt:  Geachte Voetenbankje, graag wil ik u bedanken voor uw bijdrage op Zoover. Dit is voor ons erg belangrijk om een goed beeld te krijgen hoe onze gasten er daadwerkelijk over denken. De afstand naar het centraal Station van Amsterdam is inderdaad 30 minuten met de tram. Echter binnen 15 minuten bent u al om het Museumplein van Amsterdam. Daarbij is het ook mogelijk om met onze gratis shuttle naar de luchthaven af te reizen om vervolgens met de trein naar het centrum te gaan. Nogmaal bedankt voor uw comments en we hopen u een volgende keer weer te mogen verwelkomen in ons hotel.

met partner, Juli 2012
"Prima voor Schiphol, minder voor centrum"
Edwin
3-8-2012 Een schitterend hotel voor de zakelijke reiziger. Met de gratis shuttle zit je zo op Schiphol. Er is ook een shuttle naar het centrum, maar die gaat maar tot 10 uur s'avonds. Kamer is keurig netjes .
Front Office Manager Niels Agterberg, 6-11-2012
Eigenaar zegt:  Geachte Dwn, Bedankt voor uw bijdrage op Zoover. We vinden het fijn om te lezen dat uw ons hotel schitterend vind. Daarbij wil ik nog wel even aangeven dat onze shuttle tot middernacht rijdt. Deze start om 05.15 uur in de ochtend. Nogmaals, dank u wel en we hopen u graag nog een keer te mogen verwelkomen in ons hotel

alleenreizend, Juli 2012
"Goed hotel voor één nacht"
Richard
31-7-2012 Prima hotel met goede service. Ligging is redelijk ver nog van Schiphol (15 min), maar prima te doen met gratis shuttle service. Eten bestellen kun je beste doen in restaurant, want vond 3-gangen diner die ik had besteld tegen vallen t.o.v. wat ik ervoor had betaald.

met oudere kinderen, Juli 2012
"Fijn hotel voor reizigers Schiphol & omgeving"
Elly
26-7-2012 Een prettig hotel voor aanvang van onze vlucht naar Canada.
We hebben dit hotel een dag eerder geboekt,om even tot tust te komen voor ons vertrek.

Prima kamer,met hele fijne bedden.
Personeel was zeer vriendelijk en behulpzaam.

Ontbijt:
Uitgebreid en goed verzorgd.

Hotel bied iedere 30 min. een gratis shuttle naar Schiphol
(navragen wat laatste mogelijkheid is. )
Tevens shuttleverbinding tegen betaling naar het centrum. (à 7,50 )

Gratis internet in gehele hotel.
Zeer aan te bevelen hotel,waar we graag nog eens terugkomen.

met partner, Mei 2012
"Shuttleservice slecht geregeld"
Reislustig
1-9-2012 In het hotel werd eind mei volop verbouwd. Het hotel doet groot en kil aan. De kamer was prima maar de shuttleservice naar Schiphol was beneden alle peil. Te kleine busjes waardoor de chauffeur door de reacties van de reizigers nogal grimmig reageerde met de vraag: wie het langste staat te wachten nu instappen. ! Als je pech hebt moet je weer 20 minuten tot een half uur wachten op het volgende pendelbusje. Als dit beter geregeld zou worden is het geen verkeerd hotel qua prijs/kwaliteit verhouding.
Front Office Manager Niels Agterberg, 6-11-2012
Eigenaar zegt:  Geachte An en Roy, Graag wil u bedanken voor uw comments op Zoover. Dit is voor ons heel erg belangrijk omdat dit een goed beeld geeft hoe u erover denkt. Wat betreft de verbouwing kan ik u meedelen dat dit volledig is afgerond. Door deze verbouwing zijn we nu nog meer in staat om tegemoet te komen in de wensen van onze gasten. Daarbij hebben we ook een luxe Wellness gekregen welke voor onze gasten gratis toegankelijk is. Tevens hebben we ook geluisterd naar de opmerkingen betreffende onze gratis shuttle. We rijden nu met een veel grotere bus waardoor we meer mensen kunnen vervoeren. Mocht u weer in de gelegenheid zijn dan hopen we dat u ons hotel komt bezoeken om u het eindresultaat te kunnen laten zien. Met vriendelijke groet, Niels Agterberg

met partner, Jan. 2012
"Leuk hotel dichtbij schiphol en stad!"
Johan Dijkstra
12-2-2012 Twee weken geleden in dit hotel overnacht. 10 minuten van Schiphol met de shuttle bus: prima geregeld. Auto op het parkeerterrein van het hotel laten staan, zat in het arrangement. Dames aan de balie supervriendelijk, maar ook in de bar goed geholpen. Beetje groot en wat kil allemaal, maar ze gaan verbouwen. Kamers en bedden zijn prima. Ontbijtbuffet ook helemaal prima, maar wel veel groepen, dus beetje rumoerig. Volgende keer zeker weer, want de prijs van kamer, ontbijt en parkeren en de gratis shuttle zijn zeer aantrekkelijk! Maar ook Haarlem ligt dichtbij dus misschien ook een goede uitvalsbasis voor een leuk weekendje shoppen.
Front Office Manager Niels Agterberg, 20-2-2012
Eigenaar zegt:  Geachte heer Dijkstra, graag wil ik u bedanken voor uw comment op Zoover. Het is goed om te lezen dat uw verblijf naar wens is geweest. We gaan inderdaad binnenkort verbouwen. De bar, het restaurant en de overige openbare ruimte's zullen een nieuwe uitstraling krijgen waardoor we een warmere sfeer kunnen creeren in het hotel. Daarbij gaan we ook een complete wellness area krijgen. Meneer Dijkstra, wij danken u nogmaals voor uw opmerkingen en hopen u graag terug te zien in ons hotel of één van onze andere Park Plaza hotels.

met partner, Dec. 2011
"Uistekend hotel met een dito service"
Jan
18-12-2011 Design hotel. Uitstekende kamers met dito bedden.
Wij zaten hier vanwege park, sleep en fly arrangement. We wilden om 16:45 uur vertrekken naar Schiphol. Dat is voordat de shuttle begint te rijden. We kregen nu een taxi op kosten van het hotel. Deze was ruim voor die tijd bij het hotel aanwezig. Zeer goede service van de receptie. Vriendelijk en behulpzaam.
De omgeving is niet inspirerend met alleen kantoorgebouwen. Ook zijn er geen eetgelegenheden in de nabijheid. In het hotel kun je echter uitstekend dineren.
Front Office Manager Niels Agterberg, 20-2-2012
Eigenaar zegt:  Geachte heer of mevrouw Dijkstra, Wat fjin om te lezen dat uw verblijf zo goed is bevallen. Helaas is er in de directe omgeving niet veel te beleven. Maar op loopafstand van het hotel kunt u heel gemakkelijk met de tram het centrum van Amsterdam bereiken. Tevens kunt u met onze gratis shuttle naar Schiphol waar u de trein naar Amsterdam of Haarlem kunt nemen. Nogmaals bedankt voor uw opmerking en hopen u snel in ons hotel te mogen begroeten.

met partner, Okt. 2011
"Goed Hotel in de buurt van Schiphol"
Tom
4-11-2011 Wij hebben in dit hotel een overnachting geboekt omdat we al vroeg op schiphol moesten zijn. Bij dit hotel kon ik mn auto laten staan de hele vakantie en er gaat elk half uur een shuttle naar Schiphol. Ook toen ik belde dat we vertraging hadden en de auto een dag langer bleef staan was dit geen probleem. De Kamers van het Hotel zijn echt super. is volgens mij heel mooi gerenoveerd. de Badkamer was echt Top en heel mooi en netjes met een heerlijke Douche.Ook de airco werkte goed. het enige nadeel was dat je (op onze kamer ,weet niet of dit overal is) geen raam kunt openzetten. Het eten in het hotel vonden wij heel duur en we zijn ook Amsterdam in gereden om iets te eten.dit was op nog geen 5min.

Gebruik jij zonnebrandcrème in de zomer?