Appartement Residence Juliana**** in Julianadorp aan Zee Nederland beoordelingen 8.4 | Zoover
1.511.386 beoordelingen - 43.469 bestemmingen - 273.762 accommodaties - 19.856 bezienswaardigheden - 9.819 bezoekers online
Home > Nederland > Noord-Holland > Julianadorp aan Zee > Appartement Residence Juliana****

Beoordelingen Appartement Residence Juliana****

30 januari 2012

Appartement Residence Juliana**** Julianadorp aan Zee

Appartement Residence Juliana scoort een 8,4 uit 10, op basis van 17 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Appartement Residence Juliana****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Appartement Residence Juliana**** in Julianadorp aan Zee, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 6 vakantiefoto's van Appartement Residence Juliana**** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Nederland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Noord-Holland. Vergelijk Appartement Residence Juliana**** met andere accommodaties in Julianadorp aan Zee.

17 beoordelingen over Residence Juliana****

met jonge kinderen, Okt. 2011
Fijne omgeving
Ed
13-10-2011 Ons appartement lag direct achter de duinen, dus binnen enkele minuten waren wij op het strand. Dit was voldoende voor ons en de kinderen daar wij genoten van die prachtige zonnige week in oktober.

Voor herhaling vatbaar!!
K. van Groenewegen
22-9-2011 Mooie, ruime appartementen. Lekker rustig en dichtbij de zee en het strand. Echt ontspannen!! heerlijk weekendje gehad!!

met oudere kinderen, Aug. 2011
Boven verwachting!!
Jannie van Chatilon
8-9-2011 Nog nooit zo'n gezellig appartementje gehuurd. Geen onpersoonlijke IKEAinrichting, maar huiselijk en gezellig. Zelfs het slechte weer was geen spelbreker. We hebben ons prima vermaakt. Wij kunnen iedereen dit appartement (no 32) aanraden.

De beste prijzen en lastminutes voor Appartement Residence Juliana****...

met jonge kinderen
Prima appartementen - dichtbij het strand!!
jan van kraalbergen
5-8-2011 Ondanks het slechte weer hebben we een prima vakantie gehad. lekker wandelen op het strand en er is genoeg te doen in de omgeving. we hadden een net appartmentje en - voor ons heel belangrijk - lekker schoon. Komen zeker nog een terug. Alleen dan bij goed weer ;-)

Zeer ruim appartement, begane grond.
Bianca
7-8-2011 Heerlijk tuintje bij het appartement, geen inkijk, ideaal. Alles was ruim, de woonkamer, de slaapkamers en de badkamer. Jammer was alleen dat de kookplaat niet echt optimaal meer werkte. Voor kinderen is het ook perfect door de leuke speeltuin. Het park wordt goed onderhouden. Echt voor herhaling vatbaar. Je zit zo op het strand en de supermarkt is op nog geen 5 autominuten verwijderd van het appartement.
De prijs kwaliteit verhouding is ook super. Zo dichtbij zee en zoveel ruimte in het appartement, ideaal. Volgend jaar zeker proberen weer terug te gaan.

Prima appartemenetn
Barry Aitsma
21-7-2011 Ondanks het slechte weer toch een prima vakantie gehad. Mooi comfortabel appartement waar je ook wat langer binnen kan zitten zonder dat je elkaar op de lip zit.

met jonge kinderen, Sept. 2009
Super weekend
Fam Mino
16-10-2009 Dit appartementencomplex hebben we nu voor de 4de keer geboekt voor een long weekend. Wij zitten steeds in hetzelfde appartement. Prima inrichting, schoon, alles wat je nodig hebt is er. En niet duur. Wij hebben gelijk weer geboekt voor de voorjaarsvakantie

met jonge kinderen, Aug. 2009
Prima stek voor het strand
Rinus Kooistra - Te...
25-8-2009 Afgelopen week een wekje in dit complex doorgebracht. Prachtig weer - iedere dag naar het strand (15 min. lopen). Appartement was netjes, schoon en ruim. Wat wil je meer??

met jonge kinderen, Juni 2009
Prima stek voor het strand
Fam Mino
12-7-2009 In juni 2009 hebben wij een weekje in dit appartementencomplex geboekt (app 54) Wij hebben een heerlijke week gehad. Het was prachtig weer; iedere dag naar het strand met onze kinderen. Het appartement was ruim en had alles wat je nodug hebt op vakantie. Prima ervaring, voor herhaling vatbaar.

met partner, Sept. 2008
Heerlijk weekend !
fam. Richard
22-9-2008 Het was weer heerlijk genieten op ons zo inmiddels vertrouwde vakantie-adres: Residence Juliana.
Een park waar wij 2X per jaar een korte vakantie boeken om de accu weer op te laden.
Niets lekkerder om vanaf je balkon met zicht op de duinen je boeken te lezen. Daarna een strandwandeling en lekker eten op het strandpaviljoen of in het wokrestaurant !