Vakantiepark Landal Beach Resort Ooghduyne***** in Julianadorp aan Zee Nederland beoordelingen 8.0 | Zoover
1.511.386 beoordelingen - 43.469 bestemmingen - 273.762 accommodaties - 19.856 bezienswaardigheden - 3.045 bezoekers online
Home > Nederland > Noord-Holland > Julianadorp aan Zee > Vakantiepark Landal Beach Resort Ooghduyne*****

Beoordelingen Vakantiepark Landal Beach Resort Ooghduyne*****

-3  °C

10 februari 2012

9,5
Vakantiepark Landal Beach Resort Ooghduyne***** Julianadorp aan Zee

Vakantiepark Landal Beach Resort Ooghduyne scoort een 8,0 uit 10, op basis van 168 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Vakantiepark Landal Beach Resort Ooghduyne*****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Vakantiepark Landal Beach Resort Ooghduyne***** in Julianadorp aan Zee, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 127 vakantiefoto's van Vakantiepark Landal Beach Resort Ooghduyne***** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Nederland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Noord-Holland. Vergelijk Vakantiepark Landal Beach Resort Ooghduyne***** met andere accommodaties in Julianadorp aan Zee.

163 beoordelingen over Landal Beach Resort Ooghduyne*****

met jonge kinderen, Jan. 2012
Heerlijk weekeindje
fam. Op den Dries
Onderkomens
30-1-2012 Wij hebben hier een heerlijk weekeinde gehad. Receptiegebouw, restaurant en zwembad zagen er prima uit.
Het huisje zelf was van alle luxe voorzien. Sauna, zonnebank, vaatwasser, wasmachine etc. Alleen de badkamers waren een tikkeltje gedateerd.
Prima broodjes-service (vóór negen uur aan huis bezorgd), en lekkere pizza's uit het restaurant.
Zeker de moeite waard om eens terug te komen! We hebben nog lang niet alles in de omgeving kunnen bekijken. Ook erg fijn dat de supermarkt in Julianadorp zondags ook open is.

met jonge kinderen, Dec. 2011
Heerlijk en mooie combinatie van voorzieningen
M.
Onderkomens
2-1-2012 Heerlijk vakantie dorp, mooie ligging, genoeg te doen in omgeving. Zwembad met glijbaan en stroomversnelling is heerlijk voor kinderen maar ook relaxed genoeg voor volwassenen. Huisjes met sauna zijn aanrader

met oudere kinderen, Dec. 2011
Mooi park
e-b
Onderkomens
31-12-2011 mooi huisje met luxe inrichting alleser op en er in sauna zonnebank vaat wassser magnetron enz 2 televisiesbadkmaer met bubbelbad en een tweede badkaner met wc boven dierct bij de suana dus ideaal.
Naar het strand is het toch wel een stukje lopen maar welzeker de moeite waard

De beste prijzen en lastminutes voor Vakantiepark Landal Beach Resort ...

met een groep, Okt. 2011
Mooi gelegen wel achterstallig onderhoud
Tobias
Onderkomens
16-11-2011 De eerste indruk bij aankomst is goed alleen wanneer je eenmaal beter gaat rondkijken blijkt er veel achterstallig onderhoud aan de verschillende accommodaties (wij waren met een aantal gezinnen dus we konden de woningen onderling vergelijken). Het ontbrak in sommige woningen aan gezelligheid (schilderijen waren verwijderd, accessoires waren verdwenen). Daarnaast hadden twee van de vijf woningen duidelijk zichtbare braakschade (geeft niet veel vertrouwen). Verder had de tuinman niet veel begrip dat wij problemen hadden met dagelijkse (snoei)werkzaamheden rondom de woning. Ochtend: 1. grasmaaien 2. graskantjes bijwerken 3. heg knippen 4. heg knippen 5. takken zagen Overigens stonden er genoeg woningen leeg waar prima gewerkt kon worden zonder bezoekers te storen. Door de losse slaapkamervloer vast te spijkeren voorkom je wel struikelpartijen maar loop je wel het risico op losse spijkers zodat we ook nog een ochtend bij een huisarts hebben gezeten.

met vrienden, Okt. 2011
Het was de eerste en de laatste keer
arjen lenz
Onderkomens
11-10-2011 de ligging is goed maar je moet veel verder lopen om op het strand te komen dan dat er op het kaartje van landal staat want dan lijkt het alsof het naast je deur ligt en verder is er weinig te beleven en er werd niks georganiseerd

met jonge kinderen, 2011
Alleen als je zeker bent van mooi weer...
Ellen
Onderkomens
8-9-2011 Wij zijn in september 2011 een midweek naar dit park geweest met ons gezin. Het is die hele week erg slecht weer geweest.
Wij waren altijd erg te spreken over Landal, maar dit park viel erg tegen.
Het huisje waar we zaten (nr 37) was afgeleefd, vies en absoluut niet kindvriendelijk. We hebben slotjes voor de stopcontacten op moeten halen bij de receptie. Er is een gevaarlijke, open trap in de woonkamer met alleen een traphekje bovenaan. Niet prettig met twee onderzoekende peutertjes.
Het huisje lag bijna 2 km van het hoofdgebouw en minstens een half uur lopen van het strand. Hoofdgebouw is mooi, maar biedt weinig vertier. De kleine indoorspeeltuin vonden onze kinderen wel heel leuk. Het zwembad is koud, zelfs het peuterbadje was maar 30 graden.
De sfeer op het park is helemaal niet gemoedelijk, eerder elitair te noemen. De vaste gasten kunnen de zomergasten wel weg kijken.
Als het weer beter was, hadden we het vast anders ervaren, maar voor ons was dit de eerste en laatste keer.

Mooi park. Zeker niet de laatste keer
Jo
Onderkomens
9-9-2011 Mooi park met mooie onderkomens. Prettige medewerkers. Prijs/kwaliteit van de brasserie was zonder meer goed. Fijne ligging dicht bij zee.

Met recht Pluk de Dag aan Zee
lachebekje
Onderkomens
7-11-2011 Deze prachtige luxe villa genaamd Pluk de Dag aan Zee, gelegen op het Landal Ooghduyne park, doet haar naam eer aan. Wat een weelde! Een mooie, ruime, moderne woning. Voorzien van whirlpool, sauna en zonnebank. Heerlijk schoon en een zeer vriendelijk onthaal. Dichtbij het strand en het dorpje Julianadorp. Van de faciliteiten op het park kun je gebruik maken tegen betaling. Meer info is te vinden op de website. Het enige minpuntje is dat je weer naar huis moet ;-)
Wij hebben genoten en komen zeker weer terug.

Leuk park
bvlas
Onderkomens
13-8-2011 Park met veel groen en goede faciliteiten zoals een overdekt zwembad en speeltuintjes. Huisje (8-pers) was schoon en netjes ingericht. Ligging is prima voor uitstapjes; Den Helder, Texel, Enkhuizen, strand (±20 min. lopen).

Fantastisch park
Familie met kindere...
Onderkomens
24-8-2011 Wij zijn net een paar dagen terug van Landal Ooghduine. Het is ons goed bevallen. Aan het huisje mankeerde wel een paar kleine dingen aan, maar was verder goed te doen. Wat vochtplekjes aan het plafond, een likje verf hier en daar zou ook niet verkeerd zijn,
een beetje oude apparatuur wat betreft vaatwasser, gasplaat en een aanrecht wat een beetje slijtage vetoonde. Maar verder wel schoon en netjes. Het strand is super en het gratis parkeren dicht bij het strand is ook ideaal. Leuk is het om een boottocht te maken naar Texel en een bezoek aan het marinemuseum is geweldig. Ook schagen is de moeite waard. De service van Landal vindt ik erg goed, willen overal wel mee helpen indien er problemen zijn, daar heb ik zelf ervaringen mee. Kortom een mooi park waar we zeker nog eens terug komen.

9,5

met een groep (9)