Beoordelingen Vakantiepark Hogenboom Strandslag Juliana****

23 mei 2013

Hogenboom Strandslag Juliana****
Beoordelingen Vakantiepark Hogenboom Strandslag Juliana****
Zanddijk 93 , 1787 PP, Julianadorp aan Zee
Overweeg je om een verblijf te boeken in Vakantiepark Hogenboom Strandslag Juliana**** in Julianadorp aan Zee, maar ben je benieuwd hoe het er van binnen uitziet, wat je er kunt doen en wat andere reizigers ervan vonden, dan zit je hier goed. Onder de diverse tabbladen op deze pagina vind je een grote hoeveelheid informatie over Vakantiepark Hogenboom Strandslag Juliana**** zoals informatie over de voorzieningen, de ligging, en natuurlijk hoe de andere bezoekers de accommodatie hebben gewaardeerd.
Vakantiepark Hogenboom Strandslag Juliana scoort een 8,0 uit 10, op basis van 38 beoordelingen
Overweeg je om een verblijf te boeken in Vakantiepark Hogenboom Strandslag Juliana**** in Julianadorp aan Zee, maar ben je benieuwd hoe het er van binnen uitziet, wat je er kunt doen en wat andere reizigers ervan vonden, dan zit je hier goed. Onder de diverse tabbladen op deze pagina vind je een grote hoeveelheid informatie over Vakantiepark Hogenboom Strandslag Juliana****, zoals informatie over de voorzieningen, de ligging, en natuurlijk hoe de andere bezoekers de accommodatie hebben gewaardeerd. Juist in deze fase van het plannen van een vakantie is het belangrijk om de beoordelingen van andere reizigers goed te lezen, want het zou zonde zijn als een bepaalde accommodatie toch niet helemaal aan je verwachtingen voldoet. Wat je zeker niet moet overslaan zijn de foto’s en video’s van andere reizigers, die geven vaak een waarheidsgetrouw beeld van de bestemming en accommodatie en kunnen je wellicht wat ideeën geven over bezienswaardigheden, stedentrips en andere attracties. Wanneer je ervan overtuigd bent dat Vakantiepark Hogenboom Strandslag Juliana**** de geschikte accommodatie is voor jouw vakantie, check dan snel de beschikbaarheid bij een van onze vakantiepartners en zet de laatste stap op weg naar jouw droomvakantie. Daarnaast kun je op Zoover 16 vakantiefoto's van Vakantiepark Hogenboom Strandslag Juliana**** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Nederland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Noord-Holland. Vergelijk Vakantiepark Hogenboom Strandslag Juliana**** met andere accommodaties in Julianadorp aan Zee.

33 beoordelingen over Hogenboom Strandslag Juliana****

met partner, Okt. 2012
"Super vakantieappartement!!"
Henri
Onderkomens
8-10-2012 Hogenboom Strandslag springt er voor ons echt uit!!
Nog nooit zo'n schoon park en appartement meegemaakt! Wij verbleven in een 4-6 p appartement. Super ligging, 7 minuten lopen en je staat op het strand!! Het appartement was echt super schoonhgemaakt. Dit geldt ook voor het park! Veel parkeergelegenheid en erg aardige dames bij de receptie. Kortom, echt een aanrader als je een weekje echt tot rust wilt komen!! De volgende vakantie hebben wij alweer geboekt!!

met jonge kinderen, Juli 2012
"Geweldige midweek gehad"
Anita Meems
Onderkomens
6-8-2012 Vakantiepark Strandslag Juliana in Julianadorp aan Zee is een echte aanrader. Heerlijk dicht bij de zee, even de weg oversteken heerlijk door de duinen wandelen en hup je bent bij de zee. Mijn man en ik zijn er met onze twee kinderen ( 6 & 3 jr. ) geweest en die hebben we niet gehoord. Bij het restaurant op het park kun je heerlijk eten voor een goede prijs. Bij paal 6 aan het strand is het ook heerlijk eten, maar daar betaal je wel voor!!
Wij zaten in een appartement en het is een echte aanrader ( moet er wel bij zeggen dat de bedbank in de kamer voor geen meter slaapt!!!!, maar matras op de grond en je slaapt heerlijk ) Kortom wij hebben een heerlijke midweek gehad in Julianadorp aan Zee. De dagen zijn ons om gevlogen.
En we komen zeer zeker weer een keer terug!!!!!

met partner, 2012
"Mooi appartementencomplex"
j. Zantingh
Onderkomens
30-5-2012 een appartement dicht bij zee, binnen 5 minuten op het strand, voor kinderen een mooie speeltuin, goede service van hogenboom vakantieparken, en een prachtig uitzicht, met veel licht in de appartementen aan de voorzijde.

De beste prijzen en lastminutes voor Vakantiepark Hogenboom Strandslag...

met jonge kinderen, Apr. 2012
"Voor herhaling vatbaar"
M. Akkerman
Onderkomens
23-4-2012 Wij zijn net terug van een heerlijk weekendje strandslag Juliana.
De ligging van het park is geweldig vanuit het huisje keken wij op de duinen. De weg oversteken en we waren al in de duinen. Ook konden wij hier heerlijk fietsen en was in de omgeving genoeg te doen. Het huis was voor het oog schoon, maar als je beter keek kon een grote schoonmaak geen kwaad... beetje jammer... Voor de snelle "vergeten" boodschappen was het jammer dat op het park geen supermarktje was.
Als het even toelaat willen wij wel weer terug!

met oudere kinderen, Jan. 2012
"Heel mooi appartement"
Tineke
Onderkomens
10-1-2012 we zijn al vaak in Strandslag geweest.
appartement 211 is op de bovenste verdieping en heeft een mooi uitzicht op de duinen. in vergelijk met de vorige accomodaties bij Strandslag is dit wel de topper qua inrichting.en ligging.Schoon en een luxe inrichting.
Alleen maar de weg over en je loopt in de duinen!
Paal 6 is een gezellige strandtent voor een hapje en een drankje.
Kortom; zeker weten weer naar Strandslag maar dan wel in appartement 211!

"Fantatische plek"
Romke Douma
Onderkomens
18-10-2011 Prachtige accommodatie mooi onderhouden groene omgeving, de weg over en je was bij het strand, met een heel gezellige strandtent.

met jonge kinderen, Sept. 2011
"Geweldige ligging, echte strand, speelvakantie"
M van den Akker
Onderkomens
21-10-2011 De ligging van het park is ideaal. Allen straat over naar strand. Voor de kinderen een mooie speeltuin, met echt eigen vermaak, zoals katrol over het water. Tafeltennis, voetbal etc. Een lekker Wokrestaurant voor het park, op het park een restaurant/eetcafe en ook op het strand een geweldig leuke strandtent.

Huisje was prima. Via pariculiere huurder julianadorpstrandvakantie op internet. stuk goedkoper inderdaad dan bv. via touroperator.

met een groep, 2011
"Gaat wel"
koekiewoepie
Onderkomens
29-5-2011 vakantie park strandslag julianadorp is een redelijk netjes park met een goede inrichting.

met partner, Mei 2011
"Vreselijk"
Serah
Onderkomens
6-6-2011 Aangekomen een vreselijk vies, oud huisje aangetroffen. Spinraggen, stucwerk van muren, rooklucht en meubels die mijn oma van 93 nog ouderwets zal vinden. Buiten een tuin waar niets aan gedaan was.
Kortom een zware teleurstelling voor een veel te hoge prijs (EUR 550,00 voor 4 nachten).Gelukkig hebben we ons geld teruggekregen van de aardige mevrouw aan de receptie en zijn we zo snel als kon weer vertrokken.
Liever thuis overnachten dan daar! Het park zelf is redelijk massaal met veel huisjes in trieste kleuren (vaaloranje en vaalgroen) Alleen de ligging is positief. Hopelijk zijn huisjes van andere eigenaren moderner ingericht + schoner. Wij hadden geboekt via Hogenboom.
Daarbij wil ik nog benadrukken dat we over het algemeen geen zeurkousen zijn, maar dit kon echt NIET!

met jonge kinderen, 2010
"6 sterren waard"
familie De Clercq
30-10-2010 Hebben de bungalow (zeester 218 ) particulier gehuurd, was bekroond met 4 sterren, maar dat hadder er 6 moeten zijn!
Eigenaar was steeds bereikbaar voor onze vragen,en na elke betaling even een terugkoppeling gehad, ook even een mailtje om ons een goede reis toe te wensen vonden wij grote klasse!
Speelfilms, speelgoed, kaarsjes, fles rode welkomswijn..., alles was voor handen. Verder was de bungalow buitengewoon schoon en netjes, zelden zo schoon mee gemaakt, je had het gevoel dat er nog niet eerder iemand in was geweest.
Schijnt al tot 2020 voor bepaalde weken te zijn geboekt door een familie, gaan wij ook doen, ha.

Mijn leukste vakantieliefde kwam uit