Camping Duinzoomhoeve in Julianadorp aan Zee Nederland beoordelingen 8.4 | Zoover
1.511.386 beoordelingen - 43.469 bestemmingen - 273.762 accommodaties - 19.856 bezienswaardigheden - 13.950 bezoekers online
Home > Nederland > Noord-Holland > Julianadorp aan Zee > Camping Duinzoomhoeve

Beoordelingen Camping Duinzoomhoeve

-3  °C

10 februari 2012

Er is nog geen foto beschikbaar

Camping Duinzoomhoeve scoort een 8,4 uit 10, op basis van 19 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Camping Duinzoomhoeve? Bekijk hier dan de beoordelingen van Camping Duinzoomhoeve in Julianadorp aan Zee, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 8 vakantiefoto's van Camping Duinzoomhoeve vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Nederland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Noord-Holland. Vergelijk Camping Duinzoomhoeve met andere accommodaties in Julianadorp aan Zee.

18 beoordelingen over Duinzoomhoeve

Helemaal goed!
J. Buik
16-8-2011 Wij hebben een wat korte periode met onze kleinkinderen bij Jan en Mary op de camping vertoefd in de hooiberghut.
Ons advies! Gewoon doen ,daar krijg je geen spijt van

John en Wilma Buik

Leuke camping
yvonne
22-7-2011 We hebben er afgelopen week een paar dagen gestaan. Echt een mini camping, niet zoveel plekken, dus niet massaal. Voor de kinderen waren er leuke speeltoestellen en er stonden skelters die ze mochten gebruiken. Voor de douches moest je een 50 cent muntje gebruiken, maar daar kon je een ruime tijd voor douchen. Het sanitair was prima.
Wel 1 minpuntje: wij werden `s ochtends al om 07.00 uur gewekt door tractoren die naar de bloembollenvelden reden. Dus `s avonds maar vroeg naar bed...
Is wel voor herhaling vatbaar.

met jonge kinderen, 2011
Een leuke kleinschalige en gezellige camping
Inge
12-7-2011 Wij kijken uit naar ons 3e verblijf op camping de Duinzoomhoeve, wij kunnen deze camping zeer aanbevelen! Leuk en gezellig voor jong en oud! Hartelijke ontvangst door Mary. Veel te doen voor de kinderen, lekker skelteren, vliegeren en op loopafstand van een heerlijk strand.

met jonge kinderen, 2011
In een woord....GEWELDIG!
Wendy
9-7-2011 Wat hebben we het heerlijk gehad. Als U een leuke camping zoekt dichtbij het strand...zoek niet verder en boek bij Mary!

Kindvriendelijk en rustige camping
Pia
4-7-2011 Weer terug van een heerlijk weekend op de camping
Naar de vlootdagen geweest en naar het strand
Camping ligt op fietsafstand van Den Helder.
Strand op loopafstand, wel een drukke weg oversteken maar die je op de camping absoluut niet hoort.
Ook heerlijk gegeten bij Mary die een feestmaaltijd voor je kookt onder het genot van een heerlijk glaasje wacht je op het eten dat gekookt ( verse producten uit eigen streek)wordt waar je zelf bij bent!!!
Kijken nu weer uit naar de zomer vakantie. Uiteraard naar de Duinzoomhoeve

met partner, 2011
Heerlijke en rustige camping
Emiel 't Hart
3-7-2011 Heerlijk weekend gehad op de camping. Onze kleinzoon mee genomen die ook genoten heeft van alle trekkers en skelters die beschikbaar zijn voor de kinderen op de camping.
Van Hemelvaartsdag tot Pinksteren ook op de camping geweest. Eind juli weer 3 weken vakantie,en tussendoor kunnen we ook van de weekenden genieten wat we nu dus ook gedaan hebben heeeeeerlijk.
Wij zijn nu voor het 8e jaar hier en niets negatiefs mee gemaakt.

alleenreizend, Juni 2011
Fantastisch rustige camping
Alie Schipper
25-7-2011 Uitgenodigd door m'n nichtje en haar man heb ik een heerlijke weekend gehad op jullie camping, een prachtge Hooiberghut,erg smaakvl ingericht en een hele gastvrije boerin.
We Hebben oo een avond gegeten bij de boerin.Het dinee
van Marry ( om nog van te dromen!!!!!) twee sterren waardig.
Ik heb erg genoten op deze mooie en gastvrije camping

Vriendelijk camping voor mens, kind en dier!
Wendy vd S
9-7-2011 Wij het weekend na Hemelsvaartdag geweest.
Bij aankomst een welkom ontvangst gehad. Vooral voor onze hond erg geschikt, maar ook voor kinderen. Erg vriendelijke camping, met een mooie omgeving.
Kortom wij komen zeker terug! Voor herhaling vatbaar, dus.

Zeer goed bevallen..
Erik
9-7-2011 Heerlijke rustige week gehad op de camping. Lekker gewandeld in de duinen op het strand. Alles op loopafstand te bereiken. We werden de eerste ochtend aangenaam verrast door de eigenaresse met kakelverse eitjes, en de informatie dat er een ontbijt mogelijk is indien gewenst. Prima camping voor jong en oud!

met jonge kinderen, Juni 2011
Fantastisch weekje duinzoomhoeve!
ELS
2-7-2011 We hebben een fantastische week gehad bij de fam Romar op de camping Duinzoomhoeve, een vriendelijk welkom, er staan gratis skelters, traptrekkers, balancebike's om mee te spelen voor de kids en 2 speeltoestellen op de velden. Ook hebben we een kampvuur gehad op een prachtige avond met mooi weer en weinig wind! Wat hebben wij genoten, tot volgend jaar!

met een groep (1)
alleenreizend (1)