Beoordelingen Museumstoomtram Hoorn-Medemblik

23 mei 2013

Museumstoomtram Hoorn-Medemblik
Beoordelingen Museumstoomtram Hoorn-Medemblik
Van Dedemstraat 8, 1624 NN, Hoorn
Wil je weten wat anderen vonden van Museumstoomtram Hoorn-Medemblik in Hoorn? Op deze pagina kun je beoordelingen raadplegen van Museumstoomtram Hoorn-Medemblik.
Museumstoomtram Hoorn-Medemblik scoort een 8,3 uit 10, op basis van 18 beoordelingen
Wil je weten wat anderen vonden van Museumstoomtram Hoorn-Medemblik in Hoorn? Op deze pagina lees je beoordelingen van Museumstoomtram Hoorn-Medemblik. Je kunt 96 vakantiefoto's van Museumstoomtram Hoorn-Medemblik bekijken. Daarnaast kun je 5 video's van Museumstoomtram Hoorn-Medemblik zien op Zoover. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Nederland. Hier vind je alle overnachtingsmogelijkheden in Noord-Holland. Bekijk alle accommodaties in de buurt van Museumstoomtram Hoorn-Medemblik in Hoorn.

17 beoordelingen over Museumstoomtram Hoorn-Medemblik

met partner, Mei 2013
"Goede combinatie met Zuiderzeemuseum."
Marian Dekker
18-5-2013 Afwisseling in dagbesteding. Vooral leuk met kinderen erbij.

met vrienden, Jan. 2013
"Landschappen"
tiny
8-2-2013 mooie dagtocht met je gezin

met een groep, Jan. 2013
"Een leuk ritje en veel gezien ."
fr_woning
21-1-2013 - 466 - Wij stonden een weekend met de caravanclub op een terrein van de oude veiling in Zwaag . Daar werden wij met de trein opgehaald en naar Hoorn gebracht . Daar aangekomen kregen we een rondleiding in de remise , waar men druk bezig was met het opknappen van oude treinwagons . Wij mochten voorzichtig kijken hoe de loc naar de anderekant van de trein werd gerangeerd . Na de koffie stapten wij weer in en reden op ons gemak naar Medemblik .

met partner, Sept. 2012
"Gemoedelijk reizen terug in de tijd"
annegre
22-9-2012 Wát een leuke treinstellen, de gezellige stoomfluit en de mooie stationnetjes. Echt een leuke belevenis!

met een groep, Sept. 2012
"Ga terug in de tijd met de stoomtram"
Frans
13-9-2012 mooi dat deze spoorlijn nog bestaat, samen met stations en historische perrons.
ik rij regelmatig een eindje op met de stoomtram op de Broerdijk bij Oostwoud met mijn oldtimer, een grijze Peugeot 203C 1957

met partner, 2012
"Zeer afwisselende treinrit"
gery en anthony mee...
28-8-2012 Stopt op verscheidene perrons, je kunt ten alle tijden in-,en uitstappen. (gratis met museum jaar kaart)

met jonge kinderen, 2012
"Leuk ouderwets uitje"
Yvonne van Uitert
10-8-2012 Leuke rit, leuk personeel, stank valt echt mee
trein is schoon

met jonge kinderen, Mei 2012
"Het blijft leuk."
Henk
14-7-2012 Wat een geweldige enthousiaste vrijwilligers om dit in stand te houden.

met jonge kinderen, Apr. 2012
"Leuke rit"
G. Kwintenberg
5-5-2012 Zeker de moeite waard, kinderen hebben genoten.

met partner, Apr. 2012
"Leuke ervaring"
Leoni & Leo
4-5-2012 Trein gaat van Hoorn naar Medeblik in 1 uur en 15 minuten. Onderweg heel mooi de bollenvelden gezien. Natuurlijk ook de ervaring van de trein zelf, met de poffertjes en de oude traditiies, is de moeite waard

Beste accommodaties in Hoorn

Mijn leukste vakantieliefde kwam uit