Vakantie Beoordelingen Hoorn Noord-Holland vakantie, hotels, last minutes | Zoover

Beoordelingen Hoorn

Hoorn

Beoordelingen Hoorn

Ben je benieuwd wat anderen vonden van hun vakantie in Hoorn. Check op deze pagina dan de beoordelingen van andere reizigers over Hoorn. Ben je zelf op vakantie geweest naar Hoorn? Vul dan direct ook jouw beoordeling in.
Hoorn scoort een 8,6 uit 10, op basis van 45 beoordelingen
Je kunt hier beoordelingen vinden van 2 Bed and Breakfasts, 1 Camping, 9 (Cruise)schepen, 4 Vakantiehuizen en 6 Hotels in Hoorn. Op Zoover vind je bovendien 178 vakantiefoto's van Hoorn. Je kunt 1 video van Hoorn bekijken. Op deze pagina vind je alle accommodaties in Hoorn. Bekijk ook andere accommodaties in Nederland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Noord-Holland.

1 2 3 4 5 volgende

44 beoordelingen over Hoorn

met partner, Feb. 2012
"Mooie panden"
Reislustig
Sfeer
6-3-2012 Hoorn is een gezellige stad met een historisch centrum en een aantal mooie musea. Alles is te voet te belopen.

met partner, Dec. 2011
"Gezellig stadje redelijk veel te doen"
rico
Sfeer
4-3-2012 gezellig stadje. redelijk veel te doen. heerlijk kerstinkopen gedaan, leuke grand cafes voor een warme choco.

alleenreizend, Sept. 2011
"Een monument"
Arija
Sfeer
19-9-2011 Hoorn is echt een prachtige stad aan het Markermeer. Mooie haven en uitstekende horeca. De oude stad is prachtig met goed onderhouden monumenten uit de VOC tijd. Op donderdag is er een traditionele kaasmarkt. Leuk!

met vrienden, Aug. 2011
"VOC-sfeer"
Maurits
Sfeer
24-8-2011 Hoorn heeft de sfeer van de VOC. Tenminste, als je naar de gebouwen en straten kijkt. De Compagnien uit de 16e en 17e eeuw hebben hier hun sporen nagelaten en daar kunnen wij nu nog van genieten. De prachtige ligging van Hoorn aan het IJsselmeer geeft dit alles een extra dimensie. Mooie stad. Dus nu allemaal naar Hoorn: per boot, auto, trein of fiets. Trouwens, wist u dat Hoorn in de zomermaanden ook aan kaasmarkt heeft? (op donderdagen van 12.30-13.30 uur) Net als Edam. En Alkmaar, niet te vergeten. Hoorn was de eerste stad met zo'n kaasmarkt, maar stopte er in 1947 mee. Alkmaar ging (op vrijdagmorgen) door. Hoorn en Edam hebben de draad ook weer opgepakt.

met partner, Juli 2010
"Heel mooi stadje"
sdbhg
Sfeer
15-12-2010 Echte vakantiesfeer, veel pleziervaartuigen. Mooie straatjes.
Prachtig plein = Roode steen met de Waag. Mooi zijn de Bossuhuizen en de Veermanskade met de Hoofdpoort.

"Fijne stad om in te wonen!"
Denise
Omgeving
23-6-2010 Ik wil even zeggen dat Hoorn een ontzettende leuke stad is. Alle positieve verhalen kloppen. De roode steen is ontzettend gezellig in de zomer periode. Wil je echt een leuke dag mee maken kom dan met Lappendag deze kant op. Dit is altijd de derde maandag in augustus, de laatste dag van de grote kermis. Echt een super gezellige dag!!!

met partner, 2010
"Stad met gezellig hart"
Mary
Sfeer
10-2-2011 Hoorn is een mooie stad aan het IJsselmeer, de binnenstad heeft nog vele mooie gerestaureerde panden uit de Hanze-periode. Leuke kleine straatjes langs de grachten en smalle steegjes met mooie doorkijkjes. Een verscheidenheid aan winkels, musea en gezellige eethuisjes enz. enz. Hier is voor ieder wat wils.

"Prachtige stad"
Arja
Omgeving
19-12-2009 Afgelopen zomer op fietsvakantie 2 dagen in Hoorn doorgebracht, en erg genoten in deze prachtige oude stad. De haven is prachtig en er is veel winkelaanbod. Wij komen zeker terug!

"Aanraader"
Joop
Omgeving
7-11-2009 Aangenaam verrast, misschien wel de leukste plaats die ik heb aangedaan langs het Ijselmeer. Met ons jacht een aantal dagen in de haven gelegen, wat een prachtige oude stad! Veel Horeca en ook verrassend veel winkelaanbod.

"Bezoek meer dan waard"
John en Saskia
Omgeving
9-9-2009 wij hebben afgelopen maand Hoorn aangedaan met de zeilboot, en hebben hier 2 dagen gelegen. De historische haven is werkelijk prachtig. Ook het plein 'de roode steen' moet je zeker met een bezoekje vereren. Er zijn veel leuke restaurantjes zowel in de haven, als in de binnenstad. Ook zijn er flink wat musea. Maar wij hebben enkel het Westfries Museum bezocht, wat zeker de moeite waard was. Er is een mooie ruime VVV waar alle informatie over de stad en regio te vinden is. Wij hebben ons prima vermaakt in deze prachtige VOC stad, en als we opnieuw in de buurt zijn, doen we Hoorn zeker weer aan!

1 2 3 4 5 volgende