Hotel Van der Valk Schiphol A4**** in Hoofddorp Nederland beoordelingen 8.2 | Zoover

Beoordelingen Hotel Van der Valk Schiphol A4****

Groot zacht wiebel bed in Mexico suite.

Beoordelingen Hotel Van der Valk Schiphol A4****

Rijksweg A4 Nr.3, 2132 MA, Hoofddorp
Hotel Van der Valk Schiphol A4 scoort een 8,2 uit 10, op basis van 179 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Van der Valk Schiphol A4****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Van der Valk Schiphol A4**** in Hoofddorp, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 52 vakantiefoto's van Hotel Van der Valk Schiphol A4**** vinden. Je kunt 2 video's van Hotel Van der Valk Schiphol A4**** bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Nederland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Noord-Holland. Vergelijk Hotel Van der Valk Schiphol A4**** met andere accommodaties in Hoofddorp.

129 beoordelingen over Van der Valk Schiphol A4****

met jonge kinderen, Mei 2012
"Echte aanrader! Voor herhaling vatbaar!"
fzikken
19-5-2012 Met ons gezin (2 volwassenen, 2 kinderen 12 en 9 jaar) een nacht geslapen in het hotel ivm Toppers in Amsterdam. Heel vriendelijk personeel, kamer was spik & span, heerlijk gegeten in restaurant (absoluut niet duur). Wij komen zeker terug!

met partner, 2012
"Prima uitvalsbasis"
Corina
22-4-2012 Prima locatie langs de snelweg als je tenminste richting het vliegveld wilt. De park en fly service is prima.
Lekkere sauna's en zwembad. Mooi nieuw.
Kamers kunnen wel een opknapbeurt gebruiken, vooral qua lekkageplekken etc. Dus ouderdom.
Voor de rest zeer comfortabel hotel.

met partner, Apr. 2012
"Super hotel"
Ramona
2-5-2012 Wij hebben hier al een paar keer geslapen. Ik kan niks verkeerds zeggen over dit hotel. De service is goed het eten is ook goed en de welness ruimte is heerlijk. Ook de shuttle service is erg prettig. Wij komen hier zeer zeker weer terug.

met partner, Mrt. 2012
"Fijn hotel"
Leroy
2-4-2012 De service van dit hotel begint al goed, wij kwamen met het openbaar vervoer. En daar stond een busje met de shuttle service klaar. Dit was prima geregeld. Ook was de service in het hotel gewoon goed. Het eten was voortreffelijk. Het hele restaurant zat ook vol. Het onbijt is het beste ontbijt dat ik een hotel in Nederland heb gehad! De kamers zijn mooi groot, fijne bedden en een prachtige flatscreen. Heerlijk om daar rustig bij te komen. Het enige nadeel is het geluid van de vliegtuigen, maar dat weet je als je kiest voor dit hotel en deze locatie.

met partner, Mrt. 2012
"Heerlijk voor een nachtje luxe"
Joyce
14-3-2012 Heerlijk een nachtje luxe en comfort.

met partner, Feb. 2012
"Geweldige 3 dagen gehad!"
T. Verdaasdonk
25-2-2012 Wat een hotel! Internationaal, levendig, luxe maar je kon ook 10 meter verderop gaan eten voor onder de 10 euro. Wij kregen een aanbieding waarop je gewoon GEEN nee kon zeggen! Kamer had alles wat je moest hebben (lekkere bedden/bad/douche/tv)We zijn naar Volendam geweest, Alkmaar,Hoofddorp en als topper van de ze dagen: het ontbijt!!
Hier gaan we beslist nog eens heen!

"Tophotel"
Marleen van Buuren
19-2-2012 Hotel van der Valk Schiphol A4 is echt een topper. Van de buitenkant niet te zeggen, maar van binnen is het heel mooi en stijlvol ingericht. Ook nog eens super schoon. Personeel is erg vriendelijk en gastvrij. Eten is heerlijk.
Ruime keuze en ook het ontbijtbuffet zeer bijzonder.
Kamers keurig en schoon. Fijne bedden, ruime badkamer.
Er zijn geen minpunten te bedenken. Een echte aanrader!

"Lekker nachtje weg"
Bertrant Dallinga
20-2-2012 Nachtje geboekt via veiling. Leuk en mooi hotel. Hadden bubbelbadkamer. badkamer was mooi en bubbelbad lekker groot. Kamer was ook groot wel iets gedateerd. Wel schoon en netjes. Grote LCD TV. Shuttlebus van/naar schiphol was ook ideaal

zakelijk, Jan. 2012
"Prima hotel voor een goede nachtrust"
Jochen
22-1-2012 Hotel ligt pal aan de A4. Praktisch.
Kamers zijn ruim en voorzien van een goed bed.
Sanitair oogt wat verouderd,maar voldoet prima.
TV is wel heel groot,zelfs een beetje te groot.
Eten is goed.
Het personeel is professioneel.

met partner, Jan. 2012
"Kort verblijf"
Gerard
21-1-2012 Een mooi hotel, goede ontvangst , mogelijkheid om vanaf 5.00 uur te ontbijten. We waren er om 6.00 en er was toen ook vriendelijk personeel