Camping Het Wiringherlant*** in Hippolytushoef Nederland beoordelingen 7.6 | Zoover

Beoordelingen Camping Het Wiringherlant***

De trekkershut van buiten

Beoordelingen Camping Het Wiringherlant***

Noordstroeerweg 1-5, 1777 NG, Hippolytushoef
Camping Het Wiringherlant scoort een 7,6 uit 10, op basis van 16 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Camping Het Wiringherlant***? Bekijk hier dan de beoordelingen van Camping Het Wiringherlant*** in Hippolytushoef, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 6 vakantiefoto's van Camping Het Wiringherlant*** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Nederland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Noord-Holland. Vergelijk Camping Het Wiringherlant*** met andere accommodaties in Hippolytushoef.

16 beoordelingen over Het Wiringherlant***

met partner, Mei 2012
"Volgend jaar zeker weer!"
Wilco en Diana
12-5-2012 Zeer prettig verblijf gehad, vriendelijke mensen en een schoon huisje. Met zijn ligging aan de dijk een juweeltje van een park.

met vrienden, 2011
"Erg vriendelijk"
Mari
2-11-2011 I.v.m. een boeking, 2x gebeld.
Als de medewerkers in het echt ook zo vriendelijk zijn als aan de telefoon, kan er niets meer stuk.
Zelden zo netjes en vriendelijk te woord gestaan.

"Prima vakantie!"
Jan en Monique
20-8-2011 We hebben het super naar ons zin gehad.
Chalet met alles erop en eraan. Heerlijk een week lekker gebubbeld in onze privé jacuzzi....

Komen volgend jaar zeker weer terug!

met jonge kinderen, 2011
"Heerlijke vakantie gehad."
Familie ter Haar
10-8-2011 We hebben een super leuke vakantie gehad op recreatiepark Wiringherlant.

We hadden voor een week een villa gehuurd. Wat een luxe!
Onze kinderen hebben zich goed vermaakt. Er was van alles te doen, mooie speeltuin, maisdoolhof en iedere dag werd er wat georganiseerd voor jong en oud.

Mensen laat je niet afschrikken door de nagatieve berichten, wat een onzin!
De medewerkers van park zijn super aardig en erg behulpzaam.

Wij komen zeker nog een keerje langs.

"Villa 4 Leuk ingericht,maar slecht schoongemaakt"
H.
24-7-2011 Wij verbleven in villa 4 wat ook als hotelkamer verhuurd word.
Wij hebben 3 keer over mensen aan de deur gehad waarvan 1 stel al met hond boven kwam,en 2 keer s´nachts mensen aan de deur stonden.Dit gaf een zeer onveilig gevoel!!
Zij kregen van de receptie een sleutel mee met nr 4 erop en dachten dat ze dus bij ons in huis moesten wezen.De villa was niet goed schoongemaakt,er lagen zelfs nog kleren van de vorige huurders in de kast,ook de aanwezigheid van honden was nog zeer duidelijk terug te vinden. Dit verscheidende keren gemeld bij de receptie waar er nogal nonchalant over gedaan werd.Wij zouden een gedeelte van de schoonmaakkosten teruggestort krijgen,dit is tot heden nog niet gebeurd en zal ook wel niet meer komen !!
Al met al was de villa leuk en modern ingericht maar de service is bar SLECHT !!
Ons zullen ze er zeker niet meer terugzien !!

met vrienden, Apr. 2011
"Mooi net park, klein zonder faciliteiten"
tamar
7-4-2011 Mooie rustige locatie. Heel klein park met een restaurantje en een snackbar die buiten t hoogseizoen gesloten is. Accommodatie Niet duur maar je krijgt er ook niet veel voor.

Het 6persoonshuisje was echt heel netjes, maar te klein voor 6 personen, 6 bedden maar verder alles voor 4 pers. Wij hadden dit park gekozen voor de jaccuzzi, wat erg tegen viel:rond bad met bubbels zelf warm te houden met veel heetwater emmers.... En ook maar voor 3a4 pers.

De omgeving is wel heel leuk, maar je moet er van houden.

met oudere kinderen, Aug. 2010
"Weet niet goed wat ik er van moet vinden"
Wesley Pechler
23-1-2011 Aan het einde van de wereld, bewegwijzering en beschaving vind je het Wiringherlant. We kwamen wat later aan doordat we helemaal van Texel kwamen, maar dat was geen probleem. De eigenares kwam ons heerlijk Hollandsch op de fiets tegemoet. We kregen een routebeschrijving naar onze trekkershut, maar geen plattegrond mee. We kwamen er niet met de auto, want iemand had zijn grafbak midden op de weg geparkeerd. Trekkershut had standaard comfort, maar magere verlichting en een kier in de deur die in de herfst, winter of lente niet tolereerbaar is. Misschien lag het aan de wind, misschien aan de klotsende zee, misschien aan het halve woonwagenkamp dat op het park gesitueerd was, misschien aan het kleine sanitairgebouw waar je je eigen pleepapier mee moest nemen, en misschien aan de afwasgelegenheden die BUITEN waren, maar het was een mistroostig verblijf. Niet echt een afrader though, het is maar waar je van houdt. Misschien is het in hoogzomer wel heel gezellig.

met vrienden, Aug. 2010
"Heerlijk gehad"
fam.jansen
16-8-2010 erg naar onze zin gehad,goed restaurant heerlijk gegeten.
vriendelijke mensen in de receptie,goede service.
dus voor herhaling vatbaar.

met oudere kinderen
"Onze beoordeling; 2,5"
Emma Visser
21-7-2010 Bij aankomst op maandag bleek dat we niets konden eten. De trekkershutten liggen achter op de camping, het sanitair was echt ver lopen. Mijn kinderen werden ongevraagd vergezeld tijdens het douchen door verschillende beesten (dit werd niet op prijs gesteld)
Wij hebben geen speeltoestel gevonden... De internetsite laat wel iets mooier zien, als wij gezien hebben. Blij dat we maar een nachtje hier hebben gelogeerd.

met jonge kinderen, Juli 2010
"Super vakantie!"
Familie van der Wie...
15-8-2010 We waren met het gezin twee weken op recreatiepark Wiringherlant. Wij zaten in een prachtige villa met alles erop er eraan. Het was er erg netjes en er was genoeg te doen. Leuke speeltuin voor de kinderen en er werd genoeg georganiseerd door het park. Vriendelijke mensen en een goed restaurant. Het park ligt direct aan de waddenzee dus de kinderen hebben hier veel plezier aan beleefd. De omgeving is ook een aanrader! We zijn veel wezen fietsen en wandelen. We gaan zeker nog een keer terug.