Hotel Fletcher Hotel-Restaurant Heiloo**** in Heiloo Nederland beoordelingen 7.3 | Zoover

Beoordelingen Hotel Fletcher Hotel-Restaurant Heiloo****

6,7

Pand

Beoordelingen Hotel Fletcher Hotel-Restaurant Heiloo****

Kennemerstraatweg 425, 1851 PD, Heiloo
Hotel Fletcher Hotel-Restaurant Heiloo scoort een 7,3 uit 10, op basis van 72 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Fletcher Hotel-Restaurant Heiloo****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Fletcher Hotel-Restaurant Heiloo**** in Heiloo, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 58 vakantiefoto's van Hotel Fletcher Hotel-Restaurant Heiloo**** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Nederland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Noord-Holland. Vergelijk Hotel Fletcher Hotel-Restaurant Heiloo**** met andere accommodaties in Heiloo.

1 2 3 4 5 6 7 volgende

70 beoordelingen over Fletcher Hotel-Restaurant Heiloo****

met partner, Mei 2012
"Voor een weekendje weg een prima hotel!"
Roger
29-5-2012 Het hotel ligt aan de Provinciale weg, maar de slaapkamers liggen aan de achterzijde, dus geen last van gehad. Het personeel is vriendelijk en alle bezochte ruimtes waren schoon. Bedden waren voor mijn gevoel iets te zacht. Een prima hotel als je een aantal dagtrips in die omgeving wilt maken.

met partner, 2012
"Nooit meer"
T.Verhoeven de Groo...
21-4-2012 Personeel vriendelijk in het restaurant.
Onze kamer zat vol met mieren. Bij melding bij de receptie werd dit voor kennisgeving aangenomen. Zonder enkel excuus, het was toch een mooie kamer. Inderdaad aangepast aan mijn invaliditeit. Maar hij moet ook schoon zijn.

met partner, Apr. 2012
"Goed hotel"
Nancy
11-4-2012 Hotel ligt aan doorgaande weg.kamers liggen aan de achterkant.Je hebt geen last van het verkeer.Vriendelijk ontvangst bij de receptie.Kamer groot met ligbad.Badkamer wat gedateerd maar alles is schoon.Er staat een dienblad met drinken wat je kan kopen maar verder geen koffie of thee faciliteiten. het ontbijt smorgens was meer dan prima. Hotel is goede uitvalbasis voor uitstapjes.

met partner, Mrt. 2012
"Geen 4* waard"
Corina
22-4-2012 Prima hotel maar geen 4* waard

met partner, Mrt. 2012
"Prima !!!"
trudykuster
4-3-2012 Het oude hotel ligt aan provinciale weg. Receptie, restaurant, bar een ontbijtzaal zien er verzorgd. 's Morgens uitgebreid ontbijtbuffet/goed diner.
Kamers liggen aan achterzijde; een lange gang ligt aan de voorzijde zodat er geen overlast is van langsrijdend verkeer.
Boxspringbedden welke uit elkaar geschoven kunnen worden. Er mag niet worden gerookt; wel een asbak op het zitje op het balkon. Badkamer is eenvoudig en er zouden een thermostaatkraan geplaatst kunnen worden (veiligheid) en een goede ventilator. (vocht) Dikke handdoeken (geen washandjes) zeep, föhn en extra deken. Er mistte een buro stoel. Goede verlichting/lampen. Eenmaal wat geluidsoverlast gehad van gasten die laat over de gangen liepen en zeer luidruchtig waren.
Al met al een prima hotel !!
1 nadeel: het was nevelig/mistig en de vliegtuigen vlogen vanaf 06.30 uur zowat door de kamer. Vanaf die tijd is het dus gedaan met slapen.

met partner, Feb. 2012
"Lieve mensen met goede service"
tjeerd hof
10-3-2012 wij zijn goed ontvangen met een warme hap(thee en appel gebak). Deze mensen hebben erg hun best gedaan om het naar ons zin te maken. Dit is zeker gelukt. Het champagne ontbijt was ook meer dan goed geregeld. De omgeving is ook erg leuk, alkmaar, egmond aan zee en omstreken. wij raden het zeker aan om hier naar toe te gaan als je vene lekker weg wilt. Uit de sleur en lekker genieten.

met partner, Feb. 2012
"Erg goed en goede service"
Kelly Smits
26-2-2012 We zijn vaker bij Fletcher hotels geweest, maar deze was verrassend goed! Vriendelijk ontvangst, hele mooie en ruime kamers, ook alles schoon. Het ontbijt 's morgens ook erg goed, ruime keus en alles vers. Omdat wij met het openbaar vervoer waren was het ook erg handig dat er een busstation voor de deur was. Het was een fijn verblijf!

met partner, Feb. 2012
"Prima hotel, niet verwacht!"
Monique
23-2-2012 Eén van de weinige Fletcherhotels die goed gereviewd worden, en terecht. Ligging is natuurlijk niets, langs de weg, maar binnen een en al gastvrijheid. Best een grote kamer voor het geld, lekker fris, extra kussen aanwezig. Bar is gewoon open, erg leuk personeel, diner in restaurant was ook prima.

met jonge kinderen, Feb. 2012
"Genoten van goed hotel"
Dineke
29-2-2012 Fijn hotel, prima ontvangst, kindvriendelijk en behulpzaam. Ruime kamers. Op goede afstand van bijvoorbeeld Amsterdam en Volendam. We hebben genoten met ons gezin en bij dit hotel zouden wij zo weer eens terugkeren.

met partner, Feb. 2012
"Lekker eten en slapen naast de doorgaande weg"
Poppe
27-2-2012 Fletcher Hotel-Restaurant Heiloo ligt rustig gelegen ondanks dat het vlak langs de doorgaande weg ligt. (je hebt hier ook s'nachts geen last van)
Lekker eten en goede wijnen.

1 2 3 4 5 6 7 volgende